Přejít na výpis diskuzí
Datum vydání a první trailer na Battlefield 3: Aftermath
18.10.2012 | Aleš Smutný
68 příspěvků
-
Sranda hlavne je, ze mody udrzuji jakoukoli hru pri zivote i dlouho potom co se na ni domaci spolecnost vykasle. Az se EA vy*ere na plivani jednoho DLC za druhym tak ta hra proste umre, a misto toho budou ovcim nabizet uzasnej novej jeste lepsejsi s vic BZZZBZBZZZ Battlefield 4 a znova se to rozbehne dokola a ovcte to zas budou hromadne nakupovat. Bzzzb bzz bz bzzzzz.
-
Tak to bohužel je. Je známo, že moddeři jsou schopnější než sami autoři her - dokázáno snad milionkrát. Takže důvod je prostý: žádné modifikace, protože my už rok před vydáním základní hry měli vymyšlené spousty DLC za velmi pěkné ceny a nedovolíme, aby někdo hrál nějaký blbý Project Reality, AIX, Forgotten Hope atd. A kdokoli řekne cokoli proti takovým DLC či premium účtu, je to hned socka, co nemá pár blbých korun na supr DLC. Ale co když někdo ta DLC nekupuje prostě z principu a doufá, že se jednou z hráče - tupé dojnice na prachy - stane něco víc - skutečný vážený zákazník. *3*
-
Skutečný gameplay by naopak mohl sloužit k natočení super sranda traileru. Všichni pěkně zalezlí ve hnátách raketomety a kulomety a všude bum, bum, bum. Neustálé teamkilly kvůli vehiclům a base rape by pak mohli posloužit jako taková třešnička, takový bonus k videu.
-
Vycvičen si byl dobře.
Žijeme v době, kde se za kdeco platí a ještě se při tom radujeme a urážíme všechny, co to nechápou. Kdo by chtěl cokoli "zdarma" je přeci blázen, socka, komunista, no ne? Vždyť je přeci nesmysl si jednou hru koupit a pak už nic neplatit. *3*
Já pamatuju doby, kdy se vydala hra a pak se k ní vydaly ještě různé doplňky a oni za to, představte si, nic nechtěli! To byli ale blázni, komunisti a socky, že jo? *6*
Nejsem proti DLC, ale všeho s mírou. Vydávat hru za 1000 Kč, poté k tomu přihodit supr novou službu a hru si tak koupit v podstatě znovu a potom ještě spoustu DLC, které je nutné dokoupit, tedy pokud chcete být reálnou součástí nějaké hráčské komunity a nechcete pořád řešit: Je, tohle DLC nemám, promiňte... nemohu si s vámi zahrát. *7* -
Vzhledem k tomu, že se herní obsah víc jak zdvojnásobí, tak nějak nechápu, o čem to mluvíš. Fakt tlupa sociálů vyskákala... Kdyby byly původní mapy prázdný, nebo kdyby byly zbraně z premium účtu nějak lepší, ale ono ani prd. A stejně budou lidi pindat a pluskovat se. Klasika... Všechno co potřebuješ ke štěstí máš v základni verzi hry. M4, G3A3, M40, M60.
-
Asi je když to všichni kupujou (nejenom u BF3)...
-
Ze te drzka neboli...takovou blbost vyrknout
-
Hezký jak se v tom traileru navzájem krejou. Kdyby to tak bylo i ve skutečném gameplayi tak je to pro mě nejlepší FPS....
-
Kto BF aktívne hráva a má premium, ten sa len poteší, kto premium nemá, môže si vybrať z rôznych tematických DLC, ktoré DICE robí, každému podľa chuti. Ak vás to nezaujíma, nekomentujte a kuknite novinku o tom, čo vás zaujíma. Tiež nekomentujem DLC na COD MW3 pretože ten hrám len sviatočne a dlc nepotrebujem ani ma nezaujímajú. EA vás nenúti to kupovať, dáva vám možnosti na výber, herné štýly a mapy, aké vyhovujú jednotlivcovi.
-
Pravda. Kdyby vydaly mod tools tak jim nikdo ty pojebané DLC kupovat nebude. Ví že lidi udělaj lepší mapy. *4*
-
Když si spočtete kolik stoji každy dlc zvlašť ,tak si misto toho koupíte premium jako ja . alespon mě pak nesere že sem si vpodstatě musel hru koupit dvakrat i když prachu je to dost to neříkam .
-
mam premium neřešim, ale taky by mě to sralo, těch DLC je fakt zbytečně moc asi, ale tyhle hře se to hodí, hezky zpracovaný.
-
Jako proč ne, může to bejt docela zajimavý, těšim se, můj favorit je B2K DLC. Tohle by mohlo být podobný a možná i nový "skiny" zraněných hráčů... :)
-
Nekdo by mel na ne pustit Rytmusa s jeho songem Vyj*bane zlatokopky.
-
A platit za to mam proc ? Protoze jsem si koupil hru moc brzo a tudiz uz jsem si ji nekupoval znovu v premium baliku, ktery zvyhodnuje hrace az je mi z toho k zbliti ? To na pristi dil, aby se clovek rovnou vy*ral nebo cekal s koupi pul roku ...
-
v cine na kube atd. nemaj internet? *8*
-
Aneb proc Frostbite je strasne zlozity a nebudou mod tools, aby mohli dojit ovecky na DLC :)
Lidi co to koupili sou k*eténi podporujici hovadske spolecnosti.
Fakt dík. -
Krajzis ma luk, tak Batláč musi mat kušu...
-
no jestli začně zemetřesení třeba náhodně během hraní a udělá to paseku na mapě, tak by to byla zajimavá hra o přežití.. kuše mám rád (furt lepší než všudepřítomné luky).. post-apo atmosféru též.. armored kill a i ten cq se mi libili, tak jsem zvědav
-
Tak jsi jasný fanboy bez mozku gratuluju pomáháš s.áčům od Ea.Ta zkratka bf znamená betafield poslední battlefield byla dvojka pak už to byly konzos.ačky.