Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I kdyby vyšel další prémium ,tak si to klidně koupím . Za dobrou hru která baví, klidně zaplatím :) Ps : Kdo to hrát nechce nic platit nemusí ,kdo chce ,tak se holt nezblázní :) SOCKY
  • To si EA a Dice dělají srandu ta kuše je vykrádání Black opsu fuj.Na co mi jsou s ty dlc zadarmo když to jsou sr.čky? Ten scarvenger je vykrádání módu z mw3 s názvem all or nothing.Ať Ea zkrachuje ať už nevycházeli ty jejich sr.čky.
  • 370 za zakladni Bf, 500 za Premium. Imho bf3 za necelych devet stovek vcetke vsech dlc (jasne, je tu jeste par stovek za karkand, kdy premium prislo pozdeji, takze jsem na asi 1200 za bf3 + vse). Za ty hodiny hrani, je to normalni cena za AA titul. Kdyz vezmu ze jsem jej koupil v prvnim mesici... proc ne ;-)
  • Komunisti eeee...
  • 1. Hospody rád nemám
    2. Uzený nejim
    3. Nejsem tlustej dědek kterej sedí v hospodě jak si myslíš
  • Az na to, ze tohle "maly decko", pred lety po stredni skole otevrelo graficky studio a ted nemusi resit par stovek jako nekdo... Takze priste drz radsi hubu a najdu si slusnou praci, at nemusis volit komouse jako tenhle rok a chtit aby se meli vsichni dobre....
  • Tak prestan zavidet a jdi radsi vydelat chechtaky. A setri si to, ne se to utratis v hospode za pivo a uzeny!
  • Přesně tak,kdyby udělali slevu třeba pro ty co B2k mají v limitce jako já tak bych o tom premiumku uvažova ale kupovat to za litra jako novou hru tak na to jim kakám *6*
  • Id*ot tu tak akorát jsi ty *11*
  • Já se vždy divám že se najde nějaký malý děcko který si nikdy nic nevydělalo a trolluje. *6*
  • Bylo mi uplne jasny, ze se hned objevi podobnej prispevek.... Ostatne, co cekat od tyhle komunity. Priste se zdrz podobnejch komentu, delas ze sebe akorat idiota, a jeste k tomu chudyho. Beztak, budes nejak zevl, co akorat nadava na podminky v tomhle state, ale aby pro to neco delal, to ne...jdi radsi makat
  • Dalsi social, co se divi.... Krom toho, ze bylo asi pred pul rokem oznameno, ze DLC bude 5, tak nechapu, proc se pokazdy najde socka, co se divi a nadava...
  • Božíčku !!!!! Malý děcko vylezlo na povrch co to trollí a říká jaký jsou lidi socky a přitom si sám nevidělal ani na chleba. Kolik ti je ? 11-12 let ? Všechno ti platí rodiče že ?
  • prozatím maji svejk 1 minus aby vědeli že jich chápu a že nejsem žádnéj lidozrout
  • Jezis, pokazdy kdyz se tu vyroji nejaka informace od DLC, tak vyleze na povrch spousta socek, co furt kecaj plky. To je pro vas par stovek tak strasna castka? Boze muj. Uz se ani nedivim, ze volby prinesly vysledky jaky prinesly...zeme socialu
  • LOL !!!! Připadám si jak kdybych se díval na Call of Fiel ! U codka už jsem na todle zvyklý ale že i bf se vydal touhle hnusnou špinavou cestou vyděračctví je hnus ! *11* *11* *11* *11* *11*
  • Ehm...premium je další vyděračctví stojí jako jeden nový bf 3. *3*
  • Preco by tam mal byt ten obsah od vydania hry? Je mi jasne ze stado oviec vyzadujuce vsetko zadarmo ma teraz zlyncuje ale poziadavaka stale noveho obsahu zadarmo ide ruka v ruke s tupymi a posetilimi utopickymi viziami sveta.Preco by to mali vydavat zadarmo ked su schopny to predat? A vobec preco by sa mal vobec obtazovat niekto v praci a robit nove mapy skiny zbrane atd. ked mu to prinesie nulove benefity?
  • genki.sudo
    Práve preto chce takých ako vy zatvoriť do ústavu...
  • Ehm...premium?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit