Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja jsem slyšel, že hra vyjde jen s mirnym spoždění podle vyvojaru hry pude jen o tři dny ale zaleži, ještě na sony jaky datum určí...
    Každopadně to pry vzniklo kvuly nedostatku blue ray disku zkratka dost objednavek, tak ze to nestihaj....
    • Ona hra bude hotova 3. listopadu jak bylo naplánováno, akorád Sony dělá marketingový tah, který fakt nechápu... a asi nechápe vůbec nikdo...
      • Co na tom nechapes... predvianocny trh je lukrativnejsi. Ano naseru tym nejakym fanusikov ale vacsina si to aj tak kupi ale navyse si to kupia dalsie tisice pod stromcek. Taktiez Zaciatkom novembra vychadza Kinect a Move co by tiez z predajov trocha ubralo.
  • Můžu bejt jen rád že mě autíčka nikdy nazajímaly.... *7*
  • Je to k naštvání ale tak když to bude do konce roku tak to překousnem,těšim se na to neskutečně....Tady se teprve PS3 ukáže všem Xboxářům zač je toho loket :D
    • Jo, jako "Xboxář" trošku závidim :) Ale už bych do další konzole neinvestoval, dneska už ne...to už si počkám na další generaci. Když se podívám na obrázky nebo videa tak koukám, co ze sebe ta 5 let stará konzole umí vymáčknout ... Třeba Forza je taky vynikající hra, ale rozhodně nevypadá tak dobře (auta se mi zdají jak z plastu) ...
    • super uzijte si to ... mezitim co "xkari" pari uz pres rok... tak vy si zaparite az ted.. fakt skvela vec :) (nerikam ze GT neni kvalitni... ale na dobu jejiho vyvoje to i odpovida.. :) )
      • Kdyby přes rok. Mezi Gran Turismo 4 a Gran Turismo 5 stihli v Turn10 Forzu 1, 2 i 3. Ano, GT5 bude lepší než Forza 3, nicméně to srovnání už není ani moc adekvátní, když ty hry dělí rok (ne-li víc).
        • To bohuzel nemuzes srovnat a ani to, ze vysly 3dily, kdyby bylo GT5 hotove, tak by pote take mohli udelat dalsi dva dily, ktere jsou temer identicke, jen par vylepseni, stejne jako je to napr. se serii NHL ci FIFA.
    • Jo, tak tohle už jsem četl/slyšel tolikrát, že už mě to nějak unavuje *1*
  • V Sony si asi řekli: uděláme z toho první PS4 exkluzivitu. :).
  • Tak to už je fakt loooool!!! *1*
  • Nebyl jediny oficialni termin vydani nahodou prave zacatek listopadu tohoto roku? Tzn. prvni odlozeni a hned takovy humbuk... Jestli to vyjde do konce roku, tak ok, to uz je za chvili. Horsi by to bylo do konce pristiho roku, to by me fakt naprdli :-).

Kazdopadne me to urcite nemrzi tak jako ty, kteri cekaji uz nekolik let.
    • Ne, první byl březen 2010 pro Japonsko. To byl první oficiální termín.
      Nicméně jde o to, źe často padala data, PD ani Sony je nedementovali a fanoušci čekají už několik let. Teď to vypadá, že by Turn10 možná mohli stihnout i tu Forzu 4. A to, když vyšla Forza 2 a já ze srandy řekl, že jsem zvědavý, jestli stihnou i trojku dřív než vyjde GT5, tak jsem si dělal srandu. :)
      • To jediny mi prijde divny, Turn10 vydal uz dve forzy a treba by stihl i dalsi. A pritom se jedna o kvalitni pociny. Co teda musi bejt gt5 za uzasny kus softu, ze to trva tak dlouho? Ze by prece jen vyvoj na ps3 byl i pro PD tezky?
  • V clanku mate chyby. Kazunori Jamauči je Kazunori Yamauchi. A do kalendare bych si spis napsal konec roku 2010 ne 2011.
    • sleepless
      Jméno vývojáře je dle pravidel transkripce z japonštiny do češtiny správně. Datum bylo špatně, "neúmyslný překlep", opraveno. Díky.
      • sleepless
        Aaaha :) No, nekdy to cloveku nezapaluje tak rychle, jak by bylo treba :)
      • OK. Česky se asi japonská jména tak píšou. Ja už jsem zvyklý je psát po anglicku.
      • A já měl za to, že to je výborné rýpnutí. :) Holt kouzlo nechtěného.
  • ja sa na to velmi tesim a planujem si kupit aj PS3 kvoli tejto hre a dalsim exkluzivitam a mne osobne ten odklad neprekaza :D
  • Uz fakt jdete do ... Jak kdyby to tiscali privolalo u posledniho videa nak onci clanku, GT5 vyjde po nekolika odkladech snad uz 3.11 :-)
  • A nebudou stíhat vydávat patche *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit