Přejít na výpis diskuzí
Datum vydání Gran Turismo 5 opět posunuto
13.10.2010 | Aleš Smutný
50 příspěvků
-
To si snad uz delaj srandu ne?Uz jsem odpocitaval dny do vydani a ted zas takova podpasovka
-
jedne fail strieda druhy.
ale PS fanboys sa ich budu stale zastavat *6* -
-
No a? Proč by neměli zapomínáš asi jak moc se češi zastávali Mafia 2 když byla několikrát odkládaná. Ale to ti nevadilo že.
-
-
a tak aj ta hra dopadla... *7*
-
-
O to tady ale nejde poukazuji pouze na to že je normální že fanoušci nějaké očekávané hry obhajují její odklady. A než začneš něco o tom že sem PS fanboy tak tahle hra mě nezajímá ale dokážu to pochopit.
-
-
-
-
mě by zajimalo proč nejde přepnout mez? PC a konzolema
-
Ak by som mal ps3- pre-order cancelled. Nech si robia prdel z niekoho ineho, vedje to vo vyvoji uz od 2004 nie?! *7*
-
No já pamatuju na ty fóry před víc jak rokem, že dřív vyjde i Duke Nukem Forever. A možná že to tak nakonec reálně dopadne *1* Ještě že nemám ps3, pač na tohle bych se těšil jak malej jarda hezky dlouho.
-
tohle je jedna z mála her kvůli který si koupim ps3, ještě že ho nemám už teď protože na to bych čekal jak malej jarda :D oni to snad vydaj v době kdy už bude PS4 :D GT3 vyšlo na PS2 rok po uvedení PS2 do prodeje, za další tři roky vyšlo GT4 :D PS3 už je venku 4 roky a nemáme nic :D
-
-
Děláš jako kdyby to byla jediná hra na světě.
-
-
neni to jediná hra na světě, ale PS3 budu kupovat jen kvůli pár exkluzivnim titulům jako je GT5, MGS4 apod... na ostatní hry mám PC *5*
-
-
-
Ukazuje to pouze na nekompetenci autorů. Pokud může konkurence vydávat hry, které jsou zábavné a ještě k tomu včas, tak je takovéhle odklady neomlouvají. To samé třeba takový Blizzard a jejich odklady.
Proč existujou hry, které vycházejí na čas a jsou naprosto vynikající? (Mass Effect 2 například)
Jako frajeři, pokud děláte dobrou hru, ale nikdo se nedožije jejího vydání, tak k čemu vám bude? *1* *1* -
-
Protože v mass efektu nemáš 1000 aut a tunu tratí a mega boží grafiku:) proto
-
-
Přísně vzato v GT5 taky ne. 800 z těch 1000 aut bude vypadat jak z Forzy 2. ;)
-
-
Je videt, ze jsi nikdy zadnou hru nevyvijel a nebo si se nikdy nesetkal s komplikacemi ci zdrzenim zpusobenem nejakou treti stranou...
-
-
Jestli je oficiální zpráva pravdivá, tak tam o žádnou třetí stranu nejde *3*
-
-
-
Vsadím se, že Duke Nukem Forever vyjde dřív než Grand Turismo 5. Se divím, že si na tohle téma (zpožďování a vylaďování GT5) ještě v hPodu nikdo nezačal dělat vtípky, přitom z DNF se vtípky dělaj pořád.
-
-
Tohle uz je tak tristni, ze nikdo nema chut si z toho delat legraci. Kdyz s GT5 ale jeste rok, dva pockaji, tak se to prehoubne do faze totalni absurdity (kterou uz si DNF dávno přošel), a pak uvidis ty vtipky :)
-
-
Jo, ale já myslel že ty vtípky na GT5 přijdou dřív. Btw, kdy mělo původně fakt vyjít GT5? Kdo se se mnou vsadí, že vyjde dřív DNF než GT5. Japonec měl kecy, že v lednu 2010 je 90% hry hotovo, a pak kecá s prominutím hovna, že pilují a pilují, až to upilují a .... Škoda slov.
-
-
-
Tak k tomu se dá napsat jediné... HaaaaHaaaa *1* *1*
-
-
Přesně tak, na chvilku jsme uvažovali, jestli jsme opravdu nezaspali a není náhodou 1. duben :)
-
-
Skoro už mi to začíná připomínat dávné doby, kdy měl vyjít Duke Nukem Forever :))
-
-
-
Podle mě je to dobře i když mnohé fanoušky asi nepotěším ale např. takový Medal of Honor kdyby přeložili na příští rok tak mohli opravit chyby atd. Uspěchat to není dobré ale zase dělat hru věčnost je pro fanoušky utrpení.Např. já jsem fanda Half-life 2 a už jsem strašně nedočkavý.
-
-
Už na hře dávno nemohli pracovat, spíš byli ve fázi lisování. Ono to nejde "vydat" ze dne na den. Řečem o "dotažení hry k dokonalosti" bych nijak zvlášť nevěřil *3*
-