Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Izmæl

Kubovi asi přijde jméno protagonisty moc náročný na vyslovení, ale mě (a určitě nebudu jediný) se zapsalo do hlavy tak čistě (právě proto, že je netradiční do videoher), že si ho pamatuju i po pěti letech, co jsem to naposledy hrál.

• Martin27

PS5 generace mi přijde úplně ujetá. Naskočil jsem v době PS3 a hry byly pecka, to samý PS4. A PS5? Recyklace titulů již dávno odehraných, velký množství cross gen titulů (jasně, chápu, že základna ps4 je stále obrovská), remastery a přinejlepším remaky. Celkem bída a to se blížíme konci generace.

• Veskoslav

Za 5 let dokázali vyprodukovat kolik, 25 her pouze pro PS5? Celá ta generace tak nějak směřuje k PS6 a PS5 slouží jenom k rozšíření základny. Ono snad až do roku 2023 nebyl ani jediný důvod přecházet například z PS4 Pro na PS5.

• Martin27

No jak jsem byl na začátku PS5 nadšenej, že to bude skvělá generace a měl jsem ji od releasu, tak ve finále těžký zklamání.

• Beep_Beep_I_am_Jeep

Kdybych si mohl něco přát, tak Days Gone 2. Nevím proč, ale ta hra mi prostě nesmírně sedla.

• Thanquol

Jep. Koupím upgrade a zahrají znova. Už jsem po nich hodil peníze za všechno. 

• Souhlas, naštěstí mě neodradil pomalý a nemastný neslaný rozjezd a příběh jsem si užil až do konce. Jednou i slza ukápla.

• Veskoslav

Sony se pomalu ale jistě stává synonymem pro naprosto zbytečné remastery...Doufám, že dopadne stejně jako ostatní...

• Podle mě se sami zakleli do vlastních ambic a přehnanejch očekávání. Ono produkovat singleplayer hry na úrovni Last of Us, God of War nebo Horizonu je docela drahej špás. Ten vývoj už netrvá dva roky jak na PS3 generaci a náklady jsou taky určitě násobně dražší. A hráčská základna PlayStationu nijak dramaticky neroste. Jsem zvědavej, jak z toho chtějí ven. Sice se většina hráčů směje Microsoftu, že jde multiplatform, ale oni aspoň budou vydávat hodně her. A aby se jim zaplatili, tak jim toho moc nezbývá (ještě když vezmeme v potaz mnohem menší hráčskou základnu na Xboxu). Jestli Sony bude trvat na exkluzivitě a špičkový úrovni jejich singleplayer her, tak jich prostě bude vyvíjet málo nebo na bude muset brutálně zainvestovat.

• Thanquol

Podle mě bude chyba v přijímači. 

• Spoock

Podle mě to primárně vzniká, aby mohli tvrdit, že doručujou fanouškům nějaké hry. Bohužel je to v bodě, když už je to nesmírně trapné a nejspíš s tím budeme žít celou tuhle promarněnou generaci. V téhle chvíli i ta PS4 generace něco doručovala, ale PS5 je v nějakém divném klinči do kterého se dostala tím slepým vývojem live servis her a protahováním vývoje všeho ostatního. Jedinou útěchu vidím v tom, že PS5 měla solidní nástup a přeci jen tam už něco vyšlo, ale dostal jsem se do bodu, kdy už hraju opět na PC a Switchi a PS5 spouštím, když hraju s dcerou Sackboye,

• Veskoslav

Ono je ještě horší, že z Days Gone udělala internetová komunita "must have" a super čuper mega uber super hru. To, že je to jedna z nejhůře prodavaných exkluzivit minulé generace, na to už zapomněli. Je to stejné jako když všichni řvali na diskuzích, že chtějí malý telefon (malý iPhone) a pak to byl nejhůře prodávaný model (12 a 13 na tom byla ještě hůř). Tady to dopadne podobně. Zaprvé to zabije cena a za druhé samotná hra, která fakt není něco skvělého, jak se mnohdy prezentuje.

• Pro tebe nebyla něco skvělého, pro mě to je jedna z nejskvělejších her posledních cca pěti, šesti let. A nemám smutný život, hrál jsem toho obstojně, ale prostě mi naprosto sedla a měl jsem z ní tolik emocí a nervů a já nevím čeho, jako málokdo.
          Jiná věc jsou samozřejmě celkový čísla prodeje. Ale to je asi jedno, remaster byl za hubičku.

• Veskoslav

Poslední větu nechápu. Jaký remaster?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit