Days Gone Remastered: Větší hordy, nový obsah a lepší grafika už v dubnu
-
Ta hra byla skvělá. Jen bych ji lehce zkrátil. Nebo sem tam něco vypustil. Jinak na ní nedám dopustit. Zážitků co si budu pamatovat do smrti z ní mám habaděj. :)
-
Tak to je paráda. Toho určitě využiju. Ono sice těch opravdu nových her není tolik jako dřív, nicméně tohle jsem si stejně chtěl dát znovu. Pro mě je to jedna z nej her na PS4. Bohužel nás takových není asi úplně masa, protože na pokračování nedošlo. Možná i kvůli trendu live service her. Tak možná je tohle zase takový naťuknutí a podle prodejů se pak uvidí, jestli by se Bend přece jen nevrátil k dvojce. Doufám.
-
-
parada ? mate vy sony fandovia este nejaku sebauctu ? 2ku chce kvantum ludi a co spravi sony ? doslova nic, nazve to remaster a ma drzost si za to pytat prachy...ved tam je doslova nulovy rozdiel a povodny team z toho neuvidi ani cent... toto malo byt sakra zdarma ako update a nie si na drzovku za to pytat 10euro a co je este ubohejsie stiahnut povodnu hru z predaja aby si mohli vypytat plnu palku za "remaster".... len tieto prasarny podporujte
-
-
Prvá hra, pri ktorej som si povedal, že v polovici mohla skončiť. Takému Dying Light sa nerovná ani
po členky. Áno, bolo v nej pár silných momentov, ale celkovo si pametám
nekonečné oslobodzovanie táborov, a stále dookola to isté. Stále som
čakal, že nájdem stopu svojej milovanej, ale nie, ešte toto a ešto toto,
nekonečné naťahovanie, navyše ovládanie stupidneho panačika, ktorý sa
stále niekde zasekával...toto PS hráči naozaj chcete ? Nedohral som to a
ani nedohrám, zostala mi trpká pachuť, ale ano, mohla to byť dobrá
hra...a SONI nemá guľe spraviť dvojku? Ale z vlastného pohladu prosím...☹
-
DG2 by bylo lepší, ale tak aspoň něco. Ta hra byla supr. Jen doufám, že technicky na PC to bude stát za to a bez stutteringu prosím.
-
-
To rozhodně. Viděl bych to na takové druhé kolo oťukávání zájmu o pokračování, můžou to vydat znovu bez zásadní investice a rozhodnout se následně o potenciálu značky.
-
-
vy ste neskutocne naivni chlapci...nie je to nic ine ako cashgrab za nulovu snahu, ziadna dvojka nebude
-
-
Nespletl sis web, podobný povyk potkávám většinou na konzolistovi. Když nebude, tak nebude.
-
-
-
-
A kedy zacnu robit remastre dobrych hier? D.G. bol prinajlepsom 6tkova hra
-
Kubovi asi přijde jméno protagonisty moc náročný na vyslovení, ale mě (a určitě nebudu jediný) se zapsalo do hlavy tak čistě (právě proto, že je netradiční do videoher), že si ho pamatuju i po pěti letech, co jsem to naposledy hrál.
-
PS5 generace mi přijde úplně ujetá. Naskočil jsem v době PS3 a hry byly pecka, to samý PS4. A PS5? Recyklace titulů již dávno odehraných, velký množství cross gen titulů (jasně, chápu, že základna ps4 je stále obrovská), remastery a přinejlepším remaky. Celkem bída a to se blížíme konci generace.
-
-
Za 5 let dokázali vyprodukovat kolik, 25 her pouze pro PS5? Celá ta generace tak nějak směřuje k PS6 a PS5 slouží jenom k rozšíření základny. Ono snad až do roku 2023 nebyl ani jediný důvod přecházet například z PS4 Pro na PS5.
-
-
No jak jsem byl na začátku PS5 nadšenej, že to bude skvělá generace a měl jsem ji od releasu, tak ve finále těžký zklamání.
-
-
No a nepočítej s tím že to bude někdy v budoucnu nějak jinak :) Remaky remastery jsou pro vydavatele jistota, je to relativně levně předělat a těch pár kaček si za to dají i lidi co to už dávno hráli a nejspíše hrát nebudou. Crossgen navíc prodává. Hogwards Legacy a Jedi Survivor nakonec s brutálním zpožděním vyšel i na PS4. Lidem evidentně nevadí hrát na "VERY LOW" v 900p a 30fps. Ne každý se za něčím furt žene a spíš se soustředí hlavně na to hraní samotné.
A před 20-30 roky byl nárůst výkonu u generací řádově v desítkách násobku, musí ti být jasné, že už od přechodu PS4 / 5 tady něco nehraje. A PS5pro má po 4letech 45% hrubého výkonu navíc....
-
-
-
-
Kdybych si mohl něco přát, tak Days Gone 2. Nevím proč, ale ta hra mi prostě nesmírně sedla.
-
-
Přesně, dvojka by mě taky zajímala. Kvůli pověsti průměrný hry jsem se o to nezajímal, pak to bylo v PS+ s patchem pro PS5 na 60fps, tak jsem to zkusil a díky nízkýmu očekávání mě to velmi chytlo, svět, depka příběh, ten pocit infarktu, když najdeš někde v lese vagón, z něho se vyvalí horda a zdrháš... Těžko říct, jestli měli PS4čkaři jiný názor nebo proč to tenkrát recenzenti tak pohřbili.
-
-
hra je velmi solidna...ale za prve vysla v dost zlom technickom stave a za druhe ma pomaly rozbeh a vacsina recenzentov odohrala len par hodin(hlavne ze su za to plateni ze?)...
len potom je tu znova to dvojake meritko kedy sa pri inych hrach este horsi technicky stav prehliadal a obhajoval ..ehm cyberpunk
-
Nepomohlo určitě to, v jakém stavu to vydali. Dneska už je ta hra vcelku odladěná, ale začátek byl tušim hrůza. Bohužel.
-
-
Jep. Koupím upgrade a zahrají znova. Už jsem po nich hodil peníze za všechno.
-
Souhlas, naštěstí mě neodradil pomalý a nemastný neslaný rozjezd a příběh jsem si užil až do konce. Jednou i slza ukápla.
-
-
Sony se pomalu ale jistě stává synonymem pro naprosto zbytečné remastery...Doufám, že dopadne stejně jako ostatní...
-
-
Podle mě se sami zakleli do vlastních ambic a přehnanejch očekávání. Ono produkovat singleplayer hry na úrovni Last of Us, God of War nebo Horizonu je docela drahej špás. Ten vývoj už netrvá dva roky jak na PS3 generaci a náklady jsou taky určitě násobně dražší. A hráčská základna PlayStationu nijak dramaticky neroste. Jsem zvědavej, jak z toho chtějí ven. Sice se většina hráčů směje Microsoftu, že jde multiplatform, ale oni aspoň budou vydávat hodně her. A aby se jim zaplatili, tak jim toho moc nezbývá (ještě když vezmeme v potaz mnohem menší hráčskou základnu na Xboxu). Jestli Sony bude trvat na exkluzivitě a špičkový úrovni jejich singleplayer her, tak jich prostě bude vyvíjet málo nebo na bude muset brutálně zainvestovat.
-
Podle mě bude chyba v přijímači.
-
Podle mě to primárně vzniká, aby mohli tvrdit, že doručujou fanouškům nějaké hry. Bohužel je to v bodě, když už je to nesmírně trapné a nejspíš s tím budeme žít celou tuhle promarněnou generaci. V téhle chvíli i ta PS4 generace něco doručovala, ale PS5 je v nějakém divném klinči do kterého se dostala tím slepým vývojem live servis her a protahováním vývoje všeho ostatního. Jedinou útěchu vidím v tom, že PS5 měla solidní nástup a přeci jen tam už něco vyšlo, ale dostal jsem se do bodu, kdy už hraju opět na PC a Switchi a PS5 spouštím, když hraju s dcerou Sackboye,
-
-
Ono je ještě horší, že z Days Gone udělala internetová komunita "must have" a super čuper mega uber super hru. To, že je to jedna z nejhůře prodavaných exkluzivit minulé generace, na to už zapomněli. Je to stejné jako když všichni řvali na diskuzích, že chtějí malý telefon (malý iPhone) a pak to byl nejhůře prodávaný model (12 a 13 na tom byla ještě hůř). Tady to dopadne podobně. Zaprvé to zabije cena a za druhé samotná hra, která fakt není něco skvělého, jak se mnohdy prezentuje.
-
-
Zlá zla internetová komunita, hanba jí!
-
"To, že je to jedna z nejhůře prodavaných exkluzivit minulé generace."
To bych tedy netvrdil, má to přes 7 mega na PSku a celkově 9 milionů. Např. jedna z nej her historie Bloodobrne má 7,65. Driveclub 5. Death Stranding se Sekirem GOTY roku 2019 má pak 5 milionů celkově i s PC. Infamous 5,3 milionů. Např. TLOU2 zatím poslední čísla 10 milionů, což není o moc více.
Prodávalo se to dobře ale ne za plnou cenu, to bude spíše problém.
-
-
Omlouvám se, měl jsem samozřejmě specifikovat v prvním měsíci prodejů, což je pro 99% her stěžejní. To, že si to pak koupíš za 399 po 2 letech už moc neznamená, byť jak sám píšeš, celkové prodeje nebyly špatné. Ale na tak masivní marketing, co ta hra měla, to byl prostě první měsíc prů*er.
-
-
Pro tebe nebyla něco skvělého, pro mě to je jedna z nejskvělejších her posledních cca pěti, šesti let. A nemám smutný život, hrál jsem toho obstojně, ale prostě mi naprosto sedla a měl jsem z ní tolik emocí a nervů a já nevím čeho, jako málokdo.
Jiná věc jsou samozřejmě celkový čísla prodeje. Ale to je asi jedno, remaster byl za hubičku. -
-
Toto bola prvá hra, pri ktorej som si povedal, že v polovici mohla skončiť.
-
Poslední větu nechápu. Jaký remaster?
-
-
-
-