Days Gone Remastered: Větší hordy, nový obsah a lepší grafika už v dubnu
-
Nespletl sis web, podobný povyk potkávám většinou na konzolistovi. Když nebude, tak nebude.
-
hra je velmi solidna...ale za prve vysla v dost zlom technickom stave a za druhe ma pomaly rozbeh a vacsina recenzentov odohrala len par hodin(hlavne ze su za to plateni ze?)...
len potom je tu znova to dvojake meritko kedy sa pri inych hrach este horsi technicky stav prehliadal a obhajoval ..ehm cyberpunk
-
vy ste neskutocne naivni chlapci...nie je to nic ine ako cashgrab za nulovu snahu, ziadna dvojka nebude
-
parada ? mate vy sony fandovia este nejaku sebauctu ? 2ku chce kvantum ludi a co spravi sony ? doslova nic, nazve to remaster a ma drzost si za to pytat prachy...ved tam je doslova nulovy rozdiel a povodny team z toho neuvidi ani cent... toto malo byt sakra zdarma ako update a nie si na drzovku za to pytat 10euro a co je este ubohejsie stiahnut povodnu hru z predaja aby si mohli vypytat plnu palku za "remaster".... len tieto prasarny podporujte
-
Nepomohlo určitě to, v jakém stavu to vydali. Dneska už je ta hra vcelku odladěná, ale začátek byl tušim hrůza. Bohužel.
-
Ta hra byla skvělá. Jen bych ji lehce zkrátil. Nebo sem tam něco vypustil. Jinak na ní nedám dopustit. Zážitků co si budu pamatovat do smrti z ní mám habaděj. :)
-
Omlouvám se, měl jsem samozřejmě specifikovat v prvním měsíci prodejů, což je pro 99% her stěžejní. To, že si to pak koupíš za 399 po 2 letech už moc neznamená, byť jak sám píšeš, celkové prodeje nebyly špatné. Ale na tak masivní marketing, co ta hra měla, to byl prostě první měsíc prů*er.
-
Přesně, dvojka by mě taky zajímala. Kvůli pověsti průměrný hry jsem se o to nezajímal, pak to bylo v PS+ s patchem pro PS5 na 60fps, tak jsem to zkusil a díky nízkýmu očekávání mě to velmi chytlo, svět, depka příběh, ten pocit infarktu, když najdeš někde v lese vagón, z něho se vyvalí horda a zdrháš... Těžko říct, jestli měli PS4čkaři jiný názor nebo proč to tenkrát recenzenti tak pohřbili.
-
Tak to je paráda. Toho určitě využiju. Ono sice těch opravdu nových her není tolik jako dřív, nicméně tohle jsem si stejně chtěl dát znovu. Pro mě je to jedna z nej her na PS4. Bohužel nás takových není asi úplně masa, protože na pokračování nedošlo. Možná i kvůli trendu live service her. Tak možná je tohle zase takový naťuknutí a podle prodejů se pak uvidí, jestli by se Bend přece jen nevrátil k dvojce. Doufám.
-
Zlá zla internetová komunita, hanba jí!
-
To rozhodně. Viděl bych to na takové druhé kolo oťukávání zájmu o pokračování, můžou to vydat znovu bez zásadní investice a rozhodnout se následně o potenciálu značky.
-
"To, že je to jedna z nejhůře prodavaných exkluzivit minulé generace."
To bych tedy netvrdil, má to přes 7 mega na PSku a celkově 9 milionů. Např. jedna z nej her historie Bloodobrne má 7,65. Driveclub 5. Death Stranding se Sekirem GOTY roku 2019 má pak 5 milionů celkově i s PC. Infamous 5,3 milionů. Např. TLOU2 zatím poslední čísla 10 milionů, což není o moc více.
Prodávalo se to dobře ale ne za plnou cenu, to bude spíše problém.
-
Prvá hra, pri ktorej som si povedal, že v polovici mohla skončiť. Takému Dying Light sa nerovná ani
po členky. Áno, bolo v nej pár silných momentov, ale celkovo si pametám
nekonečné oslobodzovanie táborov, a stále dookola to isté. Stále som
čakal, že nájdem stopu svojej milovanej, ale nie, ešte toto a ešto toto,
nekonečné naťahovanie, navyše ovládanie stupidneho panačika, ktorý sa
stále niekde zasekával...toto PS hráči naozaj chcete ? Nedohral som to a
ani nedohrám, zostala mi trpká pachuť, ale ano, mohla to byť dobrá
hra...a SONI nemá guľe spraviť dvojku? Ale z vlastného pohladu prosím...☹
-
Toto bola prvá hra, pri ktorej som si povedal, že v polovici mohla skončiť.
-
DG2 by bylo lepší, ale tak aspoň něco. Ta hra byla supr. Jen doufám, že technicky na PC to bude stát za to a bez stutteringu prosím.
-
A kedy zacnu robit remastre dobrych hier? D.G. bol prinajlepsom 6tkova hra
-
No a nepočítej s tím že to bude někdy v budoucnu nějak jinak :) Remaky remastery jsou pro vydavatele jistota, je to relativně levně předělat a těch pár kaček si za to dají i lidi co to už dávno hráli a nejspíše hrát nebudou. Crossgen navíc prodává. Hogwards Legacy a Jedi Survivor nakonec s brutálním zpožděním vyšel i na PS4. Lidem evidentně nevadí hrát na "VERY LOW" v 900p a 30fps. Ne každý se za něčím furt žene a spíš se soustředí hlavně na to hraní samotné.
A před 20-30 roky byl nárůst výkonu u generací řádově v desítkách násobku, musí ti být jasné, že už od přechodu PS4 / 5 tady něco nehraje. A PS5pro má po 4letech 45% hrubého výkonu navíc....
-
Podle mě se sami zakleli do vlastních ambic a přehnanejch očekávání. Ono produkovat singleplayer hry na úrovni Last of Us, God of War nebo Horizonu je docela drahej špás. Ten vývoj už netrvá dva roky jak na PS3 generaci a náklady jsou taky určitě násobně dražší. A hráčská základna PlayStationu nijak dramaticky neroste. Jsem zvědavej, jak z toho chtějí ven. Sice se většina hráčů směje Microsoftu, že jde multiplatform, ale oni aspoň budou vydávat hodně her. A aby se jim zaplatili, tak jim toho moc nezbývá (ještě když vezmeme v potaz mnohem menší hráčskou základnu na Xboxu). Jestli Sony bude trvat na exkluzivitě a špičkový úrovni jejich singleplayer her, tak jich prostě bude vyvíjet málo nebo na bude muset brutálně zainvestovat.
-
Podle mě bude chyba v přijímači.
-
Jep. Koupím upgrade a zahrají znova. Už jsem po nich hodil peníze za všechno.