Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    Tady je zas nabrečeno *15* i kdybych to už neměl nikdy zapnout tak za ty peníze jsem si zábavy užil víc než dost, málo která hra mě zabavila na 100+ hodin.
    • Na to stačil mod.
      • Draken69CZ
        Pokud si neměl Armu a datadisk nutný k hraní modu bylo výhodnější koupit DayZ
  • Rejsek
    To je vazne potreba do kazde diskuze k DayZ psat, ze vyvojari jasne a srozumitelne varovali vsechny pred tim, co se chystaji koupit?! To opravdu snad jen na games si lidi stezuji na vlastni blbost a jeste verejne, fakt vzorek pro psychology:-D
    • takže když budu prodávat po všech směrech mizerný výrobek, ale předem nad to lidi upozorním, omlouvá to jeho mizernou kvalitu?
      • Ano, omlouvá. Jsi upřímně informován jaký ten výrobek je a máš svobodnou vůli ho nekoupit. Nebo tě ho někdo nutil koupit?
        • takže když budu prodávat židle kterým se ulomí noha jakmile se na ně posadíš nebo padáky co se neotvírají, ale napíšu to do disclaimeru někde na netu, neni to moje chyba že se na nich zmrzačí, ale těch lidí co si nepřečetli disclaimer.. to dává smysl *7*
          • jiri.doh
            To se asi nedá úplně přirovnat k hmatatelným produktům. Navíc oni prodávají nehotový produkt, takže ty by si prodával tu svojí židli, ale bez opěrátka (ty prostě z Číny přijdou až pozdějc *1* ). K tomu napíšeš zákazníkovi, že opěrátko přimontuješ pozdějc. Ale to je příklad na nic.
            Spíš bych to viděl, jak už to tu někdo psal, jako film bez speciálních efektů. Jsi fanoušek? OK, tak tady máš video v současným stavu a ty výbuchy, mimozemšťany a trpaslíky ti časem přidáme. Až jednou řeknou hotovo, tohle je finální produkt a já v tom filmu neuvidím jediného trpaslíka, tak budu naštván a oprávněně můžu fňukat, že tam ti trpaslíci nejsou a že sem se na ně hrozně moc těšil *1* *1*
    • Oni psali ze vyberou prachy a pak se na to vykaslou?
    • Neni to len na games ale i na sectore. Blbcom, ktorí do vývoja programov poprípade nenapísali ani riadok kódu alebo nepremýšlajú to nevysvetlíš.
  • Draken69CZ
    Velká škoda pro DayZ že na ní nepracují odborníci z této diskuze už by byl vymodelovaný celý svět včetně veškeré fauny a flóry nehledě, že každý člověk na světě by tam měl vlastního zombie, opravdu škodu *7* .
  • command42
    Plačete tu nad tým ako to dlho trvá a ze nič sa nespravilo... Veď to je vývoj a pokiaľ vám rok a pol príde moc tak sa pozrite na HL3 :D
  • No ja doufam, ze ty zasadni zmeny skutecne prijdou. Grafika vypada fakt obstarozne a neni to vinou modelu a textur. Renderovaci engine potrebuje zmenu jako sul. Dalsi veci ktera mi vadi je animacni engine ktery neni schopen vytvorit ze smycek plynuly pohyb, zpusobuje opozdene reakce a absurdni situace. Fyzika je taky pomerne slaba, cekal jsem ze auta budou mit alespon uroven Arma3, zatim to spise pripomina Arma2 a jeji drevny jizdni model. Vsechno toto a par dalsich veci jsou pricinou ze hru nelze zatim brat jako profesionalni produkt.
    Rekl bych ze pokud se to nehne dopredu v zasadnich vecech do konce tohoto roku, pak zacnu verit tem, co tvrdi ze hra nebude dokoncena nikdy, respektive zustane na urovni pripominajici amatersky slepenec. *7*
    • Kdyz to porovnas s hrama, ktere kopiruji DayZ *1*, tak furt DayZ vede graficky nad ostatnima *2*.
    • Ty ses tak naivni ... vozidla se chovaj presne stejne uz od flashpointu a nikdy stim nic neudelali a neudelaji.
      • Pak mam asi jinou Arma3 nez ty. *7*
  • Nakonec mě bratr přesvědčil a včera jsem to koupil. Nechápu, proč lidi nadávají, že se to nikam neposunulo... Od doby, kdy jsem to naposledy zkoušel (něco málo přes půl roku) se obsah minimálně ztrojnásobil a spoustu toho odladili. Byl jsem mile překvapen.
    • 0*3 = 0 *3*
      • Draken69CZ
        Podobně se ti zvedá i IQ viď *15*
        • nejen IQ
  • Ta hra už jim vydělala takový prachy, že se s nějakým doděláváním nemusí vůbec dělat starosti. Úplně vidím, jak na DayZ původně dělal 100členej tým a teď tam po tmě sedí dva týpci a dělaj, že něco dělaj.
  • Nechápu proč to lidi kupujou, než to vyjde tak je to přestane bavit.
  • To je zajimavy, ze ten vyvoj jede na plny obratky uz nejmin dva roky a nikde to neni videt.
    • Presne, mam DayZ snad od zacatku a snad vic jak pulroku jsem ji nehral. Kdyz se jdu podivat k synatorovi jak ta hra vypada a co se zmenilo: "Hele nic moc, porad je to stale stejej nudnej a opakujici se walking a KOS camper simulator".
      Takze bych opavdu chtel videt ten team pracujici na plny obratky....
    • je to videt v contentu ty pako, od kteryho alpha je. Nekde kdesi v tramtarii placl franta mekkvak ze dayz vyvoj jde pomalu a ted to vsichni opakujou jak sasci, pritom kdyz se nad tim zamysli tak to je naprosta kravina.
      • Jiste ty vylizance, a proto mod zadarmo funguje o 10 radu lip a obsahove o j 20 radu bohatsi.
  • Mě nejvíc vadí, že ve hře nejde skákat a pokud jde tak jsem na to nepřišel a všem se omlouvám za zbytečnej komentář *5*
    • Klávesou "V" přeskakuješ menší překážky.
      • uvozovky patrej i ke slovu "preskakujes" - nic horsiho sem snad v zivote ve hre nevidel, krom uplny absence skoku. Tohle v arme neni skok, to je pohyb 70letyho děda co prekracuje záhon.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit