Přejít na výpis diskuzí
DayZ přilákala přes 3 miliony hráčů a další vývoj jede na plné obrátky
23.1.2015 | Adam Homola
83 příspěvků
-
to máš pravdu 75% těhle 15-ti letých blbečků by ani nedostalo tak vysoký kapesný,ale o vývoji programování a byznysu vědí první, poslední.a hlavně by si měly vygooglit podstatu termínu "early acces" který vývojáři používají na každým možným místě.když nechcete pomoct a
podpořit projekt tk pak nebrečte uplakanci.
*13* *13* -
meleš h****na a viš p*ču
-
nejen IQ
-
uvozovky patrej i ke slovu "preskakujes" - nic horsiho sem snad v zivote ve hre nevidel, krom uplny absence skoku. Tohle v arme neni skok, to je pohyb 70letyho děda co prekracuje záhon.
-
Kdyz tak ctu ty s odpustenim dementni vyblitky nekterych zde, tak jsem opravdu rad, ze je ve hre nebudu potkavat :) Hejtujte, hejtujte, hlavne to prosimvas nezapinejte ;)
-
Máš pravdu, o vývoji her nic nevim. Můžu ale porovnat rychlost, s jakou se jednotlivý alphy vyvíjej a v takovym porovnání DayZ prostě neobstojí. Jestli celou dobu do teď dělali na enginu, kterej v dohledný době nahoděj a komplet to změní hru (hit detection například), budu držet hubu. Jinak si ale stojim za svým. A nemusíš mi nadávat jenom protože máš jinej názor než já.
-
Čeština očividně není váš rodný jazyk a Vaše promluva postrádá jakýkoli logický smysl. Gratuluji. Chce to odvahu takto otevřeně demaskovat svoji imbecilitu.
-
Kde su tie casy ked boli zadara, ach jaj.
-
DayZ je přesně jako ta zombie...vleče se a né a né chcípnout.
-
Co?
-
Hrani DayZ modu pred 3 lety, pak zakoupeni DayZ standalone a par hodin hrani... Nedavno jsem tu hru opet zapl,to co maji po 3 letech ... vysmech :D
-
pyco dusane, ja nevedel, ze te potkam jak na euroallahfotbalu, tak i tady
-
To se asi nedá úplně přirovnat k hmatatelným produktům. Navíc oni prodávají nehotový produkt, takže ty by si prodával tu svojí židli, ale bez opěrátka (ty prostě z Číny přijdou až pozdějc *1* ). K tomu napíšeš zákazníkovi, že opěrátko přimontuješ pozdějc. Ale to je příklad na nic.
Spíš bych to viděl, jak už to tu někdo psal, jako film bez speciálních efektů. Jsi fanoušek? OK, tak tady máš video v současným stavu a ty výbuchy, mimozemšťany a trpaslíky ti časem přidáme. Až jednou řeknou hotovo, tohle je finální produkt a já v tom filmu neuvidím jediného trpaslíka, tak budu naštván a oprávněně můžu fňukat, že tam ti trpaslíci nejsou a že sem se na ně hrozně moc těšil *1* *1* -
řeckých zombíků by se nikdo nebál, to bude samá siestička, šlofíček, popíjení ouza a retsiny v otevřených tavernách u moře a na tu hodinku denně co se budou polosrdcatě plazit za turisty kterým zkusí sežrat mozek by se holt každý někam zavřel *4*
-
takže když budu prodávat židle kterým se ulomí noha jakmile se na ně posadíš nebo padáky co se neotvírají, ale napíšu to do disclaimeru někde na netu, neni to moje chyba že se na nich zmrzačí, ale těch lidí co si nepřečetli disclaimer.. to dává smysl *7*
-
perfektní řešení problému s AI *1* *1* *1*
-
muzou to rovno zabalit a zacit to delat odznova na amra3 enginu
-
Presne, mam DayZ snad od zacatku a snad vic jak pulroku jsem ji nehral. Kdyz se jdu podivat k synatorovi jak ta hra vypada a co se zmenilo: "Hele nic moc, porad je to stale stejej nudnej a opakujici se walking a KOS camper simulator".
Takze bych opavdu chtel videt ten team pracujici na plny obratky.... -
Asi tak, ted je nic moc nenuti tuhle hru vubec dodelat, napakovano maj tak pohoda. A kdyby neco? "Co by jste chteli, je to jen ALFA".
-
Taky me to vylecilo od vsech alf a early accesu. Je to ciste zlo, prodavat nedodelany hry. Uz nikdy vice.