Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ach ta gramatika.....
  • Na pc mas holt sirsi nabidku *5*
  • Na konzole kupujes crapverze cely zivot, tak odpal. *15*
  • Meli by stim hejbnout,uz docela dost vyvojaru,se toho chytlo a vznika uz docela dost DAY Z.
  • Na pc,dorazil next gen!Nova doba!Uz se kupuji demoverze!Kolik,ze to stoji?Tohle mi dat na ps4,tak bych jim na to prispel,zhruba po 20h hrani.
  • Tak jsou to zombi,asi maj schnili voci!
  • Z vitou taky koncim!Neda se sem na tom psat!Chci opravit pismenko,a zacne mi to davat pismenka nekam jinam!Musim vypnout celou klavesnici,a zase zapnout,abych to mohl opravit!Ted cumim,ze v predeslim prispevku mi chybi pismenka!A uz mi nejde na vite otevrit mail!Sony!Nedelejte mi z vity DAY Z!
  • Sony online,by se mela probrat!H1Z1 je pro playstaton!Nechapu ,proc sony,dela pro pc!Ja taky na playsejsen zkuzit neco podobnyho.Sony zjevne nevi,ze neco podobnyho uz bylo na xbox360,ted se to predelava na xone,myslim state of dakacey,nebo jak se to jmenuje,moz je to i na pc!Takze na pc je toto,pak h1z1,a jeste to z xboxu!To me po.ser!Halooooo sony,je tam nekdoooo! *16*
  • prej ze sy na zmenu engine jen tak nekdo netroufne, vzdyt ta hra vypada jak z psy kunndy, kazde studio by tomu zmenylo engine vy vocasove
  • To jeste neni hotovo?Si delaj srandu,ne?Diky bohu,ze tohle si nemuzou dovolit na ps4!To early co!To bych taky treba na uncharted4 mohl cekat 5let!Koukam obcas na youtube,a ze by to bylo neco extra,a aspon by se tam mohlo menit rocni obdobi,Jaro,leto,podzim,zima.Abych si musel hledat i hadry,a ne furt litat v tom samim,jezdit na koni,dat si do kupi ,auto,abych se mohl pohybovat rychlejc.Simulator preziti?jak se to veme.A nelibi se mi zmodovanej minecraft!Ma to byt z kosticek,a ne ze ktomu nekdo udela nebe,a vodu jak v crysis!No fuj!Jediny co se mi libi,ze se u pc hejbe kostickova trava.Je to kostickovi svet,na to by moderi nemeli zapominat!Vseho moc....
  • Ano, omlouvá. Jsi upřímně informován jaký ten výrobek je a máš svobodnou vůli ho nekoupit. Nebo tě ho někdo nutil koupit?
  • XorxoxTalarius
    Takze hra prodala 3 miliony kusu, a to je jeste porad ve vyvoji a prodava se dal a dal, to mi neprijde jako neuspech
  • Zdroj?
  • Princ.Jablon
    Peníze za nic to rozhodně nejsou...je to sice zalagovaný jak prase, zaglitchovaný jak prase etc. ale tý zábavy co jsem si v tom užil...i když sám nevěřim, že to někdy vydají v 100% stavu tak peněz za to rozhodně nelituji
  • Libise me jak tedy Diehard fanousci obhajuji to ze je to alfa, ktera se vyviji pouze rok a pul, coz je uplna blbost, protozeten rok a neco je pouze doba, od ktere se to da koupit (puvodne mela vyjit alfa snad nekdy na konci roku 2012; vysla o rok pozdeji a v jakem stavu za tn rok). Hra byla ve vyvoji snad par mesicu po vydani modu. Ale tito lide proste nechcou pripustit, ze vyhodili penize za nic.
  • Walldstein
    Hmm..jenže STEAM tě jasně upozorňuje u každé hry s předběžným přístupem na to, že se jedná o předběžný přístup a že se hra může během vývoje výrazně změnit. Notabene autoři DayZ jasně už od uvedení do předběžného přístupu sami říkají: "Nekupujte to. Je to opravdu jen alfa verze a mnoho věcí se ještě přidá, předělá nebo úplně změní.".
    Jinak Alfa je opravdu pro ty kteří danému projektu opravdu věří a každý kdo se do ní přihlásí má morální povinnost podávat autorům reporty jakýchkoliv chyb na které narazí a zároveň má právo poskytovat vývojářům (prioritně jim - ne jenom na diskusích na games.cz) náměty na změny nebo naopak co Vám vyhovuje a co ne, jinými slovy: "Morální povinností je poskytovat co možná nejkvalitnější a nejpodrobnější zpětnou vazbu vývojářům."
    A mimo jiné vývojáři uvádějí jaké prvky ve hře momentálně jsou, když se podíváš u dané hry do přehledu aktualizací tak si můžeš sám udělat obrázek o tom jak často je aktualizována. Tvé přirovnání s autem je jaksi zcestné a mimo realitu.
    Tak nevim kdo je vymaštěnej...
  • S neúspěchem DayZ jde ruku v ruce postupné rozšiřování vývojářského týmu - čím menší má hra úspěch, tím menší má v rámci firmy prioritu, a tým DayZ se scrknul na více jak 5 vývojářů. To v praxi znamená jediné: žádný vývoj, žádná oprava chyb a snad mizivou budoucnost pro celý projekt.
  • takže když budu prodávat po všech směrech mizerný výrobek, ale předem nad to lidi upozorním, omlouvá to jeho mizernou kvalitu?
  • Oni psali ze vyberou prachy a pak se na to vykaslou?
  • Neni to len na games ale i na sectore. Blbcom, ktorí do vývoja programov poprípade nenapísali ani riadok kódu alebo nepremýšlajú to nevysvetlíš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit