Přejít na výpis diskuzí
DayZ přilákala přes 3 miliony hráčů a další vývoj jede na plné obrátky
23.1.2015 | Adam Homola
83 příspěvků
-
Mě nezajímá nějaká alpha podobné tvoje argumenty, žer si ty PR řeči, že na tom někdo pracuje dál a nevnucuj je ostatním. Já jsem jen napsal, že se po roce nezměnilo vůbec nic, spíš je ta hra ještě v horším stavu, než byla když jsem ji kupoval. *7*
-
Proc jsis to koupil ty alfa vymastence. Neumis snad cist? Samotni vyvojari od koupi odrazovali.
-
Podobně se ti zvedá i IQ viď *15*
-
Pak mam asi jinou Arma3 nez ty. *7*
-
Nechápu proč to lidi kupujou, než to vyjde tak je to přestane bavit.
-
0*3 = 0 *3*
-
Velká škoda pro DayZ že na ní nepracují odborníci z této diskuze už by byl vymodelovaný celý svět včetně veškeré fauny a flóry nehledě, že každý člověk na světě by tam měl vlastního zombie, opravdu škodu *7* .
-
Vývoj jede na tak plný obrátky, že už dokonce stíhají každý měsíc do hry přidat nový revolver a jedno zviřátko do lesíka *1*
-
Pokud si neměl Armu a datadisk nutný k hraní modu bylo výhodnější koupit DayZ
-
Kdyz to porovnas s hrama, ktere kopiruji DayZ *1*, tak furt DayZ vede graficky nad ostatnima *2*.
-
Ta hra už jim vydělala takový prachy, že se s nějakým doděláváním nemusí vůbec dělat starosti. Úplně vidím, jak na DayZ původně dělal 100členej tým a teď tam po tmě sedí dva týpci a dělaj, že něco dělaj.
-
Ty ses tak naivni ... vozidla se chovaj presne stejne uz od flashpointu a nikdy stim nic neudelali a neudelaji.
-
Jasna, vymastenci jako ty sezerou vsechno a presne podle toho to taky pak vsude vypada. Bez si koupit auto v alfe, ze nestartuje a nema kola? No a, ale "maka se na tom" ... lol.
-
Jasne, priorita je vybrat prachy a na lidi s…rat. Jako ve vsem. Pritom mody zadara, ktery zadny prachy nechtej, fungujou.
-
Jiste ty vylizance, a proto mod zadarmo funguje o 10 radu lip a obsahove o j 20 radu bohatsi.
-
No tak jasne ze na tom makaj. Ale lidi asi cekali ze kkdyz uz to stoji 30 ezolu na steamu tak to pojede rychleji. Za me je fajn ze na tom maka uz cca 80 developeru to je myslim rapidni zrychleni. Taky chapu proc ted nic moc nevychazi jestlize ladi ten engine. Ja osobne se nejvice tesim az tam pujde stavet baze a zombici budou i ve skupinach. Ted clovek zabije kladivem i 3 naraz jako nic. Staci jen prastit a ukrocit na bok *1*
-
Jojo, tu funkcnost a propracovanost jsem viděl. Mas na mysli to, jak si te skupinka zombiku ani nevšimne když jsi pul metru od nich? :D
-
V soucasne dobe je lepsi H1Z1, protoze ma tu nejdulezitejsi vec jakou by zombie survival mel mit a to propracovane a funkcni zombiky.
-
No ja doufam, ze ty zasadni zmeny skutecne prijdou. Grafika vypada fakt obstarozne a neni to vinou modelu a textur. Renderovaci engine potrebuje zmenu jako sul. Dalsi veci ktera mi vadi je animacni engine ktery neni schopen vytvorit ze smycek plynuly pohyb, zpusobuje opozdene reakce a absurdni situace. Fyzika je taky pomerne slaba, cekal jsem ze auta budou mit alespon uroven Arma3, zatim to spise pripomina Arma2 a jeji drevny jizdni model. Vsechno toto a par dalsich veci jsou pricinou ze hru nelze zatim brat jako profesionalni produkt.
Rekl bych ze pokud se to nehne dopredu v zasadnich vecech do konce tohoto roku, pak zacnu verit tem, co tvrdi ze hra nebude dokoncena nikdy, respektive zustane na urovni pripominajici amatersky slepenec. *7* -
Tak určitě *1* *1* *1* , bez těch peněz by na tom pořád dělali ti 3 lidi, co udělali první build *1* . To by byla rychlost ... skvělá úvaha ...