Přejít na výpis diskuzí
DayZ přilákala přes 3 miliony hráčů a další vývoj jede na plné obrátky
23.1.2015 | Adam Homola
83 příspěvků
-
To je vazne potreba do kazde diskuze k DayZ psat, ze vyvojari jasne a srozumitelne varovali vsechny pred tim, co se chystaji koupit?! To opravdu snad jen na games si lidi stezuji na vlastni blbost a jeste verejne, fakt vzorek pro psychology:-D
-
Klávesou "V" přeskakuješ menší překážky.
-
Mě nejvíc vadí, že ve hře nejde skákat a pokud jde tak jsem na to nepřišel a všem se omlouvám za zbytečnej komentář *5*
-
Nakonec mě bratr přesvědčil a včera jsem to koupil. Nechápu, proč lidi nadávají, že se to nikam neposunulo... Od doby, kdy jsem to naposledy zkoušel (něco málo přes půl roku) se obsah minimálně ztrojnásobil a spoustu toho odladili. Byl jsem mile překvapen.
-
Plačete tu nad tým ako to dlho trvá a ze nič sa nespravilo... Veď to je vývoj a pokiaľ vám rok a pol príde moc tak sa pozrite na HL3 :D
-
Na to stačil mod.
-
tak oni můžou dlouho dělat na tom novým enginu a to se ti na ty hře zatím moc neprojeví tak si počkej na finále jak bude vypadat a uvidíš jsetli něco opravily
-
samozrejme ze jdou do vyvoje. Mam ti vytisknout seznam veci ktery pridali? Nedocet bys ho ani do konce svyho zivota ty nobraine. Nevim jestli ses uplne hloupej nebo nainvni, ze si myslis ze asi jeden mesic pridaji zakladny, druhej mesic auta, treti mesic 100 zbrani a ctvrtej mesic hru zoptimalizujou. To jak tu lidi breci a predstavujou si rychlost jakou se vyvoj pohne za ty penize co vydelali, to by byla asi nejrychleji dokoncena hra v HISTORII. Predstavy o tom kam ty penize jdou a jak se pouzivaji nemate absolutne zadne, nebo absolutne zkreslene a pak placate jednu kravinu za druhou a ostatni mentalove ktery nemaj vlastni nazor to chodi jak slepicky chodi trousit vsude kde muzou a vi o tom velky kulovy.
-
neni to vubec tragicky. Hra je ve vyvoji rok a pul. To ze nekdo zpristupnil svoji alphu zrovna v dobe kdy je na tom uz technicky lepe, neni zadne kriterium k lepsi kritice. V early accessu muze ta hra bez jakehokoliv KECU byt v jakemkoliv stavu. Od toho ten early access je.
-
early access je nabidka pro tebe nahlednout do vyvojoveho procesu, ve kterem se vyvyji CONTENT. Neni tam priorita opravovat bugy protoze to nejakymu random cechackovi pada a prochazi skrz zdi. To se ti dit bude SAMOZREJME (nejde ani vyjadrit timhle slovem k tomu urcenym, jak moc samozrejme to je). Hra je ve vyvoji pres rok a pul, stav ve kterem je je naprosto odpovidajici. Kdybys videl jak vypadaj jiny hry ktery jsou ve vyvoji rok a pul, hned by si zmlknul. Standardni vyvojova doba hry je minimalne 3 roky. DayZ je v polovine, coz odpovida patchi 0.50 (pro tebe nobraine je 0.50 polovina jednicky). To snad neni mozny tohle, tyhle naprosto vymasteny blaboly lidi ktery maj absolutne zkreslene mineni o tom, co to early access alpha je. Ale totalne zkreslene.
-
je to videt v contentu ty pako, od kteryho alpha je. Nekde kdesi v tramtarii placl franta mekkvak ze dayz vyvoj jde pomalu a ted to vsichni opakujou jak sasci, pritom kdyz se nad tim zamysli tak to je naprosta kravina.
-
Když to porovnám třeba s progressem alphy 7days to die, je to fakt tragický.
Od koupě DayZ další alphy nekupuju, jedinou výjimku jsem udělal u The Long Dark, tam se na tom fakt maká. -
Koupil jsem, hrál jsem, bavilo, ale stejně koupě lituju.
Lituju toho z principu, že jsem jim dal ty prachy, aby si s nima vytřeli p*del (nebo já nevim, co s nima dělaj, ale do vývoje fakt očividně nejdou). -
Tady je zas nabrečeno *15* i kdybych to už neměl nikdy zapnout tak za ty peníze jsem si zábavy užil víc než dost, málo která hra mě zabavila na 100+ hodin.
-
Co to meles? Vykon teda slaby je, ale jake prochazeni skrz zdi? A ze nic nefunguje je taky blbost.
Hele odinstaluj a pockej az to bude aspon v bete. -
A proč by měli chvátat když už prachy mají. Měli to dát zdarma a to by pak byla jiná rychlost vydání.
-
To bude asi znamenat i vyšší nároky, přemýšlím že si ji koupím, ale nevim jestli mi to notebook utáhne až to spustí v betě, nebo třena i v plný hře
-
Idiote *1*
-
To je zajimavy, ze ten vyvoj jede na plny obratky uz nejmin dva roky a nikde to neni videt.
-
Jasne že nebude když chtej změnit engin.