Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Musím říct, že mě často udivuje kolik lidí je ochotno dát peníze do alpha verzí hry. *4*

Se Steam stává celkem dost zajímavou platformou pro akovýhle typ projektů. DayZ sice nemám, nikdy mě nijak nechytnul, ale sem rád, že se jim daří.

BTW ... jak vlastně funguje Bohemka? Peníze na jejich projekty mají od venkovních investorů, nebo za nima stojí nějaký větší vydavatel?
    • Udivuje mě že to zrovna Tebe udivuje :D Já to těm klukům přeju, konečně by mohli mít dost prostředků na to se do toho opřít trochu víc. Navíc si myslim že to je pro ně i psychologická úleva, když vědí že maj na pár měsíců finančně vystaráno a nemusej řešit prostředky.. Vzhledem k frekvenci updatů to je rozjetý velmi slušně, uvidíme jak to bude vypadat za měsíc/dva/deset :)
      • walltar
        Tak skoro milion prodaných kusů bych čekal u hotové hry jako DayZ ... takže takový počet prodaných alpha kopií mě překvapil. Sem hlavně netušil, že si ta hra najde tak široké publikum ... Hodně hardcore hra, která nikomu nic neodpustí. Já osobně jsem jenom rád, že se takovým hrám daří.
        • Já si ted třeba sypu popel na hlavu, že jsem nekoupil Armu III jako alfu :-(
          • Shaker
            Zrovna Arma 3 az takova uzasnost neni... Je tam oproti arme 2 nejaky to vylepseni, ale porad zustavaji stary blbosti, ktery se vyresili uz i v DayZ modu pro Armu 2. Napriklad to, ze si prehazis naboje v zasobnicich tak, aby si mel misto 10i poloprazdnych zase 5 plnych. Nebo nemoznost jakyhokoliv tichyho zlikvidovani jinyho hrace nebo npc nablizko treba nozem. Otevirani dveri budov je vetsinou OK, ale otevirani vratek a bran je porad bolest v zadku. A z nejakyho nepochopitelnyho duvodu odebrali moznost Eject z vrtulniku, co stoji na zemi, takze uz nemas moznost z nej vystoupit a nechat ho nastartovanej a tim v pohotovosti. Model poskozeni vozidel vseho druhu je porad stejnej jako u Flashpointu, casti obrnencu ti proste cernaji, kdyz dostanou zasah a vrtulnik rovnou bouchne, zadny nouzovy pristani treba jen se zranenou posadkou se nekona, to me mrzi hodne...

Celkove nemuzu rict, ze by Arma 3 byla spatna hra, ale Bohemka zase az moc spoleha na modery a zakladni hra je podobne ne uplne dodelana stejne jako predchudci. V podstate oproti Arma 2 tam je jen potapeni, vic pozic postavy mezi vzprimenym stanim a lezenim a to, ze si konecne muzes oblikat panaka a davat jiny prislusenstvi na zbrane, coz je parada, ale mohlo by tam toho byt klidne vic, staci se podivat, co delali a delaji se hrou moderi a jak se to lidem libi.
    • sugyn
      Doplnim druhy odstavec. Taky je mozne diky Steamu vyrobit i tohle... http://www.youtube.com/watch?v=RtKAm3nzg6I
      • Ta hra vůbec není špatná když si chceš zastřílet na pvp mezi zombíkama..
    • celoush
      Mě udivuje, že to někoho dnes udivuje. Není to snad to, po čem herní komunita dlouho volala?
    • Ronox
      Bohemka si jsou sami vydavatelem i vývojářem. Dřív je živilo VBS pro armády, ale jak to je teď to nevím.
    • XorxoxTalarius
      Tak co vim, tak si vyvoj her financovali sami z vyvoje vojenskeho simulatoru, ktery prodavali vsude po svete.
  • XorxoxTalarius
    No jako zacinam mit vetsi a vetsi nutkani si to poridit a zkusit hru na vlastni kozi (ne kozy). Ale jak se divam na rozpocet, tak do Unora musim jeste pockat.
    Ale i tak jsem zvedavy.
    Da se to hrat treba tak ze si zalozim vlastni server a na nem se to "naucim" a pak se pripojim na nejaky public? Nebo jak je to vlastne s timhle? Kam se pripojuji a kde mam postavu a tak dale?
    • Keyz
      Stačí se naučit jednu věc. Střílet na počkání. Nemá smysl v něco doufat protože často to končí právě útok. Z podstaty hry tomu tak prostě vždy bude.
      • Už ani nie autory sa snažia to obmedziť napr tým ničením lootu a tým, že bloodbagy su prázdne.
    • LeMrosh
      Neboj se do toho skocit po hlave, tak dostanes ty nejlepsi zazitky a navic v alfe je zatim hodne malo zombiku, takze na nauceni se zakladu mas klidu dost;) Private servery zatim nejsou podporovany.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit