Přejít na výpis diskuzí
DayZ se prodalo 1,7 mil. kusů, hru čeká rok plný updatů
1.4.2014 | Petr Poláček
35 příspěvků
-
Za sebe muzu rict ze jsem zatim zklaman. Nejde ani tak o herni obsah,ale o to nejdulezitejsi-ovladani postavy. Je to tak tragicke,ze mi to kazi veskery pozitek z pripadne hry samotne a bere chut neco vubec zkouset.
-
-
Proto cekam na full verzi. O modu jsem se doslechl chvilinku pred oznamenim standalone, takze ani ten neparim. Proste si pockam a uziju si to az pak s (doufam) tlamou dokoran.
-
-
Na nedodělanou záležitost to je teda číslo.
Aby to ale lidi časem neomrzelo, jestliže to rychle nevydají hotové. -
-
Osobně jsem přispěl, každý den to sice nehraju, ale peněz nelituju
-
myslim ze dost ludi to uz omrzelo, uz to nie je taky boom ako prve dni po vydaní hry ...
Nikoho tam uz nebavi chodit pesi stale a hrat sa kleptomana alebo žida a kradnut vsetko na co narazí, to ze tam daju novu zbran alebo inu animaciu zombika tu hru nijak neozivy
stale je rovnaka aj po pol roku co som si ju kupil
nehovorim ze som sklamany, len cakam tak ako vacsina na poriadny update, ..hlavne na dopravne prostriedky, hoci len bicykle ,ale aspon nieco nez chodit stale cez obrovsku mapu pesi a vkuse sa ptm dopovat jedlom a pitim lebo som prebehol cez dve dediny jak forest gump bez zastavenia , napln tej hry je o nicom , chcelo by to nieco viac
Rust ma aspon stavanie domov, som zvedavy kedy to daju sem ked je cely dayz zabugovany jak prase -
Tak ono to snad ani neproběhne jako že najednou vydaj hotovou hru. Prostě se bude postupně přidávat a přidávat a přidávat. To je pro mě osobně ten nejlepší způsob, páč jakmile mě hra omrzí, s dalšim přidanym contentem mě zase naláká to vozkoušet a najít to, co přidali.
-
Omrzet může. Zaplaceno je, tak co...
-
vela ludi to uz omrzelo hned po kupe ved to hraje denne v priemere okolo 30k...
-
to je zase vyblitek tvle
-
-
Stacilo ho informovat, ze hra ma vyjit az nekdy v pristim roce, nebo kdy. Ocividne to nevi. Proc hned ta arogance?;-)
-
-
Jo, nevím. Dík
-
-
-