Přejít na výpis diskuzí
DayZ se prodalo 1,7 mil. kusů, hru čeká rok plný updatů
1.4.2014 | Petr Poláček
35 příspěvků
-
Dobry, radsi to opravim hned :D : Total War : Rome II :))
-
Jasny.. ze bych jim jeste obihal sponzory treba, ne ? :D Ja chapu tvou pointu, ale tohle si proste lidi nechavaji nalhat... Neco jako od nasi vlady, ze v CR nejsou penize i kdyz za vse platime nejvic .)
-
Pokud vím, nad alfou viselo opravdu velké upozornění NEKUPOVAT pokud nejsi opravdu zarytý fanoušek DayZ. Takže si myslím, že je v pořádku že byla placená, už jen kvůli tomu, že se na vývoj někde peníze sehnat musí.
-
Vec nazoru .) Podle me placeni v poho je, pokud se plati alfatesterovi za to, ze jim hru zkousi... Obracene mi to prijde neco jako Stockholmskej syndrom , s nadsazkou :)))
A predobjednavani nesnasim uz z principu... vsichni predobjednavaji a pak breci, ze hru nekdo nedodelal... Proc by to delal, kdyz ma milion predplatitelu ?? :) Pak do dopada jako Rome Total war II :) -
vela ludi to uz omrzelo hned po kupe ved to hraje denne v priemere okolo 30k...
-
Stacilo ho informovat, ze hra ma vyjit az nekdy v pristim roce, nebo kdy. Ocividne to nevi. Proc hned ta arogance?;-)
-
Tak placeni je vpoho. Demence je akorat to rvani, jelikoz bylo varovani. "Neolizujte zabradli pred skolou, primrzne vam jazyk".... kdo me nechape, pustte si Obecnou Skolu, vyborny film:-)
-
to je zase vyblitek tvle
-
Nejlepsi a jediny lets playe ktery me bavili jsou z DayZ.. Cekam na plnou a nemuzu se dockat... Atmosferou mi to lehce primonina S.T.A.L.K.E.R.a. Placeni za alfu mi prijde jako zverstvo.. Neco podobnyho, jako predobjednavani :) Pak je nejlepsi rvat, ze ma hra spoustu chyb :D
-
Nechci si ani predstavit kolik milionu padne za dalsich let vyvoje. Urcite to bude opet vysoke cislo. *3*
-
Proto cekam na full verzi. O modu jsem se doslechl chvilinku pred oznamenim standalone, takze ani ten neparim. Proste si pockam a uziju si to az pak s (doufam) tlamou dokoran.
-
Je to můj vůbec první Early access (pre-alpha), ještě sem taky koupil Rust. Musím říct že pro mě je DayZ super, super atmosféra a obrovskej potenciál. To že je hra taková kostrbatá je jasný, je to stagí vývoje. Dost narážím na spoustu hate komentářů, některý mají relativně pravdu, jiný ne. Třeba poslední update dost zostřil zombáky. Na jednu stranu dobrý, jsou jich kupy a jsou dost agresivní, ale nadruhou stranu prochází zdma, jsou schopný vás zabít z přízemí domu když jste v patře, spawnují se přímo ve vaší blízkosti a okolo měst se spawnují strašně rychle... ok, ale ne při týhle podobě hry :p no a takhle to je asi přes dva týdny a musím říct že je to docela otravný :x Já věřím že na hře makaj a že to časem pořádně vypilujou a pak to bude opravdu něco!
-
Rozhodně tenhle úspěch Bohemce přeju, 1,7 mega je na nedodělanou a zabugovanou hru dost. A přecijen to je český studio...
Bohužel, ale ta manie kolem DayZ mně vážně nezasáhla. Hrál jsem teda "jen" původní mod a fakt nic moc. Zatímco jinde lidi popisovali strach při setkávání s cizími hráči, kdy nevěděli, jestli mají střílet nebo ne apod., mně se nic takového nestalo. Vždycky jsem se někde spawnul, doběhnul do města a tam chvíli kosil zombíky, dokud mně nesejmuli. Hráče jsem viděl snad všehovšudy 4x, kontakt nenavázán ani jednou. No, po pár hodinách jsem se na to vykašlal a už nezapl, protože plahočit se jen tak krajinou, to není pro mně. -
Za sebe muzu rict ze jsem zatim zklaman. Nejde ani tak o herni obsah,ale o to nejdulezitejsi-ovladani postavy. Je to tak tragicke,ze mi to kazi veskery pozitek z pripadne hry samotne a bere chut neco vubec zkouset.
-
Na nedodělanou záležitost to je teda číslo.
Aby to ale lidi časem neomrzelo, jestliže to rychle nevydají hotové.