Dead Island 2 – recenze zombie řežby v HellA
-
Koukal jsem potom i jinde a je to tady zase kvalitní novinařina v praxi.
You'll unlock multiplayer in Dead Island 2 during the "Call the Cavalry" mission, which is roughly an hour into the game.
Tohle je to málo, co bych se chtěl ztěch zdejších recenzí dozvědět no, smůla.
-
Neni to spis tak, ze v koopu tam vyrazit muzes, ale v singlu to mas porad uzamcene ?
-
je to herní mechanika jakou měl třeba fallout new vegas a 4ka ji neměla. ve výsledku mi přišlo horší, když tam nebyla. prostě to mění jak se ta hra hraje. hru dělají pravidla a omezení se kterými prostě pracuješ. tohle je docela navíc základní prvek zajete hratelnosti. bez něj byl to byla v podstatě jiná hra.
-
Ale kolik s ní děda skácel nemrtvých?
Jinak ale beze srandy - ta mechanika ti samozřejmě může nevyhovovat, ale jestli se odvoláváš na její nerealističnost, doufám že nehraješ hry, kde vydržíš víc než jednu dvě kulky do torsa, tedy Armu a asi tak dvě další.
Mně osobně tohle nevadí, pokud se to neděje moc často - motivuje mě to starat se o suroviny, opravovat si věci a případně taky měnit zbraně, pokud třeba opravovat nejdou.
Tenhle resource management sice nemusí být nejrealističtější, ale svůj účel má, i když tebe třeba štve.
-
Kromě toho, jestli za deset let Epic svůj store skutečně zruší, a ještě navíc se rozhodne ty hry nenahradit na Steamu nebo jiné platformě, což už jsou dvě docela velká "jestli", tak prostě o tu deset let starou hru přijdu.
Tohle už je asi hodně osobní, ale mně to je vlastně fuk. Hry znova nehraju, na steamu jsem starší hru nepustil roky a stačí mi dostat za moje peníze ten zážitek. Kdybych si tam za nějakou částku tu hru mohl na tři měsíce půjčit, bude mi to vlastně úplně stačit.
-
A už zase "oblíbená" mechanika opotřebovávajících se zbraní.
Pořád mám sekyru se kterou kácel stromy ještě děda a pravděpodobně i praděda za císaře pána. -
Úplně v klidu. V pátek prostě hraju. Jestli je to Steam, Epic nebo cokoliv dalšího, je mi šumák.
-
To, že snad jednou skončí Epic, což podle mě neskončí, ale to je jiná pohádka, neznamená nic. Nebo co jsi tím chtěl jako říct? Jako že všichni, bubububu, přijdou o hry? Ale no tak! Když skončila Bethesda se svým launcherem, tak se vše převedlo na Steam a bylo. Tak tady nešiř poplašné zprávy.
-
Ne, ale je mnohonásobně větší pravděpodobnost, že Epic jednou skončí než Steam, navíc podporovat obchod, co se snaží tlačit exkluzivitu je další zvěrstvo. O "rcyhlosti" samotného Launcheru ani nemluvítm....A ano, jakákoliv hra, co jde exkluzivně na Epic, tak přišla o mé peníze. Bylo to poslední Metro, byl to Phoenix Point, kde jsem dokonce zrušil KC edici a pak to koupil za 79 Kč ve výprodeji na Steam:) Mimochodem Metro mělo tak velký "úspěch" na Epicu, že ani ne za 3 měsíce bylo na Game Passu. K tomu, že většina lidí zrušila fyzické objednávky, protože "přelepovali" krabičky byla už jenom taková třešnička.
-
"Postup v příběhu se ovšem ukládá pouze pořádajícímu hráči a návštěva nemůže vyrazit na mise, které sama ještě nemá odehrané."
Co to je zase za blbost?! xD
Takže aby sis to zahrál v coopu tak to musíš mít nejdřív zahrát v single playeru? To je zase panečku inovativní feature! Hned je o dva zákazníky méně.
-
Mě tam hry běží úplně v pohodě. Žádný problém.
-
Ty jseš takovej ten nekompromisní, zásadovej drsňák, viď?😁
-
Epic Game Store je vyborny business.... kazdy rok strata okolo 200M usd, v 2027 ma strata dosiahnut 1 miliardu (kumulativne).... tie peniaze za Unreal engine mohli aj lepsie investovat nez do storu, ktory nikomu nechybal 😂
-
Mám to podobně, hra z mého pohledu vychází přibližně za rok.
-
tak to jsem necekal 10 let development hellu a 8/10 gg
-
Nejspis jo, rok.
-
Ví se jak dlouho to bude smrdět na Epicu? Rok?
-
Tož moje předobjednávčička skoro uzrála a další týden je tam myslím Survivor Achich ouvej.
-
Ta poslední věta recenze je divná, ještě když to dostalo 8/10. :-)
-
Ajo, Epic Store. Tak já mám jasno😀