Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nějak vám tu ty videa posledno dobou zloběj. Nejdřív not found, potom nekonečný načítání... Přitom donedávna jsem problémy neměl. Co to?
    • me to bezi, tak mas asi nejaky nemocny internety, nebo co *1*
      • UPC 10M, nemocnej bych ho nenazval, frčí celkem hezky :) Poslední verze Opery k tomu, a není to tak dlouho, co mi tu všechny videa běžely bez nejmenšího problému. A nejsem jedinej, kdo na to upozorňuje, tak kde je zakopanej pes?
  • RavenHolm
    Že to bude zajímavá zombie akce jsem tušil, ale tohle video mi udělalo moc velkou radost.
  • Kdy už konečně půjde ty zombíky zabít jen roztříštěním mozku, a ne střelbou do nohy nebo do těla? Vždyť to má být zombie ne????? Už je sakra jednou mrtvý, krom toho mozku. *10*
    • Masa-san
      haha, to je fakt.. ale ve videu porád žili dokud jim neusekl hlavu (aspon se mi zdálo, že funeji a hejbou se haha *1* ) devy řikal, že jim mužeš useknout ruce a nohy *1* to vypadá slibně ne ?
      *5*
  • Ty vyskakující čísilka pěkně kazí atmosféru. :/
    • Kde je psano, ze to nepujde vypnout nebo zredukovat? Krome toho do vydani casu dost, klidne je mozny, ze se veci zmeni. Jinak to vyhlizi luxusne a tesim se snad jeste vice. U me jednoznacne jeden z nejvice ocekavanych titulu r. 2011 - otevreny koncept, lehke rpg prvky, super.
  • Cekal jsem survival horor a dostal jsem jakousi mlátičko/střílečku z pohledu první osoby. No co i tak to bude velmi zábavné ale tvářilo se to jako trošku jiná hra... :)
  • ty pušky vypadají hrozně! *10*
    • Jazz
      "Pušky" to slovo naprosto miluju... *1*
      Zni to nehorazne divne
      • ..."Ha ha, teď mám strojní pušku."
      • puska je puska, samopal je samopal, kulomet je kulomet, karabina je karabina, ... jak by jsi chtel pojemenovat takovou pusku ? ;)
        • střílecí zbran na dálku *8*
  • Moc pekny. Ale zazitek mi kazi 2 veci:
    1) vyskakujici Xp, cisla apod. Doufam ze budou mene vyrazne nebo pujde vypnout. Kazi to atmosferu.
    2) Na muj vkus je cele prostredi hodne prasne, nesedi mi moc ten motion blur. Spis asi muj subjektivni pocit, doufam ze opet pujde v grafickem nastaveni upravit.
    Jinak to vypada na super letni pecku :)
    • EDIT: Aha Listopad 2011. SAD PANDA :(
  • Daniell605
    Vypadá to prostě skvěle.
    Jediné co mě dost zklamalo je to, že jsem čekal survival-horror, hru u které se budu bát, neustále ohlížet přes rameno, kde budou temné noci atd.
    Ani když pršelo mi to nepřišlo moc *temné*. nechci zabíjet zombie a přitom se opálit od hlavy až k patě :D
  • Opravdu na todle se těším i víc než na nějaký cod nebo bf 3 ! Vůbec to nepřipomíná L4D a to zdůrazňuju vůbec !!!! Je to poměrně originální zombie akce skvělý systém bojů sekneš hodíš zbraň seber a tak dál sice je pravda že to ak nevypadalo moc slibně ale to je jen detail. Opravdu se hrozně těším !!! A ty možnosti jako když praskne sklo a nejde přes něj vidět tak ho prostě jen tak rozbiješ a to ovládání prostředků dává k zombie akci víc volnosti. Zajímalo by mně jaké vývojové studio tuhle hru vyvíjí částmi to připomínalo grafiku s mercenis 2 nebo just cause 2. *1* *1* *1* *1*
    • Studio je jasne na prvni pohled dle grafiky enginu a to Techland (Call of Juarez atd.)
  • RakeW
    No to hození dřevěným palcátem, které způsobí výbuch plynové bomby a navíc to ten klacek přežije bez škrábnutí, bylo hodně over the top :).

Jinak to vypadá fakt náramně (snad až na ten HUD - ubývání staminy a neustálé počítání bodů, to se mi tam moc nehodí, ale uvidíme).
    • ten klacek by pobit hřeby jinak souhlasím
      • Já zapomněl, hřebíky jsou silně vznětlivý!
        • Spíš si zapomněl, že to je jenom hra...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit