Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GuruSerpent
    Tohle vypadá hodně luxusně, těším se na objevování nových míst a prozkoumávání ostrova vůbec.
  • Me se hra zamlouva, libi se mi napriklad to bodani nozem ci rozbite sklo rukou u auta. :D Jedinyho co mi fakt u takoveto hry nesedi je zobrazeni bodu kdyz zabijete zombiky :/ DOUFAM ZE TO PUJDE VYPNOUT
  • Jeste neco, tez mi prijde ze obcas zombieci jsou nejaky seknuty jako v l4D. Zombie by meli utocit na vsechno zive ne? Urcite se tesim, kdy ma tato hra vyjit?
    • Snad nekdy na podzim
  • Mahcake
    Hlavní protagonista je protagonista nebo protagonistka? Podle kopance ve videu 0:11 to vypadá spíš na opálenou tanečnici.
    • Mužeš si vybrat ze 4 protagonistů, říkají to na konci.
  • Safra po dlouhe době něco co mě nadchlo moc se těším,konečně neco co se tváří naprosto paádně..
  • Čekal sem něco jinýho, ale i tak sem na to zvědavej
  • KIMCID
    sem stím
  • muze nekdo hodit jiny odkaz na video, protoze me uz nechce najet
    • RakeW
      Viz zdroj.
  • NonSuch
    jestli chteli, abych si odted asocioval tropicke raje se zombies, tak mise splnena!
  • Na tuhle hru jsem se těšil už tak 3 roky, ale po dnešním shlédnutí gameplay videa už mě to nezajímá. Přesně kravina typu L4D ( nezatracuju, ale neni to můj šálek čaje )
    • U me uplne stejna reakce, podle drivejsich videa to vypadalo na neotrelou hru se zombikama na tropickym ostrove. Tohle video mi z toho udelalo spise legracni L4D s kombinaci DR2 (podle toho, ze asi v pulce sekal s necim co vypadala jako maceta co poustela elektrinu)
    • fallout
      Já sem se na tuhle hru taky hodně těšil a po shlédnutí tohoto videa se těším ještě víííc... *3*
    • RakeW
      A jak by sis ty představoval FPS se zombáky?
      • to by mě taky zajímalo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit