Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, nejdůležitější ze všeho je grafika. No comment.
  • Tak se podivej jak vypadaly hry pred 10ti lety a pak srovnej s Dead Island - naopak na to jak hra vypada a stejne za to jak se hybe jednoznacne palec nahoru. Crysis to sice neni, ale osobne mi to vubec nevadi a grafickou stranku hodnotim jako zdarilou.
  • No, jo. Proste od toho 25levelu vys, se mi v te hre zaclo spawnovat takovy typy zombiku a takovy skupinky, co mi nesvedcily. Hned jsem byl bez energie na mlaceni, kopat nepomohlo, kdyz na tebe dorazi pet a vic naraz... Takze do te doby z nejakych deseti umrti jsem se dostal az na tech 43. Proste me to pripadlo jako mavnutim proutku, obtiznost zvysena timto stylem...
  • michaliuz18
    paráada tak na par hodin som si to aj ja povedal ... ale cim dalej to hram tym ma to menej a menej bavi a zacina ma hnevať kazde stretnutie zo zombikom ,idu mi uz na nervy a misie nemaju stavu , uplne lahke trapne misie, radsej by som si to zahral ako multiplayer lebo single je nuda
  • dnes som si hru nainstaloval po citani vela prispevkoch ktore ju chvalili... sice osm hral len chvilu ale wtf, iba mne pripada ta grafika ako z 10 rokov stareho titulu? teda interier urcite, sak tam su videt pixely vsade, dost sklamanie, ale dam tomu este sancu, aj ked ta grafika mi pripada velmi zastarala
  • Tak z prototypu americkýho hrdiny by mi asi naskočila vyrážka :D
  • Na sprintující potvory platí kop, či rovnou kop z výskoku. Pokud jich je víc, tak to chce buď pořádné zbraně a umět je použít, nebo partnery v coopu.
  • Cajk
    a kterej z nich? Techland má těch týmů hned několik.
  • Techland ruluje, sem rad protoze uz od Chrome a Call of Juarez je toto muj velmi oblibeny team.
  • Cajk
    43x jo:) Já cca 10-12x za celou hru :)
  • Cajk
    to je to samý místo, blízko policejní stanice:) Jestli myslíš u toho mostu tu schovku:)
  • Ale dá *3*
  • HA, tak v tom pripade jsou tam minimalne dve mista :D Ja tohle potkal blizko ty schovky toho dredare s lodi.

Dalsi vec co me stvala bylo, ze v MP kdyz jsem do par zombiku hodil zbran, tak oni proste zmizeli, takze nesla vzit zpet.
  • Zprovoznit jak? Slo prece jen o nazev skillu,ktery pak predelali na "gender wars".
    Vazne ti tak chybi ten vyraz? Btw osobne si myslim,ze feministic b*tch by bylo daleko vystiznejsi nez wh*re.
  • Ja cekal od minuleho patku na vyrazne levnejsi polskou verzi a cekani to bylo tezke!!
    Vcera konecne Dead island dorazil za 550Kc a za tuto cenu asi hre nemuzu nic vytykat.

p.s. je vazne az zvlastni,jak je tahle hra zabavna. Proste neco na ni je,co cloveka nepusti (pokud je ten clovek fanda zombie filmu a her ofc).

Vazne doufam ze bude druhy dil, ktery jeste vice vymakaji o nejake herni prvky jako treba chvile,kdy se budete muset zabarikadovat v baraku,zatlouct okna,zatarasit dvere a odrazet vlny zombu. Taky mi chybi moznost odtahnout zraneneho partaka nekde do bezpeci a tam ho resuscitovat, plus by to chtelo upravu vzhledu postav (ruzne ucesy,obleceni), aby se zamezilo "utoku klonu". Pak by to uz bylo ultimatni a na sberatelskou edici. *3*
  • Ajaj tak to doufam,ze takove bugy odstrani. Hru jsem koupil vcera a zatim jsem porad jeste na plazi. Btw nikdy bych nerekl, ze pisecne plaze s turistickym rezortem budou tak skvelym mistem na vrazdeni zombiku!!!
    Prijemne prekvapeni a hlavne DIKY za ten coop!
  • Pri hrani je to nakonec celkem jedno a nakonec asi bylo zamerem autoru nabidnout postavy,ktere maji chyby a nejsou prototypem americkeho hrdiny.
  • dá se tam nějak zprovoznit ta feministická d*vka nebo je to už nadobro odstraněno?
  • Funguje vam coop? Mě to píše : Creating an internet game session failed. Co s tim? Má někdo stejný problém? Diky za odpověď. *4*
  • Rád bych si připlatil za dlc s novýma postavama páč ty původní mi nejsou ani trochu sympatický.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit