Přejít na výpis diskuzí
Dead Island jde na odbyt, první DLC se ale opozdí kvůli opravám
15.9.2011 | Petr Poláček
53 příspěvků
-
to moje byla ze hry nadšená a když jsem to chtěl vypnout tak protestovala :D.. Ale je fakt, že je sama hráčka (Tomb Raider, Sims, MMO hry, njn ty holky - sem tam si u mě ovšem dá i l4d a už jí to docela jde), takže mě to až tak moc nepřekvapuje..
-
Tak v tom pripade, pokud ta tva neni vic tolerantni nez ta ma, tuhle hru nedoporucuju. Moje pritelkyne totiz po chvili co me sledovala, jak se bavim usekavanim koncetin srpem nebo sekackem a o rozbijeni hlav kladivem radeji ani nemluve, prohlasila, ze ji to celkem znepokojuje, tenhle druh zabavy. A to ji proste nevysvetlis... :)
-
mě teda nepřišlo že by jich bylo ke konci víc nějak extremě, prostě jich bylo víc protože jsi měl už mít dávno pořádné schopnosti, zbraně atd.....na velkou skupinku nepřátel není nic lepšího než jeden molotov...popřípadě když ta skupinka má uprostřed bouchače tak je to lahoda :D
-
Mně nejvíc štvou 4 bugy a sprinteři. v jednom ůseku jak se běží z kopce sem ležel (chcípl) 15x během minuty hry. a celkově vzato prostě se jim neumím uhnout, sejmout je ( pokaždé se mně to tak jakože .. ale to bude asi jenom tou bezdrátovou myší co už zažila mnoho rage rush) jinak co sem já měl za problém s bugama u finálního bosse nepochopím + nestihl jsem z něho vyndat svoje nejlepší zbraně než skočila animačka.. Jinak super hra.. hlavně ozvučení.
-
j vim kde to je, v bohatšim distriktu na pravý straně (z pohledu od kostela) města:))
-
Ja jsem napriklad ve meste narazil na misto, na ktere kdyz jste se postavili, tak ze strechy neustale skakaly 3 rychlici a porad dokola
-
Mám ženskou (chlapa nechci). Koneckonců, i to asi bude jeden z důvodů, proč mám v DR2 (i jinde) nahráno tak málo :).
-
to se neda doparit
-
porid si zenskou / chlapa
-
Zasloužený úspěch - vynikající mix několika skvěle se doplňujících prvků. Jen tak dál kluci, ať případné pokračování je ještě lepší.
-
Minusy máš, protože píšeš jako dobře vycvičený pudl.
Ale když už si to nakousl (aniž bych v té zmínce v článku viděl nějakou spojitost s prodejem), tak já osobně mám čím dál tím větší pocit, že Poláci udělali The Cartel chlapcům z Ubisoftu "na rozloučenou", protože jak Nail'd, tak zejména DI jsou kvalitou poněkud někde jinde :). -
elektricka mačeta a rána do zad *1* jedna rána stačí *3*
-
mam minusy, ale proc vzdit i v clanku se pise o neuspechu prodeje
-
Šipka+mezerník, tím rychle uskočíš. Já si nechával vždy nabitou zlost a když tam byl ten tužší zombík tak jsem jí aktivoval a umlátil ho na pár ran pěstma.
-
No hergot, jak to tady tak čtu, tak nevím, jestli si nakonec plánovanou koupi L. A. Noire nerozmyslím a nepůjdu protentokrát radši do Dead Island :). Anebo ho možná odložím na slevu a svou lačnost po nakažené krvi budu průběžně ukájet Dead Rising 2, který jsem si koupil na začátku prázdnin a odehrál v něm zatím jen asi dvě hodinky... Anebo DR2 prodám bez hraní, protože DI mi přijde mnohem víc cool. Co teď?
-
No jenze vetsinou kdesi porad dokola vybihali sprinteri, kteri me dost zamestnavali. Muj Voodoo Nigga hnedu navenej a tim padem bezmocnej. *1*
-
(Uhnou jsem mu chtel pochopitelne.)
-
stačí ho nechat rozeběhnout a mít těsně za sebou barák. Pak před ním těsně uhnout. Praští se motá se > oběhnout naložit dvě tři rány do zad. Takhle to stačí asi třikrát zopakovat a jde k zemi.
-
Můžeš popsat jaký konkrétní bugy? Neříkám že tam nejsou, ale zajímá mě na co si narazil.
Mě respawn vadil jen ze začátku. Zvykl jsem si celkem rychle a už mi nevadí vůbec. Nevadí mi hlavně proto že není nijak flestrující. Zombíci jdou sejmout lehce a kdyby to člověk celý vyvraždil tak čím by se pak bavil? Je to zvláštní ale už ho naopak viám jako plus a to bych si nemyslel že kdy o respawnu napíšu protože ho obvykle bytostně nesnášim. Vraždění zombíků je totiž ohromě zábavné. -
No jo, asi moznost. Ja mu vetsinou neuhl kdyz se rozbehl, vzdycky me trefil. A jakmile se k nemu priblizim hned me majzne hlavou nebo ramenem, nebo cim vlastne. Proste mi tento typ enemaka nesedi.