-
Myslel jsem že tu budou nějaké postřehy od hráčů a přitom je tu jeden hloupý moralista a hlupák GGG, co mu ještě přitakává....
-
-
a jeden aktivni jouza pricmrndavac veskoslav
-
Vždyť to ještě nevyšlo. Zatím to mají akorát čorky a (demo)čorky a (doplň si svůj oblíbenej argument)čorky, a předpokládám, že klíčovej prvek -coop- nefunguje ani jednomu z nich. Tak cos čekal?
-
-
kdybych o u hru měl zájem, co by mi bránilo si koupit v us klic a tady aktivovat?
-
-
Asi nic zásadního, jenom dle mýho názoru bude takovejch lidí minimum. Zvlášť když se to dá sehnat kolem 6 stovek u nás a pohodlně, jen o necelý 3 dny dýl. Ale na policajty a zloděje si tu s nikým hrát nehodlám a nebudu, takže se nechytejte jednoho komentáře zbytečně za slovo a nikdo nevylejzejte s pomyslnejma bolístkama, je to svědomí každýho zvlášť. Jenom bych si přál, aby to svědomí Techland nepoložilo, když prej funguje crack i na online hraní.
-
-
Dotyčný chtěl nějaké postřehy a ty tady začneš omílat to co tu už bylo stad tisíckrát . Piráty , čorkaře , zloděje a jím podobné si běž řešit někam jinam , tady jsi na serveru o hrách . A hlavně na čem by jsme měli hrát ? Na konzolích *7* ? Dovol abych se ti zasmál
-
-
Timto tuhle konverzaci s radostí ukončím . Pokud bys neřešil piráty ale raději hru pod kterou píšeš příspěvky do rádoby diskuze tak bych to vůbec nekomentoval . PS:příště si vyberu někoho jiného aby jses necítil dotčený *3*
-
Já jsem jen podotknul, že ta hra ještě nevyšla. Že je venku crack funkční na coop jsem se dozvěděl až tady, takže jsem nechápal, co Veskoslav chce vědět, když tu hru nemá kdo pořádně ozkoušet. Jenže on evidentně má, bohužel piráti a pár lidí, co si koupilo klíč v USA. Nevím, že ses ze všech chytnul zrovna mě, já tu pirátí debaty nerozjížděl a ani nijak zvlášť nešířil, pouze jsem stroze napsal třema větama, co si myslím. Nic skandálního ani OT to nebylo, nikdo mě nemusel chytat za slovo (xy) a ty ani já tu nemusíme tláskat místo touhle zbytečnou, ani bych to snad nenazval debatou. Stejně tak nevím, jak jsi přišel na to, že bychom měli hrát na konzolích a vědět to ani snad nechci, protože to musí bejt stejně blbost. Nic takovýho jsem totiž nikdy neřekl, tady ani jinde a ani si to nemyslím. HAWG
-
Trápit tě to opravdu nemusí . Je mi ale líto těch lidí co se tu chtějí něco dozvědět a ty a pár dalších tady omílají do zblbnutí neustále to samé . Nemyslíš si snad že to tady ještě někoho zajímá ?
-
Dovolím, směj se jak je libo. U tebe mě to, jak tě tak čtu, ani moc netrápí *2*
-
-
-
-
Kámo smůla ..coop crack je venku a funguje :-) .. peace
-
-
To potom smůla je, ale především Techlandu. Když už funguje i online, tak si na vlastní kůži vyzkouší, jak to je s tím bájným pirátěním na PC. Kéž by to pro ně dopadlo dobře...
-
-
-
-
Hru především kazí jedna věc - šíleně rychlej respawn zombie....Taková perlička, při přenášení kanystru s benzínem jsem nejdřív kanystr zahodil a šel vyčistit úsek vesnice přede mnou, abych mohl v klidu projít - a třeba i něco našel. Takže jsem dočistil, vrátil jsem se pro kanystr a najednou opět ti samý zombíci, říkám si asi přiběhli odjinud, tak jsem vzal kanystr a pokračoval jsem vesnicí. A co myslíte, byla vesnice ve vyčištěném stavu ? :D
-
-
Takze stejne neduhy jako v 1? Omlouvam se, recenzi sem necetl, ale to uz proto ze ani jednicka me nezaujala, tato vytka s respawnem totiz by me naprosto spolehlive zabila jakykoliv zazitek z hrani, nemluve o udajnem rychlem opotrebeni zbrani....ale stale...respawn...fuj
-
-
Co pamatuju tak právě v jedničce se tak rychle nerespawnovali, jen při přechodu z lokace do lokace a zpátky, tady ale stačí jen na pár minut odběhnout.
-
-
Navíc si osobně myslím že by to mohl spravit jednoduchej patch, ale záleží na vývojářích.
-
-
-
Můžu se zeptat kde jsi hru legálně pořídil takhle brzy? díky. Prosím foto steam klíče nebo krabičky, příípadně účtenku.
-
-
Co je na tom? Už to dávno můžes po ruznych aukčních serverech koupit. A neprijdes si trosku voprsklej?
-
-
Drzej? Já jsem drzej když to někakej vošoustek s pravděpodobností na 99.9 procent nelegálně stáhl a ještě to drze komentuje na herním serveru?
-
-
Kromě p2p sdílení, je stahování z internetu legální.
-
-
Ale nie sw, ten mozes stiahnut, ale nesmies ho pouzivat.
-
-
a co je tobě vlastně po tom, jestli si hru stáhnul nebo koupil? to jsi vážně tak naivní a myslíš si, že všichni, co tady píšou do diskuzí, hrajou legálně koupený hry? jak ty můžeš vědět, odkud dotyčnej je, že není třeba z US nebo UK a tam se třeba hra už nedá normálně pořídit? chceš mi říct, že ty sis nikdy žádnou hru nestáhnul nebo od kámoše nevypálil a poctivě sis zaplatil všechno, co ti prošlo pod rukama? frajere až budeš mít takhle klidný svědomí, pak se do někoho navážej tímhle způsobem a nezkoušej si tu hrát na trolla, prokaž mi tu laskavost
-
Prosimtě, ty hry jsou už normálně skladem a dnes už má každej třetí nějakej přístup k podpultovkám
-
-
-
-
-
Ten Conservative Radical teda jede.
-
-
Tak občas někomu hrábne a stane se z něj samozvaná ruka spravedlnosti. Nenaděláme nic :)
-
no ale chtěj vidět jeho účtenky a zmizí jak pára nad hrncem :)
-
-
mně v jedničce taky vadilo, když jsem hrál s někým coop (on se ke mně připojil), tak když jsem se pozdějš odpojil a druhý den jsem hru znovu zapnul, měl jsem rozehraný a dohraný úplně jiný (vedlejší) mise, který jsem vůbec nenačal.
-
To tu je banda k*k*tu.Chodi tu vubec normalni lidi,nebo aspon ti co se hned nemusi o necem hadat a nedelaji velky ramena???Beztak si polovina neumi ani zavazat tkanicky u bot a resi tu piraty misto toho aby se delili o zkusenosti s hrou.Malo banda mag*ru *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Chodí, ale nemají důvod se v tom hnoji promenovat.
-
No ty ses také moc nepředvedl. *6*
-
Musíš to brát jak to je, diskuze si sem tam pročítám, ale jak vidím že se rozjíždí o pirátech, tak z ní jdu pryč, protože by mi to akorát ještě zkazilo náladu :)
-
Musíš zalistovat na začátek, bohužel je to zároveň i post (můj) co tenhle shitstorm začal :( ...
-
-
Shitstorm začal tím, že jsi zřejmě hlupáček, co si stáhl někde hru a mluvil o ní před vydáním. Btw, do ted mi nepřišel ten vyfocený účet. Nechceš 500 Kč?
-
-
Seš na games.cz, tady je plno nerdů co dělaj ramena *15*
-
-
Škoda, že to není odlišné oproti prvnímu dílu.
Respawn bych zde mít nemusel ale zase bych dal méně zbraní atd. Aby to byl více horor a ne šílená rubačka, kde je cílem zabít 500 zombie. To je všude. -
Hned skoro po prvnich par ukolech dostanete 2 strelny zbrane. Nastrelovacka hrebiku a pistol na svetlice, munice jde koupit u obchodnika v zakladnim tabore. :) a problemu podle recenze tam tolik neni. Napriklad jak pise ze je problem dat zbran z inventare do ruky.... staci dvakrat kliknout a vybrat rychlej slot.... a ze maj zombici tupou ui - tak jsou mrtvy no tak se to od nich nejak ceka :))
-
Do poláků se nenavážejte *1* Co Zaklínač? No? Od koho je? *1* Jinak co tak koukám po recenzích, tak je to celkem pohodová oddechovka. Hned jak bude nějaká slevička, jdu do toho *4*
-
nevite jestli existuje nejaky mod na single s tim respawnem tech zombiku ? Starsne me to otravuje ten casty respawn , aspon nejakou redukci by to chtelo
-
-
Časem určitě bude. Nenech se otravovat těmi zombíky. Mlať je, pal je, srážej autem, sekej, řezej, kopej, hoď k nim granát, deobombu, molotovův koktejl. *1*
-
-
No jsem zvědav... Ono to stejně bude úplně to stejné co první díl akorát v jiných lokacích takže pokud vás bavil první díl tak zklamaní nebudete. na to, že tu hru dělají Poláci, tak klobouk dolů ! Právě to instaluji takže dám vědět jaké to je *3* ... !
-
-
Co myslíš tím "na to, že tu hru dělají Poláci"? Jen mě to zajímá. *3*
-
-
Nechci nikoho urazit, ale Poláky moc nemusím... Ale tuto hru jim celkem obdivuji. Když už mají ten příšerný dabing a všechno tak aspoň mají dobrou hru *15* .
-
-
Aha, já jen, že mimo téhle hry dělají a dělali na zaklínači I, II, III, Cyberpunk 2077, Bulletstorm, Call of Juarez, Hard Reset a spousta jiných. Dnes je v Polsku bezpochyby mnohem větší vývojářská komunita, než ČR. Nejen ve hrách ale ve vývoji softwaru obecně.
A možná, že tam je příšerný dabing, ale zároveň asi 7x tolik televizijních kanálů. A hlavně mají Lewandowskiego *1*
Ne, spíš mi vadí generalizace a vyzdvihování se nad národy. Říct, že určitou skupinu 40 milionu lidí moc nemusíš je docela frajeřina. *3*
-
-
-