Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co to bylo do p"r"dele za článek? O čem to mělo bejt? Aleši Smutný, nech si přišít koule nebo běž pryč od týhle branže. Protože tohle se nedá.
  • Tiež si myslim, že tento bullšit článok tu nemá čo robiť. To je ako z nejakeho bulvaru.
    A ešte k tomu sa mi to vidí ako absurdita taketo niečo označovať, za neprimerané spoločnosti.

Samozrejme niekomu sa to tak vidí. ale označovať každeho kto uvažuje, ako pán vyvojar v nejakem negativnom svetle je uplne zcestné.
  • do p**i toto co je za clanok, to su tam plateni od poctu vyprodukovanych clankov za den? nechapem, ze taktu hovadinu niekto riesi. vacsi sh*t som dlho necital
    • Nakonec budem za blbce my vsichni,co tenhle super clanek komentujeme.
      Ne nadarmo se rika, nekrme troly *4*
      • A prečo ? Za to, že vyjadrujeme nazor aby sa nabuduce niečo take nemuselo zopakovať. Pán Aleš sa možno môže smiať, ale pri takomto počte negativnych reakcii je chyba asi niekde inde a nie u nás. :)
  • Tak toto mě pobavilo. Nehledě na to, že to měla být vývojářská verze, která neměla spatřit oko hráče a upřímně - skoro každý, kdo kdy programoval něco většího si do pracovních verzí přidává svá označení ("error 52 - tak a je to v pr*eli"). Když je na vás někdo velice nepříjemný, řekněme dívka, která nemá ráda muže a apriori vás považuje za póvl a taky se tak k vám chová jen proto, že jste muž, tak ji určitě neoznačíte za příjemnou, ale za mrchu nebo jiným, třeba i peprnějším označením. Tohle nemá se sexismem nic společného... Světe div se, dal jsem to číst své přítelkyni a ta nad tím kroutila hlavou stejně jako já, tolik k sexismu.
    • Gratuliji k inteligentní přítelkyni! To chudák Aleš asni neměl takové štěstí možná proto je Smutný *3*
    • Taktiež súhlasím, pracujem ako tester na niečom, a sem tam ak spravím nejaky vytvor, tak pre uvolnenie si vymyslim nejaky "funny" nazov, alebo aj z ineho súdku.

Odsudzovať za to... bad joke.
    • Black_Hand
      ty hlasky muzu potvrdit. at uz do logu, nebo na obrazovku. kdyz se s necim mazu uz delsi dobu a porad se nedari, tak zacinam vkladat sproste hlasky. i kdyz nejsou tak uhlazeny jak naznacujes. do ty dylky co si ukazal se vejdou klidne tri nebo ctyri peprna slova. ...ty hlasky se pak snazim vsechny smazat. mala, hodne mala pravdepodobnost, ze mi neco unikne ale je.

a s tou druhou pulkou taky souhlasim.
      • Já sem taky nereprodukoval svoje hlášky, ty moje jsou podstatně neuhlazenější :)
        • Black_Hand
          kdyz nad tim premyslim. strasne mi to pripomina jednu starou historku z vyvoje jedny adventury pro sierru (neco pro bigpetera a jine pametniky :P). v te dobe se jeste zaucujici se programator Scott Murphy ucil doma u svyho sefa kena williamse programovat. jednou rano byl ponekud unaveny a otraveny a jako jednu z hlasek nechal v hre Black Cauldron: "Mmmm, this tastes like freshly roasted mule sh*t, just like mom used to make." pak ji ale zapomel pred odchodem odstranit. den pote pouzil tu samou verzi ken williams k prezentaci investorum, a hadejte co na ne vypadlo. tyto veci tedy nejsou zadna novinka.

ad dead island: kdyz vezmu v uvahu to, ze slo o devel verzi, ktera se nemela dostat ven, a ocividne slo o postavu vyvijenou podle urcite realne modelove povahy, tak se neni co divit, ze ji takhle oznacil. znamena to, ze kazda feministka je takova? ne. a navic v gold verzi tato hlaska zmizela (dle vseho), takze byla zamyslena jako soukromy vtipek. je to jen shoda nahod, nic vic.
          • Cajk
            navíc je to naprosto neškodný a ani v Techlandu nečekali, že se toho nějakej kok*t chytí. Ovšem po tom, co se dělo u Portalu 2 se už všichni musej mít na pozoru, takže budoucí hry nejen že budou úplně blbý, ale taky neskutečně suchý - prostě humor ano, ale jen korektní. Hlavně korektně, pánové. Asi fakt nakopnu Postal 2..
        • Black_Hand
          no proto :). uznavam, ze napsat do prispevku na games takovy prispevek by byla strasna fuska. na kazdym slove bych stravil strasne moc casu aby proslo filtrem :P.
          • Pouzivej znaky jine abecedy co vypadaji jako nase, treba z azbuky, pak ti projde vsechno ;-)
    • Hairy_Ass
      Souhlasím.
  • MidnighT91
    Jsi smutnej Aleši...
  • Spise se divim,ze nejaky pseudohumanista nebije na poplach,ze je mozne ve hre vrazdit zombie cerne pleti!!
    Podle nekterych "osvicenych humanistu" je v poradku zabijet bile zombie,ale cerne uz ne....coz je samo o sobe dost rasisticke.
    Asi se jedna o trpke plody multikulti spolecnosti.

Btw pokud nekdo planujete poradne zaparit Dead Island kooperativne, tak mi dejte vedet na madmike@seznam.cz a muzeme zahrat. Dneska nebo v pondeli planuju koupit. Z toho co jsem videl se hra zda byt kvalitni sandbox a u tech mi slabsi dej moc nevadi.
    • Když vyšel Resident evil 5 tak se stížnosti na zabíjení černých zombií objevily
      • Ano to vim a prave proto se divim,ze se podobne "inteligentni" stiznosti jeste neobjevily na adresu Dead Islandu, zvlast kdyz je tak "nekorektni" k zenam *3* .

Doufam, ze Dead Island rychle dopatchujou a vylepsi poradnyma DLC, nebo jeste lepe fandovskyma modifikacema (neco jako realism mod,kde by clovek musel jist a pit, zombie by byly silnejsi, zelezne zbrane by se nelamaly jako trisky atd).
  • Hairy_Ass
    Celý článek je jasná honba za senzací, není to okopčený z Blesku, nebo tak? *1* *1*
    • ales.smutny
      A přitom jsou tam zdroje uvedené...i s linky...:)
      • Hairy_Ass
        Ale na Games.cz to, koukám, propláchli ideologicky korektní pračkou a vyšlo z toho "tohle". *3*
        • ales.smutny
          Nikolivěk, když to porovnáte třeba s článkem na VG247, tak jsem extrémně mírný člověk:) Ostatně, já k feministkám nijak netíhnu, ono to chce přečíst ten článek poré, co opadne rudá mlha...:)
          • Pane Aleši, sice máte s "rudou mlhou" pravdu, soudě podle reakcí některých diskutujících, kteří Vás zbytečně jen uráží, ale proto byste měl reagovat na ty, které obsahují relevantní argumenty, protože u vašeho článku jich mnoho není nebo potřebují obhájit - to záleží jen na Vás.
  • To uhorkova sezona este neskoncila? Najvacsi sexista je inak autor clanku. Ved "feminist whore" vobec neimplikuje, akeho pohlavia je ta herna postava, ale skor aky ma charakter. No ok, uznavam vela feminist whore chlapov nepoznam, ale aj tak... Keby tam bola muzska postava s oznacenim "chauvinist bastard", tak si to nikto ani nevsimne.
  • taky mi ten název spíš připadá jako název role kterou ta postava má hrát, popř jako vyjádření humoru/nadsázky

na druhé straně to co čtu tady v článku mi připadne jako naprosto zbytečné napadání/urážení člověka kterého autor ani nezná

kdyby tam byla postava se jménem "arrogantwhitesexistmale" nemyslím že by se někdo urážel
  • zastávat se feministek je stejné jako zastávat se fašistů

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit