-
pre mna najfrustrujucejsia a najzabugovanejsia hra poslednych rokov.... *7* 7/10
-
-
On spis bude problem v tom, ze si tu nekdo stahl nedodelanou developreskou verzi hry... :/
-
Tak bud jsem mel stesti a nebo nevim, ale hru jsem dohral a behem hrani jsem nenarazil snad na zadny bug... docela prave nechapu prispevky tveho typu, jestli je to tim ze uz sem hral opatchovanou hru ci co, nevim.
-
Pises co pises a davas 7 bodu? V tom pripade ro pro tebe musi bez bugu byt 10/10 *2*
-
já měl asi štěstí, protože jsem nenarazil na skoro žádné bugy a když už, tak to byly jen kosmeticé drobnosti, které nekazili hratelnost. Ale když mluvíš o frustraci - je pravda, že skoro každý souboj s typem zombie "Thug" byl pořádně frustrující a těžký :D
-
-
Thuga jsem sundal i pěstmi. On bouchne a pak si musí chvíli vydechnout, pak si zařve , pak se chystá hodit toho jeho kraula a toho kopnu do rozkroku a jednu mu vlepím a zase uskočím.
Často mu i pěstí zlomím ruku, pokud se s nim nechci párat nasadim glove šlehnu mu eletriku a leží na jednu ránu pak jen rozšlápnu hlavu *1*
Hořší jsou ty Butchers v Jungly. -
-
S řezníky jsem se preventivně pustil do křížku jen párkrát. Vždy jsem si dal záležet, abych z nich autem nadělal kaši než vylezu ven *1*
-
-
JJ taky přez ně radši jezdím autem *1* ale občas na ně narazím i tam, kde sebou nemám auto , no pořád lepší než, když jsem narazil na Jasona , toho jsem fakt nečekal a sundal mě i kámoše na jeden nápřach mačety *1*
-
-
-
No ja som na neho nervy nemal, vždy som si na neho šetril molotov, pripadne deobombu. Inak aj po odrezaní oboch rúk dokázal stále útočiť hlavou *15* . Neskor ale stačila jedna dobre mierená rana z brokovnice do hlavy.
-
-
Co blbnete, prijit k nemu, nez bouchne poodstoupit, nechat ho promachnout a pak bouchnout...
-
-
Poodstoupit? :D Já musel používat uskakování zpět a to jsem musel být neskutečně rychlý a přesný, protože se stačí na milimetr přiblížit k hranici jeho dosahu a okamžitá rána a letíš :D Stačilo být o milisekundu pomalejší a neuskočit rychle a dostal jsem ránu. Ty souboje s thugs zombie byly pro mě určitě nejtěžší z celé hry.
-
-
Chce to delší zbraň, pak se dá osekávat celkem jednoduše. Případně se držet z dosahu a až začne řvát, pár mu jich vrazit.
-
Ty to dobre dramatizujes :D THUG ma jenom dva styly utoku: jednou rukou a obema rukama, kazda z nich zacina jinou animaci, takze hned vis kolikrat bouchne a muzes jit do nej. Uskakovani jsem vubec nepouzival, protoze pak k nemu nestihnes obvykle dojit, nez je pripraven na dalsi utok.
-
-
-
-
-
-
Opět něco aspoň trošku originální huráá na to..
-
8/10 je primerané hodnotenie, hra je síce mierne zabugovaná, ale to sandboxové hry bývajú. U mňa sa žiadny stereotyp nedostavil a to som mal hraciu dobu viac ako 42 hodín a postavu lvl40. Tiež som hral za Xian, ako recenzent, škoda že nebolo ukázané jej špeciálne vkusné rozdupávanie hláv zombíkov. Hru môžete po jej dohraní hrať s vašou vytrénovanou postavou od začiatku. Akurát sa mi vymstilo, že som hral pirátsku verziu a pri založení novej postavy sa mi vymazala tá stará. Medzičasom mi už ale prišla aj objednaná hra z Anglicka, takže sa môžem vrhnúť na multiplayer.
-
možno to sem nepatrí a každý kto tu niečo napíše ma originálku, no predca mam 14 :D a 60€ za hru to je prosim pekne celkom dost.No chcel som sa opýtať: Dalo by sa z Cracknutou verziou hrať s kamošom? aspon keby sa prepojíme LAN káblom alebo hamachi... :)
-
-
Navíc za hru, která je od osmnácti, viď.
-
-
headshot...ale sam jsem gta3 hral asi v 15cti...
-
Já doopravdy někdy ty otázky nechápu. A hlavně nerozumím jak někoho může bavit ukradnutá hra. Já jsem si zkusil asi 2x něco stáhnout a ta hra mě nebavila, když jsem věděl že jsem jji ukradl a šel jsem a koupil ji. Tak nějak mi je to proti srsti. Ale v čechách to budu asi pořád stejný, tady u nás je zloděj hrdina místo aby byl považován za prase.
-
-
v čechách určitě šak ti vaši hňupi si to zpusobily sami tož naco nadáváš , navíc řéct že ukradnutá hra tě nebaví uplně stejně jako originální je výrok totálního p** , stejně jako bys řekl že nalezené noviny před barákem nemají stejné informace jako ty za které bys dal 15kč vole mysli trochu než napíšeš na foru takový sh*t , o originální verze mužeš mít podporu (steam ) a většina vydavatelů nejsou stejní jako valve aby si svoje mazlíčky pečovaly a radši vypustí nedodělávku a pak nějaký zbytečný patch jen proti pirátství hold světu vládnou peníze a č**
-
-
-
Vem ten kábl a jdi si za tak .d.e.b.i.l.n.í. dotaz hodit mašli.
-
-
Inač hra 8,5 z 10 fakt super.Lúbi sa mi aj ten pohlad prvej osoby ked sa zdvíha zo zeme, proste super.
-
neviem ako vy, mna uz ku koncu hry okolo 12tej kapitoli absolutne hra nebavila, kazde stretnutie z mrtvym som neznasal, sli mi na nervy, a sekanie hlav dokola tiez omrzi ,ja tomu davam 7.5 boda aspon za tu zabavu do polky hry , ptm nuda a nervy
-
-
Zkus Coop a jdi najít Jasona *1*
-
-
Hra je to hodně dobra ,ale musíte si dělat vícedenní pauzy a hrat to ve dvou s kamošem ;) ,jinak je pravda že když sem to hral 3 den po sobě tak už mě nebavila ,Ted jsme asi v polovině hry a už mám nahrano asi 20 hodin ,chceme udělat všechny úkoly ;)
-
-
Mám nahráno víc jak 70 hodin a stále se bavím, žádná nuda nikde nic. Hodně úkolů jsem udělal 10x a vic :D
-
-
Nuda a demence zaroven
-
menu uz nikdy lepsi nebude, dokud nezacnou delat porty pro mys a klavesnici
-
-
Já s tím menu nemám naprosto problém a maximálně mi vyhovuje. To Mass Effect na tom byl hůř.
-
-
To umistovaní zbraní do slotů je opravdu neštastné, kolikrát nené jasné co je kde equipnuto a při snaze si v tom udělat trochu pořádek omylem odeberu věci které jsem nechtěl a nebo je přeřadím jinam...
-
-
-
Pro mne překvapeni roku. Dohráno za cca 22 hodin. Od půlky mi hra naprosto uchvátila. Ještě bych zminil jednu věc a to intro které je prostě originál a zaslouží velkou pochvalu za nápad. Celkově bych dal 8,5 z 10. Jako nejvědší zápor vidim posledni fight kterej je dost flustrujici (hral sem sam) + nemožnost zvolit si obtížnost. Hluboce se klanim polákum za jejich schopnost dělat hry ktere mě bavi *1*
-
-
Poslední souboj - Xian, nabitá fury, tam byl nějakej závěrečnej boss ? *1*
-
spíše frustrující ne? *3*
-