Přejít na výpis diskuzí
Dead Rising 2: Off the Record - recenze
18.10.2011 | Vilém Koubek
30 příspěvků
-
Jenže to co bys dal ty nikoho nezajímá .
-
Kdo si myslí, že pod jménem Tomáš Marný se skrývá Dan Vávra, ať dá palec nahoru. Anebo dolu *5*
-
no tak jsem se teda podival do CZ ceniku a ano z pohledu do ceskych shopu by to tak bylo .. tady hra v zakladu splnuje 3/4 cenu novinky .. a to je smutne .. anglicke vydani na me smutne nepusobi.
-
Nevim jak u nas , do ceniku jsem nekoukal, ale v UK vychazi rovnou v polovicni cene novinky. Aby taky ne kdyz je to to co to je, ale protoze to nevychazi treba v 3/4 cene ci drazsi, ale v te polovicni tak me osobne dojenim nenastvou , naopak vidim ze jsou si vedomi toho ze je to ala datadisk.
-
Neměl tam Chuck dceru které sháněl léky? To zde odpadlo nebo ne?
-
dojna krava,presne.kdyby capcom radsi pracoval na tretim dilu a neplacal cas na off recordc nebo dvou remaku RE (ja bych ocenil leda verzi RE1 pro game cube).ta nova lokace je super ale mohla vyjit formou DLC,stejne tak zbrane protoze jinak je to dvojka.jo a Frank byl skvelej v jednicce,o tom zadna ale tady vypada jako vypaseny cune a beha jako prkno.foceni je tady akorat na skodu,to patrilo k prvnimu dilu.kdo nehral dvojku na platinu jako ja bude spokojeny,v opacnym pripade *13*
-
nechapu ze toto ma tak vysoke hodnoceni ovladani je fakt ...to same pribeh stejny jak v 2, nudne dialogy ja bych tomu dal max 3/10
-
Bohužel za A), tedy víceméně. Dialogy jsou trochu jiné (příběh úplně stejnej) a úkoly probíhaj třebas na jiných místech (ne všechny). Je to prostě další ždímání peněz, v čemž si Capcom poslední dobou opravdu liibuje (HD edice bez jakéhokoli přidaného obsahu, Ultimate MvC3 edice a další...). Jde to s nima opravdu z kopce
-
No nevím, s Chuckem jsem vydržel běsnit asi hodinu a půl, zatímco u tohohle sedím už dobrých deset hodin. A fakt nevím, čím přesně je to pro mě zábavnější. Jestli je Frank sympatičtější, nebo je skutečnost, že už nemám na krku protivný děcko, ale jenom sám sebe, natolik povzbuzující. Každopádně pro mě osobně je tohle mnohem víc enjoyable.
-
"Dočkáte se „zajímavostí“ ve stylu dámy ve spodním prádle, která je uvězněná v lobby hotelu, ale nenechá se zachránit, protože se stydí."
Tohle přece dělal Chuck Green v základní dvojce. Teď nevím, jestli je Off the Record
A) Dead Rising 2 s přeskynovaným panáčkem, jednou novou lokací a fotákem
B) Doplňuje Dead Rising 2 o pohled Franka Westa na příběh standardní hry, kde se Chuck snažní zprostit svojí viny, přidává jednu novou lokaci a foťák.
V případě B) ještě budiž, v případě A) by zasloužili rovnou ukopnout hlavu a nakálet do krku. Jak to tedy vlastně doopravdy je prosím?