Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrá hra, ale chce to trpělivost, což je dnes nedostatkové zboží. Chce to čas zvyknout si na tempo hry. Líbí se mi koncepce času. Na některé side-questy jsem ani neměl čas a musel jsem vybírat kam jít a kam ne.... a k tomu plánovat, kde udělat save:) Malou nespokojenost musím vyjádřit k ovládání a ty loadingy jsou někdy taky k uzoufání. Ale přesto se dá přenést.
    • Jo ten čas se mi tam líbí moc. A myslím, že by nebylo špatný to zapracovat i do různých RPGček. Úplně to mění požitek z tý hry a přístup k hernímu světu. Člvoěk nehraje systematicky s tím že "však ona ta umírající žena na lék počká klidně 40 hodin. Můžu ji ignorovat dokud na lék náhodou nenarazím."
      A to, že nejsi schopen stihnout všechno ještě hodně pomáhá znovuhratelnosti.
      Samozřejmě to nesmí moc stresovat. Ale v DR2 je to vyvážený krásně - na každej úkol je času víc než dost. (většinou snad tak 30x víc, než kolik potřebuješ fakt na splnění) - ale ustíhat všechyn je těžký (na poprvý). podle mě ideální kombinace. Nestresuje, ale hra má díky tomu šťávu.
  • zajimava hra, ale to ovladani je o nicem, jsem zvyklej ovladat hry sipkama a tady to nejde vubec navolit coz neni dobre nemit volbu
    • to chce joypad *3*
  • K recenzi,

taky jsem používal jen ohřebíkovanou bejzbolku, neb její výroba na rozdíl od ostatních nezdržuje. Vyrobené zbraně přijdou ke slovu asi v dalších průchodech, kdy už hráči nejde tolik o postup a levelování, jako o zábavu a tak obětuje čas na jejich výrobu.

Že Chuck běhá zpočátku pomalu, to je OK, kdyby běhal rychle, nemohla by se hráči rychlost už zvyšovat. A to by byla škoda.

Obludné menu - tak je dělané na obrazovky do obýváků a nepřehledné mi nepřišlo, to spíš mapa s nastavováním cílových bodů blbla.

Doprasené ovládání - akorát mi vadilo, že když leží víc předmětů pohromadě, vezmu občas ten, který nechci, pak že za běhu nejdou sbírat předměty a že když se zbraň rozbije, mám najednou v ruce místo záložní zbraně jídlo.
  • K recenzi,

počet ukládacích míst v podobě záchodků mi vyhovoval. Nejsou od sebe vzdálené víc, jak 5-10 minut cesty. Akorát nemusí ležet přímo na trasách vedoucích k plnění úkolů a pak je třeba si podle mapy dopředu naplánovat ukládací zacházky. U většiny boss fightů jsou záchodky poblíž, stačí si napřed odskočit a pak se vrhnout do boje.

Tři ukládací sloty jsou taky dostačující. Do jednoho si ukládám stav po splnění každého očíslovaného (tj. pro postup hrou povinného) případu (k čemuž hra vybízí) => mám tak zálohovanou pozici s maximáním množstvím času ke splnění dalšího očíslovaného případu. Do zbývajících dvou pak ukládám plnění vedlejších (nepovinných) úkolů při každé příležitosti - tyhle dva savy jsou rizikové, neb z nich nemusím stihnout splnit očíslovaný případ, ale za celou hru jsem s nimi vystačil.
  • no jestli bude ve hre zase laser sword,tak bude z kazdeho bossse radovy vojak :-) a neni problem pri dalsim hrani.ja bych mel dotaz na coop,jak je to udelany kdyz jeden z hracu umre,jde ozivit nebo jak to funguje.diky za odpoved
  • Tak já tolik trpělivosti neměl a letělo to s mechaniky jak namydlenej blesk a to sem prosím měl PS3 verzy ... sem rád že je z domu protože takovejdle nesmysl sem ještě nehrál
    • "Nesmysl" bol tvoj pôrod ty pako.
  • "Kupříkladu kombinací kbelíku a ruční vrtačky vznikne poměrně zajímavý klobouk, při jehož nasazení bude zombie filosofům pořád něco vrtat hlavou."

Pobavilo, díky : ))
    Dobrá recenze, tahle hra fakt nebude nic pro mne.
  • Autor: Ten Dan Várva?
    • Jojo.
      • Tak jestli píše pro Games.cz, tak by se mohl napsat i svůj vlastní názor na Mafii 2 a proč z tohto projektu odešel.....Prosím :)
        • Jo tak to by me taky zajimalo.. *3*
          • já myslím, že je to zcela jasné... Dan má rád nezávislost a amíci do toho začali kecat mnohem víc, než je zdrávo a únosné.... Proto taky M2 dopadla, tak jak dopadla...
            • No ano, ale já chci slyšet jeho osobní názor a důvod ne pouhé doměnky.
  • Malá slovní zásoba, neustále se opakující výrazy....
    • Souhlas, dost mě to překvapilo :)
    • Tak s tím neco dělej *3*
  • Jedničku sem nikdy nedohrál (až na Wii) . Ale tenhle díl mě moc bavil. Psychopati mi naopak přišli lehčí. Protože můžete ze soubojů snimi utíkat. To sitm záchodem a magorem se střepem semi přesně taky stalo. Ale když sem viděl že nemám životy a on je moc silnej tak sem prostě odešel. Uložil si hru na jiném záchodě. Vzal si kupu léčicích předmětůl (pro které sem si znova doběhl co měl asi půlku zdraví) a šel sem do něj. A takhle to jde udělat u prakticky každého bosse kromě příběhových kterých ale moc není.
    • Přesně tak. Jednička pro mě byla nedohratelná (i s resetama, kdy jsem začínal na lvl 20). Dvojka dohratelná v pohodě (a když je něco fakt těžký, je to vedlejší nepovinný. A stane se to snadný o pár levelů vejš). Už to hraju potřetí (první průchod co jsem zvládl. Druhej kompletně se všemi questy. Te´d potřetí ignoruju příběh a jen se bavím se zbraněma, koupil jsem si auto se kterým je sranda, hledám unikátní předměty apod). Líbí se mi, že každej přístup vede k jinýmu konci hry. Fakt pecka. Nej zombie hra co jsem hrál. Hlvně proto, že nic nebere vážně a je to prča od začátku do konce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit