Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Knifer
    Tak teď zmizel jediný důvod proč uvažovat o Xboxu alespoň co se mě týče
  • Unlockd 60 FPS

1.Chodte tam kde ste si hru nainštalovali

2. Vytvorte textový súbor z názvom "user.ini

3. a vložte tam gmpcr_unlock_frame_rate = True

( Njn, banán, to jsem toho zas tolik nenapsal).
  • i kdyby měla 100 fps tak stejně je to o ničem, po hodině hraní vymazáno nic sem nenašel co by mně tam mělo držet
    • Dead Rising 3 - 800 Kč
      Slovník spisovné češtiny pro školu a veřejnost - 260 Kč
      • grammar police detected
        • Jawohl!
      • http://www.albatrosmedia.cz/novy-rozum-do-kapsy.html

Tohle si kup ty 164 kč a několika násobně se ti to vrátí ale víš je to dlouhodobá investice než tu knihu pochopíš
        • Rozum do kapsy je super. Horší to bývá s děravýma kapsama a absencí sebereflexe.
  • Tohle snad autor nemyslel vazne "...se z DR3 stal nejkomplexnější survival simulátor současnosti." Doporucoval bych mu zahrat si DayZ, S.T.A.L.K.E.R (lost alpha) nebo treba i Metro ale DR3 aneb bezhlave sekani do zombiku me jako simulator neprijde!
  • NUDA jak u cele serie *12*
    • michaliuz18
      no asi tak, nikdy ma tieto hry nebavili, repetivne nudy furt to iste dokola , uplny primitivizmus, sa to moze chvalit akurat peknou grafikou a docasnou zabavou
      • Mato1987
        peknou grafikou? pche, tá hra je priemerná vo všetkom.
        • Omyl, grafika je podprůměrná.
          • TheGGG
            To sem nepsal já.

Každopádně má pravdu.
  • InfidelBro
    Příšerný port ... ale pojďme předstírat že na tom nezáleží a port vlastně není vůbec špatný 7/10.
  • Když tu nejsou schopni napsat ani na jaké sestavě hráli a jak to běhalo, stačí se mrknout na net:

Na low endu FX4100+650 ve fhd na high cca 15fps, takže tuhle hru musí s přehledem dát běžná střední sestava. Navíc na low vypadá ta hra skoro stejně jako na high (port jak sviňa fakt :D), přitom fps vyletí 2x.
  • Dead Rising jsem nikdy neměl moc rád, přijde mi hrozně nereálný, například to ohánění se kladivem, s kterým zabíjí hlavní hrdina desítky zombíků. Zatímco například State of Decay je podle mě jedna z nejlepších Zombie/Sandbox games.
    • najlepšia zombie hra? left 4 dead 2 alebo zombie dlc pre red dead redemption.
    • Keyz
      State of Decay je zase hodně divná v jiných věcech. Je to hnusný a mnoho věcí tam je pořád dokola.
      Hordy jsou pořád dokola, questy jsou pořád dokola postavy sami něco dělají a pak to podělají.

A hlavně komedie u střelných zbraní. Neskutečně blbě se používají a jsou skoro na nic. NPC je také moc nepoužívají. Viděl jsem jak borec NPC běžel pro zásoby a po cestě potkal zombie a asi 5 minut tam nějak bojoval rukama nohama... To bylo opravdu vtipné.
      Ani auto neumí použít... Ale nebylo to tak přehnané jak tohle. Zde to je prostě sranda a šílenost. Dost lidí to baví jak je vidět.
    • Psychotic
      Ale nééé - videohra a nereálná? To snad ne!
  • Proc to udelat poradne kdyz lidi to stejne koupi ze, a pak budou brecet jak jim to na pc vsichni hrozne pirati,
    Kazdopadne je to porad lepsi a levnejsi verze nez ta konzolova
    *1*
    • je to pravda, lidi si dnes uplne zvykli platit za totalni hnoje a jeste si to pak tady obhajujou..... no a to ze se nekdo stale divi proc tomu tak u PC je me fascinuje zevseho nejvic :))
  • Neměla to bejt náhodou exluzivka pro Xbox One?
    • Pouze časová..nejdřív byla dohodnuta jen na xbox ale v červnu 2014 oznámili že to půjde i na PC...co tam bylo za dohodu ale nevím...
      • Aha.. tak díky:)

PS: nevim za co mě zdejší dem*nti mínusujou, vadí vám normální otázka?
        • Stačilo použít google, odpověď bys měl dříve...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit