Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže nakonec bude fakt lepší ta XONE verze...locknout FPS na 30 a vymlouvat se na zdroje případně, že nevědí zda to nebude působit problémy (jaké asi?) a naprosto nic nezměnit a jen přídat DLC..to raději tu XONE verzi ať je aspoň co hrát....
    • prudislav
      No ono z toho co jsem viděl u kámoše tak na XOne to jede ještě hůř než na mym ne moc vykonym notasu - ,mě to v pohode utahne na stredni na 30fps, XBone berze padá dost často padá ke 20fps
      • No to jsem bohužel také slyšel..bída nad bídu...
  • PC verzia je ako vzdy najhorsia...na stroji za 2000 eur to ide ako na srote za 400...good deal. Warez deti degradovali AAA trh s hrami na PC len na hnojisko sprasenych konzolovych portov s nulovymi nakladmi.
    • No jestli je tvoje sestava za 2000 EUR stejně kvalitní jako tvá mluva, nedivím se. *3*
    • Už máš zase ban, že píšeš jako anonym? Nedivím se, blokace na sektoru, na games i na EG. Kde máš vůbec nezabanovaný účet?
      • Co je btw druha najpodstatnejsia herna platforma..prva su konzolky..druha mobily a tretia PC, aj to len vdaka facebooku a Simom co kupuju zeny a Blizzard komunite..
        • Škoda, že realita je úplně jiná. Obraty na PC jsou vyšší než na konzolích, takže smolík trolík. Ukaž mi svůj rage.
        • Deš spát nějak pozdě, nebudeš vstávat do školy?
          • *školky
      • nemam ban ani tu ani na EG...pisem cez mobil tulpas.
  • Většinu času 60-100 fps na FHD a max. Nejmenší 44. Nepříjde mi to nijak strašný proti ostatním hrám.
    • Mato1987
      ale no, tak zase to nepreháňaj, ja to hrajem na najnižších nastaveniach na 30-50 fps a to mám PC velmi slušné.
      • Máš pravdu, soudil jsem jen dle začátku. V otevřenějších lokacích už to není žádná sláva. Nastavení jsem snížil na medium/high a pohybuju se okolo 40-50.
        • Mato1987
          veru, úvod je fakt nenáročný, keď sa dostaneš troška ďalej do otvorenejších lokácií tak fps ide rapídne dole a prepady sú niekdy až na 20 fps...keby hra nestála 20 euro tak to nekúpim, ale aj tak som sa zase okašlal, mal som to najprv stiahnuť z torrentu, takto budem zase čakať na godota vo forme patchu ako tomu je u watch dogs.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit