Přejít na výpis diskuzí
Dead Space 2 multiplayer se moc nepředvedl - (ne)recenze
2.3.2011 | Vilém Koubek
22 příspěvků
-
dost dobrý monstra docela skutečný *1*
-
hororova pecka koupil sem ji na hry.tojepohoda.cz za solidni cenu
-
neviem či to bola reakcia na mňa v Rofl Company 2 mam odohrane celkom dosť, bolo to obdobie kedy som bol chory a nemal som inu hru tak som to z nudze hral. Black OPS som nehral ale predpokladam ze je to rovnake, len zabavnejšie.
-
no jde vidět, že bc2 ti nic neříká, protože ( kromě jiného ) bys ho nedával do jedné věty s Black Cocks
-
Na DS2 mě dostal ten singleplayer ten příběh byl fantastickej a bavilo mě to stokrát víc než nějaký trapný pořád se opakující Black Ops. A že neni mulťák to pravý vořechový??? Hrál sem ho chvilku a nuda to fakt nebyla... Chápu že po chvíli už to může přestat bavit, ale to i ten Black Ops MP... Mě DS2 hodně bavil a kdybych sečet MP s SP tak bych dal 8/10.
-
No, na Ishimuře když sem musel jít zapnout ten paprsek sem se bál jak sviňa (možná kvůli jedničce, ale bál)
-
Presne! Sice jsem to nehral, ale pri cteni recenze jsem vzpominal na stare AVP 1, co podle me melo nejlepsi multak pro mene lidi. Ta vyvazenost/nevyvazenost jednotlivych stran byla paradni (daleko lepsi nez u jakehokoliv pokracovani) a bitky i treba jen v 3 lidech patri k mym nejlepsim zazitkum z multiplayeru. Jestli je tohle neco podobneho, tak do toho jdu.
-
Mně ly udělat mulťák u DS 2 tahle... *1*
Mapy: takových 8-10
Mody: Team Deathmatch a Fre-for-all
Killstreaky: 4 kill: Care Pacpage,5 kill: Laser Machine,7 kill: navigovaná raketa,12 kill: Vodíková bomba.... xD Tak ze srandy... *1* *1* *1* -
U hry co jde primarne na SP a MP v ni neni na ukor SP (COD, KZ a jejich 4 hodinovy kampane) nemam co vytknout. Neznam cloveka co by si DS2 koupil kvoli multiplayeru.
-
Tomáš Marný je ve skutečnosti Petr Nečas, proto ten pseudonym.
-
pretože v BC2 je skutočne na každej mape "nějaké zajímavé zpestření stále se opakující hratelnosti" (ironia)
-
Moze mi niekto vysvetlit čo je tak ohromne zábavné a pestré na Battlefield Bad company 2 napr.? Na kazdej mape rovnake úlohy (udrzat vitazne body alebo znicit nejake body), date novu mapu a tak stale dokola. Nuda ako v brne. Prečo zrovna táto hra je stereotypna a BC2 alebo Black OPS nie?
-
sem rad ze na MP neutrpel SP protoze v tyhle hre me SP silene ohromil opravdu sem si pribeh uzil *3*
-
15 rocny hraci co nehrali nic ine len CoD a MoH a podobne casual strielacky pre 12- rocnik sa zda tato hra ako neskutocna zmena a super hra, avsak pre hracov ktory maju L4D a L4D2 a 250 dalsich hier s MP sa zda MP v DS2 Ako slaby odvar L4D a dost slaba hra. SP je super, ale pokial nechceli spravit MP a nedali si natom zalezat naco to robit ? Robi to len zly pocit z tej hry.
PS: DS2 SP neni tiez nic moc co sa tyka Horror stylu, DS1 bola perfektna horror style hra. -
Hlavně že EA pořád kecá o tom, že budoucnost her je jen v MP.
-
Cely MP je remake l4d...
-
Mě se MP u DS2 docela líbí. Sice to není nic uber, ale připomíná mi to staré dobré AvP, kde všichni lovili amriňáky :-) Prostě to připomíná klasiku a proto je to fajn :-) To že si to zahraju na hodinu denně už nehraje roli. Navíc velice záleží na tom, co tam potkáte za lidi. Pokud ti lidi vědí co dělat a jdou, pak hra je super. Samo pokud ne, stojí to za ... víte co :-)
-
Já sice normálně chyby neopravuju, ale troskotat je fakt ňamka:
http://prirucka.ujc.cas.cz/?slovo=ztroskot%C3%A1v%C3%A1 -
Tomáš Marný je pseudonym a nebo se tak Tomáš opravdu jmenuje? :)
-
Redaktorovi se zdá multiplayer průměrný (podprůměrná hra by nezabavila ani na chvilku), ale vám se zdá špatný. To není posunutá stupnice, ale rozdílný názor :)