Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak já mám osobně první i druhý díl a trojka se mi taky libí až na zlepšování zbraní připadá mi to trochu složité ale věřím že v plné verzi se to naučím rychle.
    Jinak co se hororových her tyká pro mě nej: SILENT HILL1,RESIDENT EVIL1,2
  • no neviem aka bude full verzia ale na zaklade dema sudim ze to hovadina urcite nebude. Grafika je pekna.
  • Craftovaní zbraní je velké plus a mě osobně to určitě zabaví na dlouhou dobu. Co mě ale nebaví je nelekavost dema (kdo hral DS 1 a 2 tak mě to potvrdí) a hlavně příliš velká akčnost. Nejen že nepřátelé vydrží docela dost ale jsou rychlejší a mrštnější. Což ovšem vede ke zrychlení boje, stejně tak jako "univerzální náboje" jsou dost velké zjednodušení (btw neříkali vývojáři že AMMO PACK byli jen pro účely E3 dema ? hmm). Další drobný problém vydím v Co-op. 1) To že nedali kooperaci ve split screenu mě hnulo žlučí. S přítelkyní hrajem DS a docela jsem se těšil, že budem hrát spolu ale pokud si nekoupím druhé PS 3 a druhou hru tak nemám nárok. 2) Už z dema je vidět o kolik je singl ošuzený oproti Co-op módu co se týče příběhu a vysvětlování. Zatímco v Co-op se Carver a Issac vykecávají tak v Singlu spolu prohodí stěží větu :( No ale uvidíme jaká hra bude. Bohužel demo mě nepřesvědčilo.
    • Nemá třeba v singlu být tak nevědomost taky prvkem atmosféry? Coop me prijde proste takova akcni jizda.
  • Pro mě to skončilo u jedničky. Úžasná atmosféra. MAle ta dvojka byla nastavovaná kaše přemírou krve, nic moc.
  • Uvidíme, jak to bude s tou konverzí z konzolí. U AC3 Ubisoft taky vyhrožoval, že to bude jednoduchá konverze a bude lepší hrát s gamepadem, ale nakonec se to hrálo krásně a od předchozích dílů se to skoro nezměnilo. Ale kdyby to byl podobný případ jako GTA IV, tak už by EA měli větší problém.
  • Aniž bych hrál demo (nemám konzoli) a přílišně sondoval na youtubue (vlastně vůbec, proč taky...), stejně si myslím, že to bude ve výsledku víceméně podobné první i druhé hře.
    To, že je to nyní (teda asi) akčnější, mi nijak zvlášť nevadí - třeba takový první FEAR byla střílečka, ale napínavé to bylo i tak.
    A jen tak mimochodem, mou nejoblíbenější hororovou hrou je Silent Hill 3, a to i přesto, že jsem se u hry nijak nebál. Zkrátka mi stačila ta divně depresivní nálada, která ze hry sálala. Troufnu si tvrdit, že jakous atmosféru to bude mít taktéž... A akčnější to je jen kvůli tomu, že si to trh nejspíše žádá (a za to nějaké konzole určitě nemůžou).
  • "kamera, která už není umístěna přímo nad hlavní postavou, ale leží o pár centimetrů vedle"

    Prosim ? timhle zpusobem je kamera v DS uz od jednicky. Prosim at pise recenze nekdo kdo to opravdu hral (vsechno) a Ellie neni Issacova pritelkyne.
    • + je to takhle dneska snad už v úplně každé konzolovce.
      Proč, to vlastně nechápu...
      • Nejspíš proto, aby postava moc neblokovala výhled.
      • To aby to bylo filmovější.
    • harogrind
      Presne tak, kde na to prisli to netusim :D zeby to nehrali ?? *16* *16* *16* *16*
    • True Story
  • Demo DS3 jsem si vyzkousel na PS3. Jelikož jsem DS1 a DS2 dohral na PC pritom DS1 jsem dohral 3x na vicero obtiznosti a DS2 jsem dohral 4x z toho jednou na 4. obtiznost z 5 (ta posledni obtiznost je fakt masakr, protoze mate jen 3 savy za celou hru a kdyz vas nekdo sejme po 3 hodinach hrani, tak musite zase znovu, protoze prvni save point se bere az dale ve hre idealne, a na to uz jsem nemel trpelivost xD). No a teda musim rict ze DS3 je uplne o necem jinem, zatimco v DS1 a DS2 jsem se nekdy i bal a pripadalo mi to strasidelne (DS1 vice), tak ve 3ce jsem nebal vubec a byla z toho normalni strilecka a navic kdyz bojujete obcas i proti vojakum (= zadni "strasidelni" nekromorfi), tak to taky atmosfere moc neprida. Ten mensi boss, ktereho jsem v demu killnul byl pekne tupy, proste jsem mu strilel do nejakych chapadel nez mu jedno upadlo, pak se rozbehl proti me, tak jsem dal kotoul bokem a tak porad dokola (no asi jsem zmlsany z 50+ hodin v Dark Souls). No proste tak jako jsem si DS2 koupil v den vydani a navic collectorku, tak tohle proste ozelim a pockam az to bude za 499,- nebo mene. A craftovani zbrani me taky celkem nebavilo a myslim ze to tam dali jen kvuli tem microtransakcim. Taky ten coop nebyl 2x uzasny. Nez mi to nekoho naslo, tak to porad psalo Fail to find host, pak zase to napsalo Host left the lobby, pak zase Host kicked you out of lobby, no kdyz jsem konecne nekoho nasel, tak ten typek pak chcipl u toho vrtaku, tak jsem bud mohl ukoncit hru nebo pokracovat dal sam, radeji bych uvital, kdyby tam restart obou hracu od jisteho checkpointu a nebo kdybych mel moznost toho hrace nejak ozivit. Ale musim rict, ze grafika se mi libila, celkem pekne scenerie se snehovymi planemi a tim zaricim slunkem v pozadi a par dalsich veci.
  • MrSanta
    Teď mě tak napadlo - nemělo by být v článku napsáno "druhé" pokračování? Když se jedná o třetí díl.
    • Kdyby šlo jen o tohle ... u některejch vět jsem si lámal hlavu, co tím autorka myslela, skloňování a časování taky nebude její silná stránka. Ale třeba začne víc číst knihy, kde si jistě doštuduje stylistiku, sloh a třeba i gramatiku.

      No a ostatní šup šup do mě, že "nejsme na češtinářskym webu, vole!" :)

      Pro redakci - na korektora už z měsíčního rozpočtu nezbylo? ;)
    • Mělo, ale spousta lidí na to takhle nenahlíží, ergo nevědí, že to takhle má bejt.
  • Vy chcete soudit celou hru podle dema? Jak víte, že v plné verzi nebudou temné pasáže s hororovou atmosférou? Asi jich nebude tolik jako v předešlých dílech, ale stále tam budou, já tomu věřím. I v demu jsem se párkrát lekl když na mě potvora vyskočila ze sněhu přímo do ksychtu.
    • MrSanta
      Ty jsi tu nový? Soudit hru jenom na základě dema je ještě dobré. Tady jsou takoví "odborníci", že poznají jaká hra bude, jakou bude mít průměrnou délku a že bude stát za bobek na základě několika screenshotů a jednoho minutového teaser videa *1*
      • Nezabejvej se lidma bez mozku :)
      • koukám a těch lidí je tu celkem dost dle mínusů :D
    • Lekce logicky č. 1. Nejdřív si odpovíme na otázku, co to vůbec demoverze hry je. Wikipedie nám říká: " Demoverze je komerční software dostupný zdarma ve verzi, která je omezená v jednom či více směrech." Logickým myšlením dojdeme k závěru, že demoverze hry by měla potencionálním kupcům ukázat STYL hry, který je blízký té či oné skupince. Obsah demoverze by však neměl být zavádějící tzn. neměl by ukazovat jen tu část hry, která ve zbytku hry není příliš zastoupena a jen měla nalákat hráče. Stejné je to s trailery na filmy. Pokud budeš obelhávat zkazníky, už k tobě nikdy nepůjdou. Takže ANO, podle demoverze se soudit smí. Od toho tu je, aby sis udělal názor a případně zvážil koupi!!!
      • Mozno sa podla demoverzie sudit moze, ale ked som hral demo Mass Effect 3, myslel som si ze horsiu hru som snad vzivote nikdy nehral (to som ME fan). Ak tym demom si mali ziskat zakaznikov, mna to na plnej ciare odradilo, zvazoval som ci nezrusim predobjednavku. Takze demo ME3 1/10. Plna hra 8/10 (moje hodnotenie). To iste moze byt pripad Dead Space 3. Ked si precitam z hnihy nahodnych 5 stran, alebo si pozriem z filmu nahodnych 5 minut, co z toho budem vediet, nic.
    • to je tvoj problem, ze veris, a kvoli tomu sa zase preda x milionov kusov, lebo ludia chcu verit, ze firmy to zase nedoseru! ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit