Přejít na výpis diskuzí
Dead Space 3 demo od plné hry neodrazuje, naopak
24.1.2013 | Lucie Jiříková
98 příspěvků
-
Mozno sa podla demoverzie sudit moze, ale ked som hral demo Mass Effect 3, myslel som si ze horsiu hru som snad vzivote nikdy nehral (to som ME fan). Ak tym demom si mali ziskat zakaznikov, mna to na plnej ciare odradilo, zvazoval som ci nezrusim predobjednavku. Takze demo ME3 1/10. Plna hra 8/10 (moje hodnotenie). To iste moze byt pripad Dead Space 3. Ked si precitam z hnihy nahodnych 5 stran, alebo si pozriem z filmu nahodnych 5 minut, co z toho budem vediet, nic.
-
tak já mám osobně první i druhý díl a trojka se mi taky libí až na zlepšování zbraní připadá mi to trochu složité ale věřím že v plné verzi se to naučím rychle.
Jinak co se hororových her tyká pro mě nej: SILENT HILL1,RESIDENT EVIL1,2 -
Nejspíš proto, aby postava moc neblokovala výhled.
-
Nemá třeba v singlu být tak nevědomost taky prvkem atmosféry? Coop me prijde proste takova akcni jizda.
-
no neviem aka bude full verzia ale na zaklade dema sudim ze to hovadina urcite nebude. Grafika je pekna.
-
To aby to bylo filmovější.
-
+ je to takhle dneska snad už v úplně každé konzolovce.
Proč, to vlastně nechápu... -
Nic si z toho nerob, tu sa niektori strasne radi hraju na intelektualov a vo vysledku len robia z komara somara.
-
Kdyby šlo jen o tohle ... u některejch vět jsem si lámal hlavu, co tím autorka myslela, skloňování a časování taky nebude její silná stránka. Ale třeba začne víc číst knihy, kde si jistě doštuduje stylistiku, sloh a třeba i gramatiku.
No a ostatní šup šup do mě, že "nejsme na češtinářskym webu, vole!" :)
Pro redakci - na korektora už z měsíčního rozpočtu nezbylo? ;) -
a ještě bych dodal pro tvou informaci že ve slově chybí je na konci měkké i nikoliv tvrdé.
-
Mne chybí slušnost ? Myslím že to ty si mi nadával do buzerantů. Prosím už nereaguj nemáš pádné argumenty a už si vymýšlíš kde co jen aby si nevypadal hloupě no a moc ti to nejde.
-
Nebude, ptalo se na stránkách Dead Space CZ/SK a odpovědí bylo že vychází teď několik her od EA a CZ překlad vyhrálo...tram ta da dá nové Simcity :(
-
Craftovaní zbraní je velké plus a mě osobně to určitě zabaví na dlouhou dobu. Co mě ale nebaví je nelekavost dema (kdo hral DS 1 a 2 tak mě to potvrdí) a hlavně příliš velká akčnost. Nejen že nepřátelé vydrží docela dost ale jsou rychlejší a mrštnější. Což ovšem vede ke zrychlení boje, stejně tak jako "univerzální náboje" jsou dost velké zjednodušení (btw neříkali vývojáři že AMMO PACK byli jen pro účely E3 dema ? hmm). Další drobný problém vydím v Co-op. 1) To že nedali kooperaci ve split screenu mě hnulo žlučí. S přítelkyní hrajem DS a docela jsem se těšil, že budem hrát spolu ale pokud si nekoupím druhé PS 3 a druhou hru tak nemám nárok. 2) Už z dema je vidět o kolik je singl ošuzený oproti Co-op módu co se týče příběhu a vysvětlování. Zatímco v Co-op se Carver a Issac vykecávají tak v Singlu spolu prohodí stěží větu :( No ale uvidíme jaká hra bude. Bohužel demo mě nepřesvědčilo.
-
Presne tak, kde na to prisli to netusim :D zeby to nehrali ?? *16* *16* *16* *16*
-
To si fakt delate srandu, pro me jediny lekacky SPOILER kdyz te v mistnosti chyti cerv za nohu, stane se to nekolikrat
-
Prosimte nepis on ma pravdu ty tady akorat meles kraviny
-
Oh díky za vás konečně někdo s mozkem tady :)
-
Ty vole on ma pravdu, i na nejtezsi jsi mel vecne plnej inventar veci a mel jsi porad co prodavat :D
-
Nezabejvej se lidma bez mozku :)
-
True Story