Přejít na výpis diskuzí
Dead Space 3 demo od plné hry neodrazuje, naopak
24.1.2013 | Lucie Jiříková
98 příspěvků
-
to je tvoj problem, ze veris, a kvoli tomu sa zase preda x milionov kusov, lebo ludia chcu verit, ze firmy to zase nedoseru! ...
-
není nic lepšího než podobné věci hlásit adminům. nesedí tu 24 hodin denně a nekontrolují diskuse každou minutu. BTW tohle se už řeší.
-
http://schikelgruber.net/tmp/pics/holocaust_1.jpg
-
fajn pan provokater at si dela co chce, ale od toho by tady mel byt moderator fora, ktery neco takoveho zatrhne....
to tady GAMES opradu chcete mit za chvili prehlidku takovych nicku a avataru ? -
A co je na něm špatného? Jsou tu mnohem horší. Navíc ten můj je historická osoba, která toho hodně změnila (jestli ke špatnému, to nechám posoudit ostatní)
-
Pakliže se to dá dohrát bez toho, abys musel platit, pak mi to nevadí, ať si každá lama zkazí zážitek, je to její volba. Průšvih je to v tu chvíli, kdy zbraně budou tak slabé, že se daná pasáž bez finanční injekce nedá dohrát...
-
Je pravda, že na u dead space jsou nižší obtížnosti jako čistokrevná střílečka, ale na ty nejvyšší už munice ani lékarniček opravdu dostatek není - navíc i nejslabší nekromorf tě zvládne zabít na 2 max 3 rány a potom už člověk má strach z každýho střetu. To se mi na té hře líbí - vyber si obtížnost podle toho jak to chceš hrát - normal, easy střílečka a ty nejvyšší obtížnosti už by se dalo nazvat horor
-
Ještě něco duchaplného pro mě máš nebo už končíš ? Doporučoval bych přestat ať ti nepraskne třeba cévka v mozku pokud ho vlastníš nebo a ať ti zůstane ještě ten malý zbytek důstojnosti který máš. *3*
-
Vy chcete soudit celou hru podle dema? Jak víte, že v plné verzi nebudou temné pasáže s hororovou atmosférou? Asi jich nebude tolik jako v předešlých dílech, ale stále tam budou, já tomu věřím. I v demu jsem se párkrát lekl když na mě potvora vyskočila ze sněhu přímo do ksychtu.
-
Neodrazuje? Asi jak koho. Mě odradilo spolehlivě. EA prostě zkouší co fanoušci vydrží. Vzali původně docela zajímavou hru a převracej jí každým dalším dílem k průměrnosti, obyčejnosti a nudě.
-
me zas tvuj avatar *6*
-
Only na konzole...
-
A bude to v CZ nebo ne ?? *9*
-
Oho přispěvatel s kktskou přezdívkou A. zřejmě zastupuje komunitu gramatiků-buzeran*ů. Pohonit si vlastní ego nad znalostí vyjmenovaných slov, to by jim šlo, ale napsat slovo )spojení( bez chyby nedokážou. To jsi měl určitě jednu ruku pod stolem když jsi vymýšlel odpověď kterou by jsi se co nejlépe ztrapnil a tak jsi se uklikl co?
-
No jasně takový ME3, co má i MP je toho jasným dukázem, že jsi zcela mimo. Mimochodem, základní verze Bf3 se dá sehnat za 400;)
-
Mě se to demo teda dost hnusí... :/
-
Neviem preco az tak riesite tu hru je to dobra hra a kvalitny zaner DS1 tak isto bol port z konzoli a hralo sa mi to bez problem,ale pochopim tych co nosia okuliare bioptrie tym to asi az tak nevyzera je plno starych hier ktore maju grafiku ako maju dnesne hry v smartfone a aj tak ju zahram.PS:nezabudajte na jedno jedinym poslanim hry je cloveka zabavit tak to je a bolo jedine co sa meni je doba a sposob hrania a pribeh v hre je len cast,ktora z ostatnymi vecami ako hratelnost,zaner atd tvoria jeden celok ak chcete pribeh tak si kupte knihu od K.Čapka *2* a este k tej cene je logicke v dnesnej dobe,ze hra ktora nema kvalitny multak tak ide cenovo dole vid Modern Warfare3 pre mna je singel odpad bez pribehu a cenu si drzi BF3 tak isto aj ked je to o dost lepsia hra,ale maju multiplayer a tak hry co to nemaju idu hned do bazaru kde zaplnaju trh
-
Nie je to to co by to malo byt. Jednotka bola akcno-hororova hra dvojka sa uz odklanala a po dohrani dema 3 *13* niesom nadseny, uz pri odhaleni hry som nemal dobre pocity a tak sa aj stalo. Uvidime ako to bude s plnou hrou ale nedavam tomu velke nadeje.
-
Souhlasím. Nemůžeme používat svoje, očividně totálně odlišné, zkušenosti z dema ke kritice plné hry. Dneska už demo nelouží jako okno do hry, ale má za úkol přitáhnout co nejširší publikum.
Počkejme na plnou hru. Do té doby je všechno jenom spekulace a otázka vkusu či pohledu na věc.
Děkuji za debatu a přeji přímený zbytek noci. *3* -
Jéžiš, já už fakt nevím, jak reagovat, když tvrdíš, že přestřelky a nekromorfové jsou to samé. Ne nejsou a hodně tomu napomáhá fakt, že jsi sám, nekromorfové můžou lozit ventilačkama a většina se odehrává v přítmí nebo přímo tmě. Tady nic z toho není. Gravemind pokud se nepletu byla poslední úroveň s finálním bossem a demo bych řekl, že bude spíš na začátku hry. Samozřejmě, že záleží na plné, ale když už mě takhle odradí demo, tak jak se pak mám těšit na plnou? Tímto má diskuze na tohle téma končí, protože to fakt nemá cenu, když nevidíš zřejmé rozdíly.