Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Umaroth
    Mě demo přesvědčilo o jediném, že za tuto hru plnou cenu platit nebudu ! Počkám si na pořádnou slevu (hry od EA jdou pomšrně brzo a o dost dolu, viz ME3)
    A co se mi na demu líbilo, carftování, to bylo super a nabízí hodně možností co se týče jak obleku tak zbraní, jak v nějakém RPG. Líbí se mi i to, že se přesunuli na zasněžené prostředí a k tomu přidali i stylizaci neprátel, obleku a celkově to dobře v nových kulisách usadili.
    Nelíbí se mi ten fakt, že zmizela horrorovost 1&2ky, proboha, kdyť z toho udělali střílečku !!! Tento žánrový posun ze hororové survival střílečky na střílečku s občasnými horrorovými prvky mi vadí a proto nebudu platit plnou cenu, ale hru si každopádně koupím *3*
  • Jedna vec tie mikrotransakcie na vylepšovanie atď. Nepríde vám to ako "legálne cheatovanie" za ktoré si niekto zaplatí??? Si vezmite, že kedysi na takéto veci slúžili cheaty, že si pridal pár upgrade bodov atď :D ale teraz je to veľmi smiešne kedže je to za sumu peňazí.
  • Ale né falangy Grammer Nazi se šikují. Abych se připravil a zapnul word, kvůli kontrole správnopisu.
  • KIMCID
    nechme se překvapit
  • Naopak, hodně lidí, co si přizpěvuje (třeba si přizpěvuje Skákal pes k práci) to v hlavě nemá srovnané.
  • A hle další duševně vyzrálí přizpěvatel, který zcela určitě netrpí žádnou duševní ani mentální poruchou.
  • A hle dalsi reta*d *16*
  • Podle dema davam 8/10,vubec me nesedl ten co-op.dal jsem prednost Aliens,tem davam 5/10 ale uz nebudu rusit predobjednavku.
  • keby sa to těm pécéčkovém frajerom neřeklo tak nato ani nepřídó a nebudó brblat.
  • Dead space i Dead space 2 byly přímý porty ... bylo s nima neco ? Ne ...

A že Dead space 2 vypada pořád sakra dobře.
  • Hrál jsem dead space na playstationu 3 a byla to paráda, koperace nijak neuškodila
  • Ataker
    Pokud to bude odfláklý port, tak se to škubat asi bude, ale pochybuju v případě Dead Space 1 i 2 mě štvalo jen ovládání myší jinak to šlapalo nádherně.
  • že to bude přímý port z konzole mi nevadí,aspoň se to nebude sekat
  • kubi-wan
    Přímej port z konzolí... to znamená, že pujde nastavit leda tak rozlišení a i na to nejnižší se to bude sekat. Ňamka.
  • Kde ste to demo zobrali? na Origine nic nieje
  • no v nejhorsim to na PC bude chtit nejakej mousefix.. Jinak bych se nebal
  • Trpělivě čekám na PC demo ... snad se dočkám.
  • Co může být horšího než když hru která vychází i na PC si užijete jen na konzoli.Doufám že tohle nebude případ Dead Space 3,ale stejně jsem raději předobjednávku zrušil a po dlouhé době se budu zase rozhodovat jen podle výroků a hodnocení.Už se toho nemůžu dočkat kdy opět dám zabrat své nerozhodné povaze zda si mám Dead Space 3 koupit či nikoliv.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit