Přejít na výpis diskuzí
Dead Space 3 demo od plné hry neodrazuje, naopak
24.1.2013 | Lucie Jiříková
98 příspěvků
-
Dead space 1 som si kupil v akcii na steame za 4 eura, dead space 2 za 10 cez zimny vypredaj a dead space 3, hm, kedze poznam ako EA robi akcie, tak to vidim tak, ze ked to v UK nezozeniem do tych 8 libier ako ME3 8 mesiacov po vydani, tak sa na to vyseriem...Platit plnu sumu nemala zmysel ani pri predchadzajucich dieloch.
-
Hive mind v jednice bylo uplne to samé jako Nexus ( ta obri prisera ) na konci dema *1*
A rád bych věděl, jaký je rozdíl mezi přestřelkou a skupinkou necromorphů. U obou případů je výsledek akce. "Necrové" jsou sice správně creepy, ale nic strašidelného na nich není. Jediný zdroj obav je frustrace z možné smrti, kterou ti stejne dobře může přivodit skupina po zuby ozbrojených unitologických fanatiků.
Můžeš namítnout, že je hrůznější, když se na tebe valí 5 zmutovaných mrtvol, ale ... vždyť ty se jim můžeš postavit. Isaac ma cely arzenál ( a jak jsem uz rekl, vzdy dost munice ), aby s nekráky zatočil. Zlo, kterému se můžeš postavit v tváří v tvář s 50% šancí, přestává být strašidelné :)
EA toho každý den naplácá tuny, jejich PR jsou převážně idioti. Developer je Visceral Games, na těch záleží. A i tak víc než na slovech zálezí na finálním produktu, nebo nesouhlasíš ? -
Hrala to isté demo čo ja? A hrala redaktorka Dead Space 1 a 2? V dvojke som sa za 5 min zľakol viac krát ako v pol hodinovom deme DS3 dokopy. Počkám si samozrejme na to, až budem hrať fullku (o samote podotýkam, nechcem aby ma niekto sprevádzal aby som sa nebál) a uvidíme. Zatiaľ to vyzerá na akčnú strieľačku...ps. Grafika je hnusná (viď xicht Isaaca - zliate textúry), neviem, čo hrala redaktorka. Ale 100 ľudí, 100 chutí, preview bolo pekné :)
-
Sám říkáš - v Dead Space meteority dvakrát za celou hru, v DS2 jízda na vrtáku jednou za celou hru. Tady v demu jsem měl ale pocit, že jsem takových situací zažil víc (vrták, finální příšera, samotné přestřelky), co naznačuje, že to bude mnohem víc akce. Pokud to stále nevidíš, i když to řeklo samo EA, že to předtím bylo moc děsivé, tak bude asi lepší, když to ukončíme, nemá to cenu. Ale pořád si stojím za tím, že nemáš pravdu. *1*
-
Ja samozřejmě demo hrál a když už to bereš takhle, tak co se světla a stínu týče, skutečně je to o dost světlejší ( taky je skoro celé demo venku ). Já jsem spíš myslel temné atmosférou, která mi strašně přípomínalo film Věc ( The Thing, at uz z roku 1982 nebo ten remake ).
Hmm vrtákem ? Myslíš jako když jsi ve dvojce bojoval na obřím vrtacím stroji, v jedničce sestřeloval meteority ( dvakrát ) a střílel příšery u té obří gravitační centrifugy ?
No, nebudeme se tady zbytečně překřikovat, raději počkejme na plnou hru. Já jsem se pouze snažil říct ( nejen tobě ), že dead space nebyl nikdy žádný super čistý horror, jak poslední dobou všichni křičí.
Dead space - to je pro mě atmosférická akční jízda s velice zajímavým a poutavým příběhem, sympatickým hlavním hrdinou, správně nechutnými emzáky a několika dobře umístěnými jumpscares ( omlouvám se za pitomé slovo ). A jestli se to změní k horšímu, tak sním svojí klávesnici !
Přeji dobrou noc
*3* -
Já mám z tebe dost. Já to narozdíl od tebe hrál, takže vím, že z 90% se demo odehrává za denního světla a jen jednou zavítáš do jeskynní. A to na tebe vyskakuje milion příšer a úhýbáš před obřím vrtákem. Jo, temné a stejně strašidelné jako minule :-D . Netvrdil jsem, že je to survival horor, ale horor. Že je to střílečka je samozřejmě jasné, ale předchozí díly obsahovaly toho "hororu" víc, než jen střílení.
-
I po zahraní demo mě to nedonutí si hru koupit za plnou cenu. Poslední ME3 jsem si koupil. Nelituji. Ale u tohoto ne. Počkám si, až to sletí na těch 250-300 a pak se uvidí.
-
Já z krátkého dema usuzuji že má ... ty zase že nemá. Řekneme si to za pár týdnů *3*
-
http://www.destructoid.com/ea-thinks-dead-space-was-too-scary-to-be-single-player-231710.phtml
A nemluv mi tu prosím o ignoranci, když to demo jsi očividně neviděl ani z letadla (usuzuju z tvého tvrzení, že to má stejně temné časti jako u přech. dílů, což teda nemá vůbec) -
Still bettter horror story then Resident Evil
-
No, hrál jsem to nejprve na normal a pak ted nedavno na hard.
A asi jsem starej a blbej, ale survival horror je podle mě něco, kde mají příšery nademnou převahu, kde počítám každý náboj, každou lékárničku a kde je příšer málo, ale za to o dost intenzivnější. Kde je hráč lovná zvěř, která se musí držet při zemi a do střetů se pouštět co nejméně a když už, tak obezřetně.
V obou Dead space hrách jsem hrál za obrněného tanka, co se valil mírně potemnělými chodbami a s neviditelným báglem plným munice rozmetával všechno, co mu přišlo do cesty ... a pak to ještě rozdupal. Na normal a hard prosím ...
Ja jsem řekl, Dead space serie je lehce horrorová 3rd person střílečka v zajímavém prostředí ( se zajímavým příběhem ). Tvrdit, že to byl nějaký brutální horror a že je z toho ted čistokrevná střílečka je, s prominutím, ignorantsví.
( ps : úplně to samé co vy každý vykřikoval, když vyšel Dead space 2 ... a ted najednou je dvojka horror jako řemen a trojka bude další gear of wars, tutově ! ) *3* -
To si se tu zase jednou predvedl *1*
-
A předtím to bylo co ? Strategie ?
Nechápu tyhle jednoduché komentáře.Střílelo se tam i přechozích dílech.
Jestli je/byla to horrorvá střílečka nebo jen střílečka je čistě individuální.Někdo se u toho bát může a někdo ne.Důležité je u takového typu her co ? No příběh samozřejmě. -
vyzralí přizpěvatel.... toto slovní spojeí toho o tobe prozrazuje hodně. Jednak to že seš děcko ze základní školy protože... A na to navazuje dalši věc d*bil protože jen a pouze děcko které je ještě ke všemu d*bil napíše tak stupidní příspěvek a to ještě ke všemu se dvěma do očí bijícíma hrubkama hned za sebou.... *8*
-
Nevím, co jsi z toho dema viděl, ale temné prostředí tam není vůbec. Očividně jsi ani nepochopil, o čem Dead Space bylo. Já teda když se v obou dílech procházel v úplné tmě a nevěděl, co na mě kde vyskočí, tak jsem pár bobků v kalhotách měl. A kolikrát se mi stalo, že mi zbyl jen jeden zásobník munice, přičemž bych neřekl, že jsem špatný střelec. Kdysi jsem to zkoušel na easy a to bylo něco úplně jiného, poněvadž to už jsem nevěděl, kam tu munici vůbec nacpat. Z trojky je atmosféra úplně pryč a je z toho čistokrevná střílečka zaměřená na coop. Úplný vrchol pro mne byly přestřelky s rádoby krycím systémem. Samotné EA říkalo, že předchozí díly byly až moc horor, což zjevně už vyřešili...
-
tak to nehraj na nejnižší obtížnost
-
Abych si oživil příběh a gameplay, tak jsem proběhnul obě dead space hry a nechápu na co pořád lidi naráží. Jak jednička, tak dvojka byla tak 10% horror atmosfera, 10% jump scares, 80% akce.
Na dead space nebylo nikdy nic survival. Po uši v munici a lékárničkách, pravidelne checkpointy ... bylo to spíš o hutné / tíživé atmosféře, ne o strachu z příšer a nedostatku prostředků. Ono těžko se něčeho bát, když máš v kapse malý arzenál, se kterým můžeš všechno rozstřílet na kaši.
Co jsem zatím viděl z dema ( bohužel xbox, ne PC ), pořád je to temné prostředí, nechutní nepřátelé, děsivé zvuky a tíživá atmosferá s příchutí tajemna. O tomhle je podle mě serie dead space. *3* -
aby se náhodou nevyprodaly zásoby ?
-
Právě že ne, je z toho střílečka....
-
Upřímně -- pokud to vidíte takhle pozitivně, _možná_ bych mohl tu předobjednávku nakonec udělat. Oba předchozí DS byly dost dobré (imho samozřejmě) a pokud se tedy podařilo atmosféru zachovat, mohlo by to nakonec fungovat.
Každopádně díky za "preview."