Přejít na výpis diskuzí
Dead Space 3 DLC Awakened vrátí do hry děs a hrůzu
7.3.2013 | Petr Poláček
45 příspěvků
-
hm hm hm a co tam máš dál chlapče? si naser
-
pubertální chudák, jednou dospěješ neboj.
-
Tak to už bolo velmi vážne pokročilé štádium demencie. Dúfam že tu na games sa tá potvora tak nezhorší
-
Demencí bych to nenazýval. Demence byla reklama na YT na Gangster Squad, která měla přes 20 vteřin, nešla přeskočit a byla o dost hlasitější než videa, na které jsem se díval. Navíc se, potvora, spouštěla u každého videa. Tohle je ještě zlaté *15*
-
volové když jste pořád nespokojený vyserte se na hry a jděte chlastat
-
Vyskakovacie reklamy a reklamy pred videom sú demencia. Bodka. Akékolvek iné sú síce otravné ale nie dementné, rozhodne akceptovatelné.
-
Hmmm, reklamy na webu, který je pro čtenáře zdarma. Jaká to nepochopitelná věc a nehorázná drzost.
Sice to je otravné, ale hoši z něčeho živí být musí. Navíc se to dá po chvilce přeskočit. Těch pár vteřin na tobě snad žádné trvalé následky nezanechá *4* -
Hurá, EA nám za poplatek dá to, kvůli čemu jsme si hru kupovali. Dá nám hru, jakou měla být. Takovou, jakou byla v minulých dílech. Skvělý marketing. "Tleskám"
-
Horor je subjektivní. Někomu míra hororu v DS 3 stačí, pro někoho nebyl horor ani DS 1.
-
A na tuhle je bohuzel i adblock kratky.
-
Pokud já vím, tak ne.
-
http://1.bp.blogspot.com/-gxi2qhZpGPI/UKmeO9L5I3I/AAAAAAAAAqI/jEwSZ35TLos/s1600/dlc.jpeg
-
No to som zvedavy DS1 bola pecka 3x prejdene DS2 ... 1x na hard ale uz tam chybali tie nastrahy jak v jednotke a trojku som nehral este.
-
Mně jenom udivuje, že EA říká že se řídila přáními fanoušků......a drtivá většina fanoušků si na hru nyní stěžuje.....někde bude chyba *1* *1* *1*
-
A dalších 10 DLCček je na cestě. *facepalm*
-
Sice se říká, pozdě ale přece, ale v tomto případě příliš pozdě.
-
Tak proč ty prachy nenarvali do horroru rovnou ty inteligente... *7* *7* *7*
-
po několika prvních sekundách videa jsem radši vypnul zvuk *1*
-
Aha, takže nový přehrávač už sice nedává reklamy přes progresss bar, ale místo toho hází reklamy před video... demence...
-
Kupte si hororovou hru, kde se budete bát jen v DLC .... pokud vůbec.