Přejít na výpis diskuzí
Dead Space 3 osloví nové hráče, musí se víc prodávat
15.6.2012 | Adam Homola
59 příspěvků
-
No to je přece jasný, kdo by se chtěl bát, když má chuť si zahrát pořádnou hororovou hru *15*
-
Mě pořád jde hlava kolem z toho jak stoupají prodeje vždy, když kvalita klesá. Je to postavené na hlavu. Ale zřejmě to tak funguje. Proč ten jejich ultra Marketing nepodloží pořádným zbožím, stali by se pak světlou vyjímkou na jinak penězy zkaženém trhu a vydělali by už jen na dobré pověsti nepočítaje PR podporu.
Ale to už je zřejmě dnes pasé, respektive málo kdo to tak dělá. *7* -
heey tak tohle videjko vysvetluje vse a vypada to teda velmi fajne!(jak single tak co-op). Hned se mi vybavila Vec
-
to ti gratuluju.. v jeden moment rikas, jak je to na hovno, ze vydavaj dalsi dily a hned vzapeti se vlastne tesis, jak to stahnes z warezu.. ach jo
-
pochybuju, ze to takhle bude ve finalovy hre - pokud si vsimnes, tak uz ma upraveny zbrane na rezacku s pilou a pak nejaka ta pulsni puska s necim.. takze tohle bude jeste upraveny podle me, vzdycky se zacinalo jen s rezackou.
-
Aneb spratci se u toho posrávali strachy, bylo to moc těžké na hráče CoD a potřebujeme z toho vytřískat prachy. Aneb zníčíme další herní sérii:)Jo potkalo to Fear, stane se to i DS.....
Ale třeba se pletu, třeba nakonec to bude jednička, zabalená v lepší grafice s příběhem, který bude mrazit. Ale nechci se dožít toho, že se z toho stane Codovsko akční TPS, kde slovo horor bude napsané akorát v letáku v lodi, která havaruje v hangáru mateřské školky a nikoho nezabije. -
u mna myš + klávesnica úplne super pre túto hru *5*
-
Aha...takže už to nebude takový hororový ale spíš akce :/ tak to mě mrzí ale uvidíme no
-
...tak prej "---jinak uz by dead space 4 nemusel vzniknout" no rofl, se uz tesej jak to budou zdimat do 10 dílu, klasiký E-ani! :(
at si strcej klidne i ten 3, dyztak krek to jistí, domítám podporovat todleto!!! :D -
slahnute cele EA spravi z toho nestrasidelnu strielacku ala call of duty vo vesmire boha ... ze "MUSI VIC PRODAVAT " .. jako keby im nestacili miliony na ucte, neda EA ani cent, za to co spravili z mass effectu 2/3 ... vsade kam sa pichnu len skodu narobia, nie aby spravili jednu poriadnu hru a zarobili si naraz a veľa, takto robia blbe hry a ptm sa cuduju
-
Klasika. První hra, nová IP, je skvělá. Druhý díl už není tak dobrý ale pořád je to na poměry jiných her skvělá zábava. U třetího dílu si kravaťáci uvědomí, že to chce větší akci, multiplayer, kooperaci, sociální prvky, ještě více akce a výbuchů. Vidím, že ze skvělé hry udělají další dojnici.
-
Slyšel jsem, že to některým lidem zlobilo a prý stačila vypnout vertikální synchronizace a bylo to ok. Já to potvrdit nemůžu, jedničku jsem několikrát dohrál a neměl jsem problém.
-
To bude asi tak ako ked sa snaží metalová kapela dať na ľudovky. Svojich fanušikou naseru a fanušikovia ľudoviek im to proste neuveria. Vo výsledku predaje Dead space 3 budú ešte slabšie ako doteraz.
-
Jdi se radši pomodlit *6* a vopíchat krista *6*
-
ale jinak se těšim...oba DS mě bavily až do konce...což se o 85% hrách co si zahrajuříci nedá
-
Hmmm...první mise (Odkaz od Greena) a hned 100 mrtvejch necromorphů...papá hororová atmosféro
-
" CHCE TO VÍC ACKE !!!!! " .... kde sem to už jenom slyšel .... hmmmmm
-
Nejvíc se mě líbilo prohlášení EA "Dead Space 3 má kooperaci, protože se hráči moc báli" *15*
-
tady mate dukaz o rozdilu mezi samotarem a coopu v SP, je to docela velky rozdil!
Jako na hrani singlu sam si hra zachovava skvele hororovou atmosferu, nikde zadnej Carver neni az kdyz pozadate o spojeni do coopu, tak se cely styl hry uplne meni a vypada to hodne dobre.
(rozsireny gameplay)
http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/159?ch=1 -
Vždyť aby se to prodávalo tak už to z principu nemůže být sra*ka. Kdo by to kupoval ?