Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Max Payne 3 je zmršený? :-DDDDDD Ok, dost! :-DDDDD
  • Trošku slabší průměr? Jak já bych ti dal na hubu, pacholku!
  • dzoki
    Pokiaľ bude obsahovať mp prvky ako v predchádzajúcich častiach nech nato ani nepomýšlajú. *16*
  • Klasika. Takle končí dobré značky. Asi to zaříznu u dvojky.
  • smejki
    "Boobies!"
    Manažer z EA po usilovném dvouhodinovém přemýšlení
  • Tak nevim jak ty ale ta hra se ovladala normalne. Jen to mireni muselo byt presne. Jednicku jsem dohral jak 2 a treti dil bude jen marketingova sra.ka. Dnesni hry uz nejsou co byvaly.Prikladem je zmrseny MAX PAYNE 3. *10*
  • Chapu ze jsou rizeni cilem co nejvic vydelat, ale nejsem si jist, zda jim tohle to pomuze. Mozna kdyz nalejou hodne penez do marketingu.
  • I na konzoli je to ovladani zvlastni a omezene, ale to k survival hororum patri.
  • jindra.veliky
    Dead Space 3 je snad nejhorsi hra E3. Takova trapna kopie konzoloidni blbosti Gears of War. Uz mi jen chybi aby mel taky hlavni hrdina ruku 5x tlustejsi nez zbran a telo stejne tlusty jako TANK.
  • Nebyl to zadny tech.problem- jen otazka zvyku..dohral jsem oba dily normal klavesnice+mys. Musis si uvedomit ze hra nema byt strilecka s rychlym pohybem,skoky,uhyby atd - je to spiz horrorova akcni adventura s pomalou chuzi,otacenim,musis presne mirit atd..jiste kazdemu tohle nesedne ale tvori to rovnez atmosferu hry
  • Na redaktory to nemyslím.

Myslím to na diskutéry.
  • Je to už poněkud trapné vyčpělí reddaktoři z games se rozhodli upozorňovat na sebe pomlouváním hahaha
  • Xcomik
    Já se musím přiznat že mě odradil bohužel Dead Space svojím mechanismem ovládání nevím jak to bylo u druhého dílu ale u prvního ta hra nešla normálně ovládat prostřednictvím klavesnice a myši. Nevím jestli to bylo způsobeno horší konverzi na PC platformu nebo to tak autoři zamýšleli každopádně jsem hru smutně odinstalovával protože prostě to ovládání nebylo pro mě. A co jsem tak nějak pobral tak si na to stěžovalo více lidí čili pokud u DS 3 upravili mechanismus ovládání mohl by to být pro mě signál pro potencionální koupi. Jak říkám šlo vyloženě o herní mechanismus po cca 20 minutách jsem tu hru smutně odinstaloval.

Jestli na PC verzi kdyžtak vyšla nějaká modifikace která tento problém řešila tak mi sem někdo kdyžtak písněte ta hra mě jako zákazníka opravdu zajímala jen mi herně nesedla škoda :(
  • Takže si dáme další kolo diskuze o tom jak dnešní hry stojí za nic.
  • Kori
    Jinými slovy, uděláme z toho sr*čku, musí se víc prodávat.
  • Především měli udělat jeden brilantní díl, nedrbat se s pokračováním a dál udělat nějaký originál

-jinak myšlenka na coop survival atmosférický horor bych i uvítal, takových věcí moc není, ale co jsem viděl tak je to nějak moc akční a ten survival mizí

akční dead space mi přijde jako naprosto zbytečná a nudná koridorovka
  • Ty voe další ... co je to za články tohle? To snad ne. Kdo to psal asi nemá svůj den. Něco inteligentnějšího, zajímavějšího s nějakou informační hodnotou by se nenašlo? Tohle mě akorát nutí pošilhávat po konkurenci ... škdoa času takovéto články o ničem.
  • Typicka EA. Obcas se jim i povede nejaka nova herni serie, prvni dil a slusna hra, ale pak to s zeleznou pravidelnosti mrvi a mrvi, az to uplne zmrvi :)
  • Kež by nikdy DS4 nevznikl :) Donutilo by je to akorat k tomu vymyslet novou značku položenou na podobných základech :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit