Přejít na výpis diskuzí
Dead Space 3 osloví nové hráče, musí se víc prodávat
15.6.2012 | Adam Homola
59 příspěvků
-
Jinými slovy, uděláme z toho sr*čku, musí se víc prodávat.
-
Nejvíc se mě líbilo prohlášení EA "Dead Space 3 má kooperaci, protože se hráči moc báli" *15*
-
-
Já jsem zjistil že stačí vypnout zvuk :D a pak se není čeho bát.
-
No to je přece jasný, kdo by se chtěl bát, když má chuť si zahrát pořádnou hororovou hru *15*
-
-
Klasika. První hra, nová IP, je skvělá. Druhý díl už není tak dobrý ale pořád je to na poměry jiných her skvělá zábava. U třetího dílu si kravaťáci uvědomí, že to chce větší akci, multiplayer, kooperaci, sociální prvky, ještě více akce a výbuchů. Vidím, že ze skvělé hry udělají další dojnici.
-
Typicka EA. Obcas se jim i povede nejaka nova herni serie, prvni dil a slusna hra, ale pak to s zeleznou pravidelnosti mrvi a mrvi, az to uplne zmrvi :)
-
"Boobies!"
Manažer z EA po usilovném dvouhodinovém přemýšlení -
Mě pořád jde hlava kolem z toho jak stoupají prodeje vždy, když kvalita klesá. Je to postavené na hlavu. Ale zřejmě to tak funguje. Proč ten jejich ultra Marketing nepodloží pořádným zbožím, stali by se pak světlou vyjímkou na jinak penězy zkaženém trhu a vydělali by už jen na dobré pověsti nepočítaje PR podporu.
Ale to už je zřejmě dnes pasé, respektive málo kdo to tak dělá. *7* -
tady mate dukaz o rozdilu mezi samotarem a coopu v SP, je to docela velky rozdil!
Jako na hrani singlu sam si hra zachovava skvele hororovou atmosferu, nikde zadnej Carver neni az kdyz pozadate o spojeni do coopu, tak se cely styl hry uplne meni a vypada to hodne dobre.
(rozsireny gameplay)
http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/159?ch=1 -
-
najviac ma pobavilo ako rozreze tym diskom vojaka na marne kusky a hlasku jeho kolegu: "Where is the fu*king backup?!" vycenzuruju :D
-
jestli to bude tak lehky, jak ukazuje video, tak je to konec...
-
-
se mrkni ze to hraje asi s cheatama(ukazka by byla celkem k nicemu kdyby tam furt umiral:) neubyva mu zdravi a naboju ma plny bagl coz v tehle hre nebyva
-
-
heey tak tohle videjko vysvetluje vse a vypada to teda velmi fajne!(jak single tak co-op). Hned se mi vybavila Vec
-
-
slahnute cele EA spravi z toho nestrasidelnu strielacku ala call of duty vo vesmire boha ... ze "MUSI VIC PRODAVAT " .. jako keby im nestacili miliony na ucte, neda EA ani cent, za to co spravili z mass effectu 2/3 ... vsade kam sa pichnu len skodu narobia, nie aby spravili jednu poriadnu hru a zarobili si naraz a veľa, takto robia blbe hry a ptm sa cuduju
-
" CHCE TO VÍC ACKE !!!!! " .... kde sem to už jenom slyšel .... hmmmmm
-
To bude asi tak ako ked sa snaží metalová kapela dať na ľudovky. Svojich fanušikou naseru a fanušikovia ľudoviek im to proste neuveria. Vo výsledku predaje Dead space 3 budú ešte slabšie ako doteraz.
-
-
bohuzial nebudu
mainstreamovemu publiku staci dobra reklama a kupi zlu hru. a maintreamove publikum je ta hlavna kupna sila, ktoru chce ziskat vydavatel kadej hry
-