Přejít na výpis diskuzí
Dead Space 3 osloví nové hráče, musí se víc prodávat
15.6.2012 | Adam Homola
59 příspěvků
-
Novy hrace mozna ziskaji, ale prijdou o ty stary. Nojo EA sh**
-
-
tak nejak, takze aby na tom nebyly s prodejema stejne nebo hur
-
-
Pokiaľ bude obsahovať mp prvky ako v predchádzajúcich častiach nech nato ani nepomýšlajú. *16*
-
On totiž Dead Space 4 nevznikne. Trojka je poslední 3rd person a poté bude následovat moje Dead Space FPS. Držte jí palce! Koho zajímá Dead space 3....
-
Hmmm...první mise (Odkaz od Greena) a hned 100 mrtvejch necromorphů...papá hororová atmosféro
-
-
pochybuju, ze to takhle bude ve finalovy hre - pokud si vsimnes, tak uz ma upraveny zbrane na rezacku s pilou a pak nejaka ta pulsni puska s necim.. takze tohle bude jeste upraveny podle me, vzdycky se zacinalo jen s rezackou.
-
ale jinak se těšim...oba DS mě bavily až do konce...což se o 85% hrách co si zahrajuříci nedá
-
-
Dead Space 1 byl super i 2 byl velmi solidni. 3 vypada jen na akci a 4 bude socialni hra pres FB :)) Snad alespon komix bude stat za to ...
-
...tak prej "---jinak uz by dead space 4 nemusel vzniknout" no rofl, se uz tesej jak to budou zdimat do 10 dílu, klasiký E-ani! :(
at si strcej klidne i ten 3, dyztak krek to jistí, domítám podporovat todleto!!! :D -
-
to ti gratuluju.. v jeden moment rikas, jak je to na hovno, ze vydavaj dalsi dily a hned vzapeti se vlastne tesis, jak to stahnes z warezu.. ach jo
-
-
To vis zadarmo se i sr.cka stava lahudkou.
-
-
-
Mňa ani D1 vôbec nevystrašil *9* Asi som už moc otupený sledovaním hororových seriálov, ako sú Bolek a Lolek...
-
-
Ti spíše Mumínci:)
-
-
Ty voe další ... co je to za články tohle? To snad ne. Kdo to psal asi nemá svůj den. Něco inteligentnějšího, zajímavějšího s nějakou informační hodnotou by se nenašlo? Tohle mě akorát nutí pošilhávat po konkurenci ... škdoa času takovéto články o ničem.
-
Především měli udělat jeden brilantní díl, nedrbat se s pokračováním a dál udělat nějaký originál
-jinak myšlenka na coop survival atmosférický horor bych i uvítal, takových věcí moc není, ale co jsem viděl tak je to nějak moc akční a ten survival mizí
akční dead space mi přijde jako naprosto zbytečná a nudná koridorovka -
Já se musím přiznat že mě odradil bohužel Dead Space svojím mechanismem ovládání nevím jak to bylo u druhého dílu ale u prvního ta hra nešla normálně ovládat prostřednictvím klavesnice a myši. Nevím jestli to bylo způsobeno horší konverzi na PC platformu nebo to tak autoři zamýšleli každopádně jsem hru smutně odinstalovával protože prostě to ovládání nebylo pro mě. A co jsem tak nějak pobral tak si na to stěžovalo více lidí čili pokud u DS 3 upravili mechanismus ovládání mohl by to být pro mě signál pro potencionální koupi. Jak říkám šlo vyloženě o herní mechanismus po cca 20 minutách jsem tu hru smutně odinstaloval.
Jestli na PC verzi kdyžtak vyšla nějaká modifikace která tento problém řešila tak mi sem někdo kdyžtak písněte ta hra mě jako zákazníka opravdu zajímala jen mi herně nesedla škoda :( -
-
u mna myš + klávesnica úplne super pre túto hru *5*
-
Slyšel jsem, že to některým lidem zlobilo a prý stačila vypnout vertikální synchronizace a bylo to ok. Já to potvrdit nemůžu, jedničku jsem několikrát dohrál a neměl jsem problém.
-
Tak nevim jak ty ale ta hra se ovladala normalne. Jen to mireni muselo byt presne. Jednicku jsem dohral jak 2 a treti dil bude jen marketingova sra.ka. Dnesni hry uz nejsou co byvaly.Prikladem je zmrseny MAX PAYNE 3. *10*
-
-
Max Payne 3 je zmršený? :-DDDDDD Ok, dost! :-DDDDD
-
-
I na konzoli je to ovladani zvlastni a omezene, ale to k survival hororum patri.
-
Nebyl to zadny tech.problem- jen otazka zvyku..dohral jsem oba dily normal klavesnice+mys. Musis si uvedomit ze hra nema byt strilecka s rychlym pohybem,skoky,uhyby atd - je to spiz horrorova akcni adventura s pomalou chuzi,otacenim,musis presne mirit atd..jiste kazdemu tohle nesedne ale tvori to rovnez atmosferu hry
-