Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud chces dobrou hororovou hru ,nevadi ti mirne obstarozni grafika a prakticky absence strileni a souboju,tak rozhodne toporucuju Amnesiu nebo Penumbru(obcas i nejake souboje).
    Obe hry minimalne o tridu hororovejsi nez DS.
    DS mel dobrou atmosferu ,par dobrych lekacek a pocit napeti,ale pocit strachu u me moc nevyvolal,zatimco vyse zminene hry ano.
  • to nevadí, nemám na xboxu co hrát tak si to zahraju, pak si stejně zahraju znovu dvojku na to New Game + abych měl ty lepší obleky atd.. :) díky za doporučení.. teď hlavně aby nezmrvily tu trojku..
  • Ja myslim,ze ucinek to bude mit stejne.To prostredi ishimury a mene akcni pojeti dela sve,i kdyz vis co zhruba cekat.
  • Ale je možné...že protože to hraješ v opačnym pořadí, tak díky tomu, že víš co "tě čeká" tak to nebude mít takovej učinek...no uvidíš...ale za zahrání to každopádně stojí už jenom kvuli příběhu
  • díky za radu, už jdu sosat.. snad budu mít nervy večer jako u dvojky :P:D
  • Wow, to je hodně divnej stupeň vlastenectví. Jasně, češtinu mám rád, ale angličtina je krásnej jazyk, rozšířený, snadno naučitelný a vyjádříš jím jednodušše cokoli chceš. nechápu to haterství *7*
  • Zahraj první díl...o stupeň lepší jak dvojka...až na bosse teda...ale stále pecka...Ishimura má obecně mnohem lepší atmosféru jak Sprawl
  • 2 dny zpět jsem hrál poprve dead space 2, prvnímu dílu jsem se vyhl ale ten druhej mě tak chytl že jsem ho dohrál jen s pár přestávkama.. ta atmosfera je tam paradni, dobry lekacky, hezká grafika, plynulost, upgrade zbrani a obleku, obcas me to hodne nervlo ale pro me je to jedna z nejlepsich hororovych her.. tak doufam ze 3 díl nas mile prekvapi a nastaví laťku hodně vysoko v žánru hororových her.
  • poslouchas Landu?
  • Rad si pockam na ceske titulky od fandu. Ovsem take na min. 30% slevu. Protoze platit plnou cenu za polotovar, tak to ani omylem. *5*
  • Bože
  • Gears of Dead Space, Coming in 2013
  • MrSanta
    Už ve dvojce byl Isaac hodně drsnej, jsem zvědav jak jeho vývoj půjde dál.
  • Vždy je nejlepší původní znění viz Warcraft 3. Děkuji. Přestaňte tleskat, odcházím.
  • Jsem Čech, miluju svůj překrásný rodný jazyk, který mimochodem patří mezi 5 nejtěžších na světě, jeho rozmanitostí se dají vyjádřit věci tak, že angličtinou (mimochodem absolutně stupidním jazykem) je zdaleka tak nevyjádříš. Opravdu nechápu lidi jako Ty, měl bys být hrdý na to kdo jsi a jakou řečí mluvíš a ne sympatizovat s otrokářškýma praktikama rádoby světového jazyka.
  • Mistni EA fanboy razne zakrocil....tvrdy utok ,jen tak dal.V EA na tebe musi byt radne hrdi.
  • Jazz
    Běž si radši stěžovat, že u toho nebude čeština.
  • čím víc smajlíků tím hloupější puberťák nebo jak ? Evidentně vůbec nechápeš pointu.
  • Spades
    ehm... tak nehrej coop ? :D:D:D:D:D:D
  • Jak zname EA a jejich BIGGER,LOUDER,BETTER AND MORE COOL,tak bych na to moc nespolehal *3* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit