Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Nedokázal jsem to dohrát, je v tom tak přehnané množství akce že mě to střílení přestalo někdy v 70 procentech bavit. Každejch 10 kroků na vás skočí 20 nekromorfů... Prostředí ale občas pěkné, třeba velkoměsto rudě ozářené markerem mělo parádní atmosféru. První díl 8,5 druhej 7 třetí 6 z 10... Dal bych 5 ale některé věci se celkem povedly, hlavně parádní port...
    Ale tak hrál jsem solo takže je možný že s druhým double plasmovým řezákem ten počet nepřátel dost prořídne...
  • carlosac
    Videorecenze k téměř 2 měsíce staré hře, s tou vaší aktuálností je to opravdu den ode dne horší. Vemte si příklad od kluků z hrej.cz. Příjde mi, že je ty hry ještě baví a nedělají to jen z povinnosti, narozdíl od vás.
  • Spiker01
    Ačkoliv je recenze bezchybná, na Lukášovo ani náhodou nemá. Lukáš je bůh.
  • Jako kdyby Pavlovi mireni pomoci gamepadu moc nesedlo. Ale mozna se mi to zda
  • Torment: Tides of Numenera HLASOVÁNÍ O ČEŠTINĚ - Nechcete to dát jako takovou malou novinku? Přeci jen bylo by prima mít to v cz :)

https://torment.uservoice.com/forums/192241-stretch-goals/suggestions/3771210-increase-the-number-of-supported-languages-and-a
  • Zapnu videorecenzi a vidím za*ebanou reklamu, takže vypínám video. Nazdar...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit