Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    tak to zas hej, keď chceš pohodlne hrať v kresle tak to s myškou a klavésnciou je takmer nemožné
  • dobrý přehrávač a dobrá videorecenze, ty Lukášovy mi moc nesedí, ale Pavel naštěstí moc nezabíhá do verbálního umění a drží se servírování fakt
  • Ted to spis lidi berou jako Nenarocny hráče, kterých je víc než "nás"
  • Mato1987
    pozri sa priatelu, ja som s tým nezačal, ja len reagujem na priblblý príspevok od ovečky z podpalubia.
  • Ja si na analog zvyknul a mířim téměř stejně dobře (samozřejmě nikdy nebudu tak dobře) jako s myší. Myš bych ani nemohl používat protože hraju z křesla
  • BelaJBB
    Mainstream je asi khuuul slovo zo slovníku recenzenta. Moja chabá znalosť angličtiny to prekladá ako väčšinový prúd. Takže to mám chápať tak, že hra je korodor preto, že mainstream nemá rád sandbox ? Ale to je zase blbosť.
    Len tak na margo väčšinový vkus nemusí byť a často nebýva zlý.
  • ucho
    čeho chceš v diskuzi dosáhnout urážením místního recenzenta a čtenářů? proč mají zdejší lidé problém se chovat slušně a hlavně jako lidi?
  • Mato1987
    hah, to je fakt o hubu mieriť s tou analógovou páčkou, chválabohu pre konzoly existuje eagle eye, famózna vecička cez ktorú sa dajú aj konzolové/konzoloidné hry hrať aj na myške a klávesnici, ja som tak pred pol rokom prešiel resistance 1 a 2 a red dead redemption na ps 3 :)
  • Mato1987
    počúvaj ma ty spodina z podpalubia, čo sem ťaháš tie grygarove paškvili, tu sa bavíme o video recenzii od Pána Recenzenta, ktorý tomu na rozdiel od toho nikhaja aj rozumie.
  • Konzolisty jo, ti už si na starší hru jak 2 měsíce nevzpomenou (osobní zkušenost s majoritní skupinou konzolistů v mém okolí ;)
  • Na me to delalo dojem: Uff, sice mirim na břicho ale budu dal strilet, lepsi nez se pokouset zamirit na koncetiny *15*
  • Tak jsem asi desetkrat shledl reklamu na GoW, ale video samotne jsem nevidel. Prepinac nefunguje (spousti video). Zkouseno na Galaxy Tab.
  • Luke
    Peklo. Čirý peklo.
  • mimochodom ... prehrávač funguje *1*
  • ...tak toto je môj prípad...zobral som hru ako odškodné za SimCity. Moje šťastie spočíva v tom, že som dvojku Dead Space minul...jednotka ma bavila ale hral som ju dávno, takže nie som hrou presýtený. No a Dead Space trojku hráme práve teraz s kámošom co-op...a baví nás to. Som rád, že okrem Borderlands 2, mám konečne aj inú hru, ktorá ma zábavný co-op. Pre dvoch, je to fajn hra...
  • megasulinek
    Velmi povedena recenze:)
  • Dalsia obycajna recenzia akych je na internete blion. Lukas do toho dava svoje (tm) a robi z toho unikat, miesto toho aby ste si to vazili, tak len hubujete. Ak ti to nevyhovuje tak to nepozeraj, videorecenzie su aj na EG, aj na sectore, a na dalsich. Jedna ako druhá ale to neva, hlavne ze je to "recenzia".
  • Ta bola aspoň hratelná, nebol ta taký QTE vývar ako Lara
  • Luke
    (!!!) Carvera.
  • Luke
    Kua. Asi mě neomluví, že jsem byl frustrovanej až po uši z Xbox Live, co? :) Nicméně za Cartera tam hraju aspoň v polovině těch coop záběrů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit