Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    Řek bych že ne recenze tu je na xbox na PC je to to samí.
  • sleepless
    Ano, na Hrej a Zingu to kucí dělají zadara...tralalala, to je dneska krásně, v tom světě ideálním :)
  • jak se jmenuje písnička na konci?
  • Tak abych věděl, o čem mluvím, podíval jsem na tu recenzi. V zásadě s recenzentem souhlasím, ale s tím hodnocením teda, kulantně řečeno, přestřelil; za sebe bych dal tak šest, maximálně sedm, pokud by se příběh ukázal nakonec aspoň trochu kvalitní a zásadně by ubylo toho, co byl můj asi hlavní problém -- konkrétně ty (cituji) "nesmyslně protahované akční pasáže" typu "uzamčení v místnosti a zoufalé odrážení vln Necromorphů", které mi nebetyčně pily krev. Hlavně když tři takové vývojáři vecpali do půlhodiny hraní. *7* Možná bych je se skřípěním zubů a zaťatou pěstí překousl, ale když jsem po té poslední znechuceně vypnul hru doufajíc, že se po těch otravných (a otravně obtížných) pasážích aspoň uložila, neumíte si představit moje překvapení, když jsem ji druhý den zase zapnul a zjistil, že budu muset tím samým marastem projít znovu. Tehdy jsem se opravdu nakrk a nově nainstalovaná hra šla z disku. *16*

Možná se někdy odhodlám k tomu, tuhle zpropadenou věc dohrát, abych aspoň věděl, jak to celé končí, ale vzhledem k tomu, že vyšel nový StarCraft, pozítří jde ven Bioshock a mě v dohledné době nejspíš čeká investice do PS3, je dost možné, že tenhle rok to teda nebude.
  • To jsou. Jenže teď když řeknes Casual hrac tak hraje Farmville nebo Fruit Ninja, ne Dead Space 3 :)
  • BelaJBB
    Nie sú nenároční a príležitostní hráči "casuals" ?
  • Danny28
    Nechci aby to znělo jak rejpání nebo snad urážka na tvojí osobu.Jen mám tendenci lidi opravovat *15*
  • Keyz
    Bude i recenze na Resident Evil 6 pro PC?
    Jak se píše zde: http://games.tiscali.cz/tema/resident-evil-6-na-pc-si-da-nacas-tvurci-nechteji-port-uspechat-60745

Zatím to vypadá, že to uspěchali.
  • Keyz
    Škoda,že dobré zbraně lze rychle získat není tedy potřeba tak moc hromadit materiál.

Brokovnice je prostě Ufonokiller.
  • už ti chýba len indulona a balíček kondomov:D
  • Dobrá recenze. Mně se líbí recenze jak od Lukáše tak i od Pavla, videorecenze je takový doplněk k textu a proto mi nevadí (naopak) Lukášův styl. Něco ke hře: jednička mi přišla nudná (byla tam sice vynikající atmosféra, ale ty očividné lekačky mě teda nedostávaly), dvojka mi přošla ještě horší (moc akční na horor) a trojku už zkoušet ani nebudu, prostě to není série pro mě.
  • janchor
    No, to by přece byla ta "povinnost". Takže ještě jednou: dělat to jen pro peníze, tak už se na tuhle práci dávno vykašleme.
  • Bavím se s clovekem kterej mluvi o lare jako o naprosty novince a neokoukany veci, nesnaz se tu vyvolat nejaky rozpory zbytečný
  • Aha Uncharted "s tím přišel dřív a líp." A Dead Space 3 s tím taky přišel dřív a líp co? *4*
  • Nove NFS:MW - EA - zde hodnoceni 6...
  • no jasne zas dostal obalku od ea ze. cose da delat jeto skoro ukzde hry od ea. ze se tu davaji nadprumerne hodnoceni.recenze je ve vsem vedle ,cela spatne.
    za 8-9 se pry dostava 5ok .
  • Takže teď vše děláte už jen pro peníze, když se třeba nějak jinak živit neumíte? Nebo jak to máme všichni chápat? Děkuji i za ostatní čtenáře za vaší odpověď.

Měl jsem vás dva s Lukem v Levelu rád a těšil se na každé nové číslo vtipné Level TV, ale poslední dobou si všímám, že už to není to co bývalo. Nadšení bývalých Leveláků se někam vytratilo a je znát, že to berete spíš jen jako práci a hlavně pro vydělání si chechtáků. Slyšel jsem, že si necháváte platit i za Fight Club, je to pravda? Oproti tomu například na Hrej nebo Zingu je vidět, že je to baví a berou hraní i informování o hrách s láskou, ne jen jako nutné zlo a otravnou práci. 
  • :) A me se pomerne dobre hačá a jeste lépe paří :) Ale jen takovy ty klidny parici hodinky, novy hry nebo multiplayer a jsem u toho přispendlenej temer jako u pc
  • tak to by mohli udelat videorecenzi treba na star wars: jedi knight II, sice je to od vydani dlouho, ale stale me ta hra bavi
  • no me se bud dobre lezi na gauci, ale na houby hraje na konzoli nebo dobre hraje, ale sedim na zidlicce u pocitace

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit