-
Tak 8/10 napálili i Resident Evilu 6. Mě už tady nepřekvapí nic...
-
EA miva i dobre hry, navzdory tomu, ze se to haterum nelibi.
-
Takhle to není jsem jen običejný uživatel a hry jen kupuju či si platím a vážně nerad si pak koupím debilitu jen kuli tupidní komerci nesnáším tuhle formu vidělávání penez na nás hráčích.... někdo udělá sračku hru.. a kuli prachům dostane dobré hodnocení a člověk co to sleduje si ji koupí a nechape oč jde... dělat u konkurence ani nevím koho myslíte protože tohle patčí kmé oblibené strance asi bych tu ani nepsal a bylo mi to uprdele.. ale rád sem chodím dívám se na recenze a tyhle komerční recenze mě vážně hodně štvou... *16* *16* *16* *16*
-
Bavime-li se o vkusu, tak nikoli. DS3 je mainstreamova hra, nikoli casual.
-
Vetsinovy vkus nebyva nejhorsi, ale ani nejlepsi, zpravidla byva povrchni a nenarocny. Zpravidla neni v souladu s fanousky daneho oboru.
-
Jo ještě jedna věc. Pro ty mainstremové hráče, pro které jsou ty pasáže jak sám říkáš "otravně obtížné" je zda obtížnost casual. Navíc lze obtížnosti během hraní přepínat. Takže pokud je to pro tebe moc náročné, tak prostě uber. Pokud tě ale víc než jeden nekromorf děsí a hrozí jak říkají angličaní "shit your pants", tak to potom ani ten casual moc nepomůže.
-
Ehm právě ta prostřední stanice s tou pasáží s výbušninami je zrovna nepovinná (optional) mise. Tyto mise se právě často vyznačují tím, že se na vás v místnostech valí často velké množství nekromorfů. Na jednu stranu se z toho pak sice místy stane chaotická akce, ale na druhou stranu stranu je ta pasáž obtížnější a rozhodně mi to to do žil napumpuje víc adrelenalinu než když na mě odněkud vyskočí jeden nekromorf. To se sice leknu,ale tím to končí.
Mimochodem zrovna ta pasáž, kdy se čeká na příjezd vlaku, je dle mě velmi povedená. Být zavřen v místnosti s potvorami, které nejdou zabít je dle mě rozhodně hrůzu nahánějící situace, která do DS patří. -
ten koniec je super easter egg na niekdajšie Lukášovo bláznenie z Level TV, pokial si dobre spomínam. (ano, určite dobre, na tú scénu sa zabudnúť nedá *1* )
-
a zase někdo, koho platí konkurence, aby tady pomlouval recenze... :)
-
Nechápu smysl tehle recenze celou recenzi recenzat hru pomlouva potupuje nic zajimaveho tam vskutku na dnešní dobu není a nakonec čistě komerční výsledek 8/10 .... kde to žijeme bože... co třeba nezávislá recenze ? aha pardon panačka by vyhodili..... *16* *16* *16* *16*
-
Mohl by jsi dát odkaz na youtube nebo název v originálu? Protože jsem to nenašel :)
Díky moc -
Jj, já tuhle potvoru znám, v jedničce ho človek nakonec upálil pod raketovým motorem, pokud se nepletu, ale o něj tam ani tak moc nešlo. Spíš mně fakt vadí ten styl hry, kdy je hráč nucen odrážet neustálé nájezdy Necromorphů, dokud si hra neřekne, že "to už by mohlo stačit." Sice tyhle situace nastávaly i v tom prvním díle, ale zdaleka ne tak často, takže se to dalo přetrpět. *7*
-
"stůj při mě bože můj"
-
vtipné pepiku:) naozaj tvoja vymastenost dosahuje výšiny... včera ta admin zmázol za tvoje debilné dristy a si z toho asi moc urazený:D moje posledné vyjadrenie k tvojej trapnosti *3* no nič uži si to pepiku:)
-
Jo a teraz noob znamená skillera s n00b t00b *7*
-
Přehrávač funguje dobře (Opera). Jen tak dále.
-
tohle bylo myslím i ve 2 ti regenerující se nekromorfové a taky si musel před nima utíkat
-
čučoruiedka *8*
-
Jestli neprovedli nějaké úpravy, tak to samé není. Je to horší.
Zrovna s ovládání se asi moc nepárali, dle zahraniční recenze -
Docela obdivuju s jakym klidem na diskuzich reagujete na podobne prispevky... jestli to teda nedelate jenom pro penize :D