Přejít na výpis diskuzí
Dead Space 3 vyjde v únoru se dvěma druhy bonusů
14.8.2012 | Aleš Smutný
57 příspěvků
-
to ano, ale je rozdíl, když s tebou parťák projde vedle tebe celou hru a když se bude chovat ten černoch z jedničky, kdy si budete navzájem pomáhat tzn., že vedle tebe chodit nebude ... *5*
-
rofl angry nerd
-
Ja se na to tesim, aspon bude co hrat. Je mi jedno, jak to tu kdo kritizuje, hodnoceni si udelam az po dohrani DS3.
-
"Horor" založený jen a pouze na lekacích scénách a brutalitě není horor. Ve chvíli, kdy vejdeš do místnosti, a víš odkud budou nepřátelé přicházet, tak se o hororu opravdu nedá mluvit. A když naprostou většina (těch zajímavějších) nepřátel a "netradičních" scén je recyklovaný Resident Evil, které mám projeté skrz na skrz, tak se opravdu u něčeho podobné bát ani nemohu.
-
Pod Amnesii se podepisuji, velmi intezivni zazitek. Dodnes si pamatuju, jak na me dokazala zapusobit jen vypraveci vsuvka o osudu rodiny farmare Zimmermanna (zadna pribuznost s Jarou Cimrmanem), kde de facto nebylo videt vubec nic a presto v kontextu s tim, co clovek ve hre zazil, bylo uz jen to pomysleni dost hruzne. A to je jen jeden z mnoha podobnych momentu v tehle vyjimecne zalezitosti. Stejne intenzivni zazitek dokazala zpusobit snad jen starsi sestra Amnesie - Penumbra (konkretne prvni a druhy dil, trojka uz nebyla uplne ono). Dead Space mam take rad, ale preci jen je to jiny druh hororu. Trojku zatim soudit nebudu, pockam si na vice informaci.
-
Možná si ten tvůj přibuzlej kámoš mohl přečíst - právě od PR EA, že tyhle pasáže v tom davu a chaosu na E3 vůbec ukazovat nebudou. Že ukážou výhradně akci.
-
V tom s tebou opravdu nesouhlasím jelikož podle mích informací pokud nebudeš hrát co-op přímo s nějakou osobou tak tam parťáka tak jako tak mít budeš! *9*
-
No podle mého názoru to vidím takhle: Grafika je hezká, Akčně to bude našlapané, Příběh asi také ujde ( známe určitě z nějakých filmů, takže nic nového ) . Ale, kde je ten horor ? To že ze všech lítají kousky masa a krve jako z prasete při zabijačce z toho stále nedělá HOROR. *4* Ale hodí se říct že Dead Space 1 byl hororový protože to byla uplná novinka mezi tímto žánrem střílečky a tom jsem si občas nadělal do kalhot když někde vyskočil ze šachty ten nějaký Necromorf. *2* Každopádně ale tomu nemám co vytknout. Určitě si zahraji a pak ohodnotíme *3*. Všechno vypadá na tom krásně, takže já mám ve hře všechno co potřebuji. Dejte mi do ruky řezačku a můžeme na věc... *5*
-
Ja si nemuzu pomoct ale co se hororove atmosfery tyce tak zadnou zasadni zmenu nevidim. Jestli ches hrat COOP nebo ne nakone vzdycky byla a bude jen tva volba a pochybuju ze budou ubirat na brutalite ve smyslu amputaci kdyz na tom je komplet zalozenej gameplay Dead Space.
Dead Space je, byla a bude akcni hra protoze hororove klise ve hre plny brutalnich zbrani vetsinou moc nefunguje. Nenadelas nic. -
zase, aj jednotka bola tupa, najma ten svetelny luc, ktory ukazoval kudy kam, logicke hadanky? veskere zadne, jedine s cim suhlasim ze na hard to bolo survival
-
Jo, jo, jo.. Ty i T.L.Blade jste velcí kluci a ničeho se nebojíte, chápu. Stačí. Nelze však popřít fakt, že horovou atmosféru tu skutečně mělo. Grow up, ffs.
-
ja bych treba ukazal neco, co je pro hru zasadni (typicke) a ne okrajove, ale treba zvolili druhou variantu ;) a mas pravdu ty *16*
-
On se nekdo u Dead Space bal? Dead Space nebyla akcni hra?
-
Příště těch edic bude 5, aby mohli ještě více okrást zákazníky.
-
Dafuq? Pokus o vtip asi...
-
Ano videl, to ze v nem ukazi pouze akcni sceny preci neznamena ze hra bude takova cela *5*
-
Prosím vás, proč pořád řešíte kooperaci s parťákem, když v nedávném videu vysvětlovali, že buď můžeš hrát sám jako v ostatních dílech anebo pro zpestření hrát co-op mod.
Co se týče série, tak 1. se mi moc líbila - na poprvý jsem jí dohrál celkem v klidu, ale podělanej strachy. Pak jsem si jí před vydáním dvojky dal ještě jednou a byl jsem podělanej snad ještě víc. Stálo mě to hodně psychických chvil, abych to dohrál :D.
2. díl už tu stísněnou atmosféru trochu postrádal, ale stejně to byla parádní hra a neříkejte mi, že když jste byli na karanténový Ishimuře, že jste ani jednou nelekli :D.
A 3. díl - no bude parádní a těším se na něj :). Vyprdněte se na EA, je to dokola jedna a ta samá písnička a radši si užijte hru.
Zdáár -
tim partakem to totalne pokazili. uz to nebude tak strasidelny kdy sem se chodbou plizil a cekal odkud na me vyskoci, ted se mi pod nohy bude plect tenhle cervenej
-
ale tys ho taky nevidel tak co tu kecáš ty prase
-
nehral :) a ty si videl alespon jeden gameplay?