Přejít na výpis diskuzí
Dead Space 3 vyjde v únoru se dvěma druhy bonusů
14.8.2012 | Aleš Smutný
57 příspěvků
-
neprovokuj :)
-
třeba hned úvod když seš ve svěrací kazajce... http://www.youtube.com/watch?v=ysVdnvi6m4M asi tu opravdu někdo hrál jinou hru... ale přiklánim se k názoru že 2 byla o dost akčnější a neměla takovou atmosféru co jednička.... možná ten pocit ale mám protože sem to hrál na normál, tušim že tam byla přímo volitelná obtížnost z jedničky (míň nábojů a lékarniček)
-
Zdar, dlouho jsem odolával psát tu něco o DS, ale ted prisla ta chvíle.
Dead space 1, kterej ted po druhý dohrávám, je jedna z nejlepších horror her co jsem kdy hrál a tím, že to hraju po 2., se v tom akorát s odstupem času ujištuju. Mě nevystraší skoro nic, ale u týhle hry sem proste podělanej strachy. Je to pro mě takový psycho, že sem to občas musel vypnout, hlavně ze začátku sem stim pravidelně končil v 9h večer.
Má to na moje smysly děsnej vliv a realně se bojim tak moc, že mi je to nepřijemný a hraničí to se sebemrskačstvím :D Smekám a poklekávám zároveň. Kombinace grafiky, zvuku a designu/scénáře je totalni. Já dávam 100% 10/10 střízlivě a s odstupem, nemám co bych důležitého vytknul.
Dead space 2 sem kupodivu nedohrál. Namlouvám si, že jsem to rozjel moc brzo po dohrání jedničky, ale pravda bude asi jinde. Předně, neodehrává se to na opuštěný vesmírný lodi, která se vznáší rozbitá a prolezlá peklem miliony kilometrů daleko od země. Je to možná klišé, ale pro mě je to ideál. To opravování, zapínání systémů atd mi pripomíná lehce system shock. Ta dvojka se odehrává kdesi a já vlastně ani nevím s odstupem času kde, možná na Zemi, bůh ví. Do paměti se mi to absolutně nezapsalo.
No a trojka, to se akorát chystá to, co už všichni známe. Namastit si kapsu za každou cenu. Pošlapat legendu. Naplivat fans série do xichtů. Doufám, že pokud to bude tak, jak to vypadá a jak mi napovídá můj oldskoolerskej nos, tak se nato lidi vyprdnout a EA, který samozřejmě jsou hlavními hybateli těch změn směrem ke casual komerci, vydělaj velký govno. Až to vyjde a pokud to bude tak jak se to zdá, udělám pro tuhle hru jediný: .............. WWW.google.cz > Dead Space 3 TPB,.... zdar -
RE-PLAY rozhovor z E3, říkal/a to vývojář/ka, teď nevím, jaké pohlaví.
-
Oni jako fakt strhli přístupnost? To uz se nedockame operace mozku jako posledne... Kua...
-
Hororová pasáž ve dvojce nebyla? Asi jsme hráli jiné hry.....
-
Bohužel je to tak, nejlepší verze her jsou dneska paradoxně ty úplně obyčejný.
Zajímalo by mě co vydavatele vede k tomuhle šílenství. To jsou lidi fakt takový tupý ovce, že tyhle věci kupujou? Přece není normální aby člověk za vyšší cenu získal stejnou hru sprasenou cheatem nebo aby něco takovýho kupoval jako DLC.
Ještě horší je, že dneska se s tím tzv. "bonusovým obsahem" můžeš nechtěně setkat i u normální verze hry; Dead Space 2 na Steamu budiž smutným příkladem, obsahuje předplatitelský bonus stejnýho typu jako je tady u trojky.
Opravdu smutný! -
Samá destrukce a násilí! Já chci kreativní a komplexní hru s maximálním důrazem na realitu, její fyzikální prostředí a benchmarky pro nejvýkonější HW DESKTOPU!
-
"Isaac... We're all gonna burn for what we did to you." *16*
-
Dvojka byla akcni dost a hororovou pasaz jsem tam take nevidel. Kde je problem?
Neprisuzoval bych nazor cloveka, ktery je schopen se na vec podivat s nadhledem za PR kecy EA.;-) To bych ja mohl stejnym zpusobem povazovat tebe za radoveho trola. -
Dorazilo PR oddělené EA:) Hororové pasáže jsem neviděl ani na jednom gameplay, co jsem měl vidět, neviděl je ani můj kamarád, co byl na E3 a akční pasáže z dvojky? Které myslíš?
-
Budou jak hororové pasáže ve stylu jedničky, tak i akční pasáže ve stylu dvojky, akorát s tím, že můžeš, ale i nemusíš hrát s kámošem.
-
hmm, takže lepší ochranný oblek a lepší zbraně ... njn, kdysi se tomu říkalo cheat, dneska je to "bonusový obsah"
-
Podle videií je DS série mrtvá. Kdysi hororová série se zvrhne ve střílečku, kdy slovo strach bude synonymem pro počet vystřílených nábojnic....No když dětičky byly připosrané a EA z toho chce vytřískat více prachů, tak co udělá? Sníží IQ Rating na hraní (tudíž tupé střílení), přídá co-op, aby se dítě samo nebálo a nakonec sebere brutalitu, ať to švihne nižší rating....V tomto jsem obrovský pesimista a od DS 3 nic neočekávám. Může pouze překvapit, protože zatím jsem zklamaný až moc.
-
Ja si jen preji, aby se ds3 vratilo k 1cce, co se tyce horrorove atmosfery a akcnost at si strcit treba do r*ti.... Chci se u toho bat, okusovat si nechty a mit vyvalene baterky. Kdyz si budu chtit zastrilet pujdu na call of duty....
-
Mnoho různých spešl edici je zvláštní.U spešl edice očekávám něco u čeho budu mít radost i po čase když se k tomu vrátím a bonus věci ve hře mně radost neudělají.Jak by také mohly když ihned budu mít slušnou věc a nebude třeba jí hledat ve hře.Jako v Dragon Age kde hráč měl prostě nelogicky v inventáři dobré prsteny (tam to bylo tuším DLC. a šlo to tedy nepoužit/nekoupit.) Zde to také nemusím koupit,ale opravdu od speciální edice bych tohle nechtěl.
-Navíc ten výběr je stejně divný.Pokaždé když něco takového je, tak se lidi hádají jaká edice je vlastně lepší a nakonec to vyřeší piráti kteří aktivují všechny edice v jedné hře najednou...
Smutné. -
juu už se těším