Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tim partakem to totalne pokazili. uz to nebude tak strasidelny kdy sem se chodbou plizil a cekal odkud na me vyskoci, ted se mi pod nohy bude plect tenhle cervenej
  • Kronoss1
    Příště těch edic bude 5, aby mohli ještě více okrást zákazníky.
  • Paneboze co porad tak hrozne kritizujete ? Hral jste to snad nekdo ? Ja osobne se na Dead Space tesim jako na oba predesle a doufam ze to bude stejne dobra hra jako prvni i druhy dil.
    • nehral :) a ty si videl alespon jeden gameplay?
      • Ano videl, to ze v nem ukazi pouze akcni sceny preci neznamena ze hra bude takova cela *5*
        • ja bych treba ukazal neco, co je pro hru zasadni (typicke) a ne okrajove, ale treba zvolili druhou variantu ;) a mas pravdu ty *16*
      • ale tys ho taky nevidel tak co tu kecáš ty prase
        • rofl angry nerd
  • Ja se na to tesim, aspon bude co hrat. Je mi jedno, jak to tu kdo kritizuje, hodnoceni si udelam az po dohrani DS3.
  • já sem rád že moje oblíbená série pokračuje... zahraju si ji ve dvou s trochu jinym příběhem.... bude se to hrát stejně (což se mi líbí a nesnášim v tomhle směru jakýkoliv velký změny).... to že se série vede teď ti akčnějšim stylem mě taky szere, ale radši akčnější než žádnej... hrát furt první díl dokola je blbost
    • No ale zatím to vypadá, že se to stejně vůbec hrát nebude. Ono jde o to, co si představuješ pod tim pojmem. Pokud to, že WSAD a levym tlačítkem pálíš, tak jo, bude to to samý
  • Menorri
    IGN mě pobavilo: "It's classics Dead Space trought and trought" *1* *1* *1* ....nevím kde tam vidí tu klasiku..... *2*
  • juu už se těším
    • neprovokuj :)
  • No podle mého názoru to vidím takhle: Grafika je hezká, Akčně to bude našlapané, Příběh asi také ujde ( známe určitě z nějakých filmů, takže nic nového ) . Ale, kde je ten horor ? To že ze všech lítají kousky masa a krve jako z prasete při zabijačce z toho stále nedělá HOROR. *4* Ale hodí se říct že Dead Space 1 byl hororový protože to byla uplná novinka mezi tímto žánrem střílečky a tom jsem si občas nadělal do kalhot když někde vyskočil ze šachty ten nějaký Necromorf. *2* Každopádně ale tomu nemám co vytknout. Určitě si zahraji a pak ohodnotíme *3*. Všechno vypadá na tom krásně, takže já mám ve hře všechno co potřebuji. Dejte mi do ruky řezačku a můžeme na věc... *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit