Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • když se jim nedari dosahnout prodeje, proč nevsadi na kvantitu? (misto jedne hry vydane za nekolik let, od ktere čekají prodeje 5 milionu kopii, by mohli vydavat DS každy rok rekneme s prodeji 1 milion). Naklady na vyvoj by mohli snižit na minimum, když by prodavali defacto recyklovaný obsah. Taky je hra zbytečne dlouha, dneska stačí 5 hodin.
  • Vadil jim propad tržeb hry a celkově nepříliš jásavé hodnocení oproti prvním dílům? Co by chtěli, když to domrvili, mikrotransakcema počínaje, předhazováním coopu a přeměňováním svářeče na superhrdinu konče.

Jedničky byly super, dvojky sem měl ještě radši. Trojky jsem sice taky dohrál, ale znova bych do toho už nešel.
  • v prvním díle to byl svářeč. A teď ? no teď je to ultrasupermegaVoják!:DD *1*
  • Takže se dočkáme nové trilogie-/možná/Pro mne rozhodně dobrá zpráva ,tudíž budu ve stavy očekávání pokud možno.Po debaklu s trojku kde komicky zkombinovaly telenovelu a supermana musí už vědět ,že cesta "různorodost za každou cenu" nikam nevede.Vedlejší hratelné charaktery, složitější puzzly by byli dobré nápady co oživili už tak příliš přímočarou akční linku.A různorodější momenty a situace,isaac s omezeným nebo DOKONCE žádným arzenálem atd..A to nejdůležitější:uvěřitelný závěr,který bude více osobně spjat se světem ve kterém žije a životem našeho hrdiny issaca.Jeho character je tak ploše vykreslen až to bolí.Takže EA žádný komerční blockbuster prosím./ending crysis 3 stačil/
  • Ale ne, to by bylo moc slozity ... nova generace si vystaci s jednim tlackatem ... gamesa ti proste pobezi aniz bys moh do neceho zasahovat ... a cas od casu te vyzve, abys zmackul tlackatko ... ale kdyz nezmacnes, nic se nedeje, bezi vesele dal. Konecne budou mit tvurci hru plne pod kontrolou a ti parchanti hraci jim nebudou narusovat jejich kruhy ...
  • Jack1947
    Jen ten první... ne ta revelations sraččka. *3*
  • Jako maj prodanych 1,75 mil kusu tretiho dilu, kde bude prez polovinu assetu recyklovano a je jim to malo ? Asi by meli platit mene PR oddeleni.
  • Silent Hill
  • Ilusiveman
    Ale za to je to nejlepší díl serie. I dvojka dost dobrá. Co obětovala kvalitou příběhu, to nahrazovala kvantitou nového ve 1,5-násobném množství
  • daj si dark souls 1
    dead space sa hral kvalitne, na K+M
  • 1. díl je nejhorší port konzolové hry na PC, co jsem vůbec kdy "hrál", i ten jeden dolar na humble bundle byl moc pro takový paskvil
    první hodina hraní (vyjma řešení technických obtíží) mě spolehlivě odradila od celé série
  • Jestli v sobě hráči najdou aspoň špetku soudnosti tak letošní "BF" bude prodejní propadák a EA Visceral šupem přesměruje na vývoj dalšího DS.
  • Jack1947
    Tak né, ale takové ty minifilmy - krátkometrážní špatné nejsou... jinak nevím na to si budem ještě muset dlouho počkat než takový bude. *4*
  • Ty jsi někdy viděl dobrý hraný film podle hry? *1*
  • CRYPT
    Maji udelat poradnou horrorvku jako bylo Dead Space 1 a ne tupou strilecku
  • deathfish
    Tak tak. Připomněl jsi mi jeden obrázek
  • Díky za opravu *4*
  • Tak já bych si tipnul, ze koncept pro novou generaci bude koncept ze staré generace v lepší grafice.
  • BookerDeWitt
    To nebylo studio Visceral, ale Sledgehammer. Visceral dělá pro EA a ti značku Call Of Duty nevlastní. V Sledgehammeru je původní tým, který stvořil první Dead Space, proto ta spojitost. Visceral teď jinak pracují na novém Battlefieldu: Hardline.
  • Jack1947
    Uvažoval jsem že na ně kouknu, jenže mě trochu odradilo zpracování moc nemusím animované filmy
    Být to film hraný už bych to asi dávno viděl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit