Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomocz
    "...vedení EA v obecném měříku chce nechat studia pracovat na věcech, na kterých chtějí pracovat vývojáři ze svého rozhodnutí. A momentálně jsou prý v rámci studia Visceral všichni enormně nadšení z vývoje BF Hardline a Star Wars hry"

Že jsou nadšení ze SW hry, to bych ještě bral, kdo by nebyl... ale mít jako vývojář už něco za sebou s tím, jsem udělal docela dobrou a originální hororovou sérii a teď bych měl dělat jen další - bohové ví kolikátý - díl cizí střílečky, která navíc vypadá naprosto tuctově... no nevim. Tyhle politický kecy jsou čím dál víc na zblití.
    • Jo jo, je až neuvěřitelný, jak je tahle firma rigidní a přes všechny "krásné" tituly, které si vysloužila, pořád existuje a jede si ve svých "nekecej a plať" kolejích. Jenže chyba v tomhle případě není v EA, ale v hráčích, kteří kupují jejich produkty a tím jim zajišťují další existenci. A takových je bohužel víc. Co takový Gearbox, který si dovolil totálně zazdít takovu značku, jakou jsou Aliens - osobně si myslím jedna z nejslavnějších značek vůbec. A hle, firma stále vesele existuje a její hry se hrají. To se to pak politicky kecá. Pokud tyhle korporace nedostanou na budku od hráčů, tedy od svých živitelů, nic se nezmění.
      • deathfish
        Tak tak. Připomněl jsi mi jeden obrázek
  • zase, chudak Isaac, uz po jednotke bol na prasky, to mu nemozete robit *4*
  • Tak já bych si tipnul, ze koncept pro novou generaci bude koncept ze staré generace v lepší grafice.
    • Ale ne, to by bylo moc slozity ... nova generace si vystaci s jednim tlackatem ... gamesa ti proste pobezi aniz bys moh do neceho zasahovat ... a cas od casu te vyzve, abys zmackul tlackatko ... ale kdyz nezmacnes, nic se nedeje, bezi vesele dal. Konecne budou mit tvurci hru plne pod kontrolou a ti parchanti hraci jim nebudou narusovat jejich kruhy ...
  • Mají to vyrábět levněji a ne tak draho, aby potřebovali nereálně vysoké prodeje makovci...
  • CRYPT
    Maji udelat poradnou horrorvku jako bylo Dead Space 1 a ne tupou strilecku
  • B.o.b
    Tak já doufám, že ten nový koncept nebude připomínat třetí díl. Třeba ten krycí systém byl do očí bijící nebo ty nehorázně iritující postavy. Nejradši jim tu hru omlátit o hlavu.
    • jakej kryci system ? =D jako ze se tam muzes skrcit? haha hral si DS3 vubec?

Jinak jedinej charakter kterej sem mel problem stravit bylo podevkovani Ellie, ktera v ds2 pusobila mnohem prijemnejc prirozenejc tim padem uveritelnejc...

Ale to oz maj nejak ve zvyku... Stejne jako prijemne vypadajici Nicole v DS1 a jeji o 20 let starsi a hnusnejsi verze v Ds2, jako by se autori bali ze by jako hrac pak prijmout Ellie...

Kazdopadne kdyz sem cet knihu, rek bych ze rozumny by bylo udelat tam segmet kdy armada a vedci obevili marker na dne more, tudiz tam dat podmorskou zakladnu...
      • B.o.b
        Tak přesně to jsem měl na mysli to skrčení. On tam v podstatě žádný krycí systém není. Pravda. *4* No a ta podmořská základna neni špatný nápad.
    • mx0r
      ... ale zase, az take zle to nebolo. aj ked na 1 (a ani dvojku) sa to zase nechytalo, to je pravda ale necitil som pri tom nejaky odpor.
  • Jinak kdo ještě neviděl, koukněte na doplňující filmy Dead Space Downfall a Dead Space Aftermath.
    Sice bych je neoznačil slovem výborné, ale celkem slušně doplňují příběh před DS1 a DS2
    • Jack1947
      Uvažoval jsem že na ně kouknu, jenže mě trochu odradilo zpracování moc nemusím animované filmy
      Být to film hraný už bych to asi dávno viděl.
      • Ty jsi někdy viděl dobrý hraný film podle hry? *1*
        • Silent Hill
          • Jack1947
            Jen ten první... ne ta revelations sraččka. *3*
        • Jack1947
          Tak né, ale takové ty minifilmy - krátkometrážní špatné nejsou... jinak nevím na to si budem ještě muset dlouho počkat než takový bude. *4*
  • Jestli v sobě hráči najdou aspoň špetku soudnosti tak letošní "BF" bude prodejní propadák a EA Visceral šupem přesměruje na vývoj dalšího DS.
  • Takže se dočkáme nové trilogie-/možná/Pro mne rozhodně dobrá zpráva ,tudíž budu ve stavy očekávání pokud možno.Po debaklu s trojku kde komicky zkombinovaly telenovelu a supermana musí už vědět ,že cesta "různorodost za každou cenu" nikam nevede.Vedlejší hratelné charaktery, složitější puzzly by byli dobré nápady co oživili už tak příliš přímočarou akční linku.A různorodější momenty a situace,isaac s omezeným nebo DOKONCE žádným arzenálem atd..A to nejdůležitější:uvěřitelný závěr,který bude více osobně spjat se světem ve kterém žije a životem našeho hrdiny issaca.Jeho character je tak ploše vykreslen až to bolí.Takže EA žádný komerční blockbuster prosím./ending crysis 3 stačil/
  • NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!! Prosím EA, už ne!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit