Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako maj prodanych 1,75 mil kusu tretiho dilu, kde bude prez polovinu assetu recyklovano a je jim to malo ? Asi by meli platit mene PR oddeleni.
  • v prvním díle to byl svářeč. A teď ? no teď je to ultrasupermegaVoják!:DD *1*
  • Vadil jim propad tržeb hry a celkově nepříliš jásavé hodnocení oproti prvním dílům? Co by chtěli, když to domrvili, mikrotransakcema počínaje, předhazováním coopu a přeměňováním svářeče na superhrdinu konče.

Jedničky byly super, dvojky sem měl ještě radši. Trojky jsem sice taky dohrál, ale znova bych do toho už nešel.
  • Jack1947
    Jsem rád že i v budoucnu se dočkáme Hry ze série Dead space... snad to bude lépší než naposledy. *4*
  • Pamatujete si ještě ten měsíc starý článek, že Visceral pracoval na 3rd person Call of Duty, které připomínala Dead Space z vietnamské války? Jsme tady jediný, kdo si myslí, že je to pořád dobrý nápad?
    Kdyby navíc vynechali ty blbosti, které zabili trojku, udělali by mapu ve stylu oldschool 1st persone stříleček, zaměřili se na dobovou atmosféru a mákli by na příběhu, tak by si EA v mých očích trochu zlepšila reputaci.
    I když mám Dead space rád, tak radši než její nejistou resuscitaci, upřímně bych raději uvítal čerstvé a nové IP.
    • BookerDeWitt
      To nebylo studio Visceral, ale Sledgehammer. Visceral dělá pro EA a ti značku Call Of Duty nevlastní. V Sledgehammeru je původní tým, který stvořil první Dead Space, proto ta spojitost. Visceral teď jinak pracují na novém Battlefieldu: Hardline.
      • Díky za opravu *4*
  • když se jim nedari dosahnout prodeje, proč nevsadi na kvantitu? (misto jedne hry vydane za nekolik let, od ktere čekají prodeje 5 milionu kopii, by mohli vydavat DS každy rok rekneme s prodeji 1 milion). Naklady na vyvoj by mohli snižit na minimum, když by prodavali defacto recyklovaný obsah. Taky je hra zbytečne dlouha, dneska stačí 5 hodin.
  • 1. díl je nejhorší port konzolové hry na PC, co jsem vůbec kdy "hrál", i ten jeden dolar na humble bundle byl moc pro takový paskvil
    první hodina hraní (vyjma řešení technických obtíží) mě spolehlivě odradila od celé série
    • Ilusiveman
      Ale za to je to nejlepší díl serie. I dvojka dost dobrá. Co obětovala kvalitou příběhu, to nahrazovala kvantitou nového ve 1,5-násobném množství
    • daj si dark souls 1
      dead space sa hral kvalitne, na K+M

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit