Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skvělá hra, kterou kazí z mého pohledu a hodnocení 9.5/10 dvě věci:

1. technické bugy - chyby na mapě, chyby v lokacích, sem tam se hra sama od sebe graficky zpomalí
    2. nevyvážený management shelteru - lidi jsou neuvěřitelně otravní a rozmazlení (Hardocore mód), přes ohromné zásoby žrádla, léků a dárků stačí trocha nepříjemností z venku nebo chování obyvatel, které nemůžete ovlivnit a morálka padá raketově dolů a jde to na váš účet. *1* Penalizace jsou i za zcela spokojené obyvatele.

Rada na závěr - nepopravujte případné pachatele čehokoliv z řad osazenstva a nenapravujte rebelii snížením přídělů - tohle mi prohrálo hru těsně před koncem (morálka šla dolů a nešlo to zastavit). *1*
  • V JA se odehrává válka guerillová, na tom poměru není nic nereálného. Navíc nikdo neřekl, že to těch 6 přežije :)
  • "aby jsi"... ty's taky zaperlil :D ..ale ne, jinak pohoda *3*
  • miccckel
    Čeština by nebyla?
  • Jack1947
    Thats shame. *9*
  • kurzové sázení, velmi spolehlivé info...,,,.,,

http://caveso.webnode.cz/
  • kovar.jakub
    Slouží jen pro přesun mezi lokacemi, po lokaci se jezdit nedá.
  • Hurá hurá vidím vozidla ... Takže budeme konečně v tahové strategii po letech i reálně jezdit ?
  • Jack1947
    Hra bez bugů? no taková snad neexistuje ne. Ten systém EA jen potvrzuje pravidlo že při vývoji těch bugů a glitchů u her je mnohonásobně více. Ono i po vydání občas se to podělá.
  • kovar.jakub
    Já to taky hrál doslova asi měsíc :) Nicméně jasně, chápu - ono je to dost individuální. Já osobně to třeba s Wasteland porovnat nějak erudovaně nemůžu, protože jsem ho hrál zatím hodinu...
  • Kdyby jsi si přečetl komentáře nad tebou, nebyl by asi tvůj komentář tak mimo..
  • A co má přesně DayZ společnéhos Dead State? Tedy kromě tématu...
  • Jak vidis na svem prikladu, tak je. taky jsi se chytil :)
  • To je dneska tak těžký poznat obvious trolling? o_O
  • Ti hlavne vipadas, jako bi jsy udelal i zakladku za 3 hodyni.

PS :Radeji jsem to napsal ve tve reci,aby jsi tomu rozumel *1*
  • "tady z techto her" *15* *15*
  • erikse
    Nemuzu si pomoct, ale tady z techto her me zaujalo akorat Dayz a u ostatnich mi pride jako by z neho jen tezily.
  • to vis, inxile ho poslal do riti s prekladem tak se na tom vyradil :D
  • pecka *14* a prej je tam i pes *8* božííííí hra
  • tak to je opravdu realny simulator valky 6v120 :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit